Vuja 35 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak za Milivski Klisuru, 3. i 4. jul. 1. Floyd* 2. Kataran 3. Vuja 4. Duki 5. 6. Obzirom da većina ipak nije bila na Skupu ove godine računao sam da jedna crvena nije mnogo za dvodnevno jedenje i pijenje uz zezanje. Ako do kraja ove sezone napravimo još jedan ovakav događaj smatraću to uspehom jer prošle godine nismo imali dovoljno energije da se sastanemo makar jednom mimo Skupa. Imali smo roštilj pod mostom u Svilajncu ali nas nije bilo dovoljno da bi mogli da kažemo da se okupila većina. Ponoviću ono što sam isticao svaki put pred naše okupljanje: novac ne treba da bude razlog zbog koga se ne bi videli. Okvirnu cifru imamo, poneće ko koliko ima i na kraju će svakako biti dovoljno. Kataklinger bi se vozio kako mi je pričao na Skupu a ne loguje se nešto u zadnje vreme pa ko se čuje sa njim neka prenese informaciju. I TS Chopper-a nema mada je sa njim lako jer otvori temu: ''zašto me nema na Forumu'' i sve lepo objasni. :D I njega treba obavestiti. MZ Rider -a nema jer je u poslu, njemu je sada sezona i baš bi bilo lepo kada bi imao jedan vikend slobodan. ...negde sam video 2 piva,to nevalja. Bez brige, na 'lebu ćemo da krajcujemo ali će piva biti, ionako niko ne ide da bi se od 'leba najeo. ;D Eeee moje pivdžije, Floyd kao najmlađi vam štiti interese a ja rakijaš podržavam. Nego izbušila se Dukiju čuturica, brinem... :D Još kad bi nam Makica devojčica došla, top model MZ Sveta, da zatrepće malo uz večernju vatricu, pa gde bi nam bio kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Necu se stavljati na spisak dok ne utvrdim obaveze za te datume,u prevodu moram vec od sutra da pripremam teren za takve akcije.Da ne bude ko i sa Kisacem,sta da radim,takav mi je posao.U najgorem slucaju palim na bolovanje i onako mi je pun q svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja se ne bih ubacivo, na odmoru sam do kraja juna, a posle neznam u koju cu smenu tako da... U Milivskoj klisuri su radovi, cini mi se rade crkvu. 20km od Milive, 2km od Lisina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec jednom rekao da su u Milivskoj klisuri radovi, al' me niko ne slusa...!! Slazem se sa MZ-om plato kod Planinarskog doma... Idealno mesto...! ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad su radovi šta da se radi... :-[ Lisine su super, to je možda još bolje mesto. Taman lepa vožnjica do Svilajnca, cigara pauza pa grupna vožnja do tamo. Dogovorite se za datum jer je očigledno da na sistem ''lako ćemo'' nema dogovora, razlikuju nam se obaveze i treba se uskladiti na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lisine su super, to je možda još bolje mesto. Taman lepa vožnjica do Svilajnca, cigara pauza pa grupna vožnja do tamo. 20km od Milive, 2km od Lisina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Za*ebao sam se za datume... Moze prvi vikend jula...!? Izvinjavam se!! Inace ovo je Lokacija Planianrskog doma Beljanica. Izuzetno lep prostor za rostiljanje, kampovanje, setnju i ostalo. Nalazi se (kao sto rece MZ) 2 kilometara dalje od Lisina (nekadasnjeg motela) ima prostora i za kampovanje! Sam dom je u vlasnistvu Planinarskog drustva Beljanica iz Svilajnca ali bice tesko nabaviti kljuceve od same zgrade medjutim tu odmah ima cesma sa vodom tako da ni to nije problem, cak mislim da ima i jedan spoljni steker sa strujom, ali nisam siguran!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih fotki iz 2006-te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja ne dolazim, nista od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mozete li malo da mi pojasnite gde je to u odnosu na Svilajnac ili Despotovac? Evo Picaso me podsetio (telefonom) da ima zanimljivog okupljanja, sto mi deluje vrlo privlacno. Za koji dan imam ispit, a 1jula i drugi, tako da bi trebao biti slobodan posle prvog. Nista nije sigurno ali potrudicu se da dodjem. Samo ako moze malo detaljnije gde se to mesto tacno nalazi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svilajnac - Despotovac - Lisine - nakon 2-3 km-a Planinarski dom...!! Kartu nemam, ali najbolje je da dodjes auto-putem do Svilajnca da se okupimo pa idemo svi!! Doduse s' juga mozes do Despotovca i preko Cuprije-da ne ides na sever ka Svilajncu pa da se spustas ponovo ka Despotovcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zbog toga pitam, dosta mi je krace da vas cekam u Despotovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zbog toga pitam, dosta mi je krace da vas cekam u Despotovcu? OK...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A ti ces da spavas tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A ti ces da spavas tamo? Ako mislis na mene, ja sam razumeo da ce svi spavati ??? ili se mozda varam? Kazem vam da jos uvek nisam siguran, ali ako idem, ne bih se vracao istog dana. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje nije obavezno ali je poželjno ako ništa drugo onda bar zbog bezbednosti. Na kraju krajeva čemu žurba i povratak noću? Floyde, pošto imaš više šatora od šeika hoće li biti 3. i 4. slobodan neki u koji mogu da ubacim ovaj dušek što sam kupio? Ne bih kupovao šator na brzinu i zbog ovog susreta, birkao bih malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan ts chopper mozes do mene pa zajedno do lisine ;D Vujo ako zatreba imami ja sator viska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ts chopper mozes do mene pa zajedno do lisine ;D Vujo ako zatreba imami ja sator viska ;D Gde si bre, nema te 100 godina. Baš si me obradovao, kad na Skup-u ne popismo rakijicu sada ćemo. ;D Ceo dan razmišljam o Milančetu, uvek je njemu najdalje...Lepo bi bilo da sledeći put odemo na jug, u njegov kraj, da i njemu jednom bude tu kod kuće. I deda sa DKW-om da dođe. No, da ne idem u OFF jer se čas posla raspline diskusija što je loše za dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Tu je Kataklinger sve prati samo nema kad i da pise, radi na sve strane. Verovatno dolazim da potpomognem Dukijevu cuturicu al mi je daleko datum da bih bio siguran zbog firme zato cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vujaaa,,, imas nesto od mene... ?? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A ti ces da spavas tamo? Ako mislis na mene, ja sam razumeo da ce svi spavati ??? ili se mozda varam? Kazem vam da jos uvek nisam siguran, ali ako idem, ne bih se vracao istog dana. ;D Mislim na Picasa. Pa Nislija neka da nekada neki predlog. Ja se u njegovu okolinu ne raz'mem :D Nis je dalje od 100 km, moj radijus poznavanja okoline je do 60km hahahaha :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta lepih masta u okolini Nisa, ali kao sto kaze Vuja, da ne opterecujemo tretenutni dogovor. O tim predlozima cu pisati po zavrsetku aktuelnog skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav meni sad stvarno nista nije jasno dal ce biti neko druzanje ili skup neznam nista gde i kad demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Viđamo se mi odavde iz Srbije. Naći ćemo se 3. jula u Svilajncu i zajedno krenuti ka odredištu. Usput u Despotovcu naći ćemo se sa TS Chopper-om i nastavljamo dalje. Kada dođemo širimo čadore i pripremamo mesto za logor. Kada se okupimo, pričamo o daljem razvoju MZ Svet-a, nadovezujemo se na stare dogovore, pravimo nove, definišemo sadržaj sajta koji treba napraviti, sagledavamo predloge o sledećem Skupu... Ko hoće spava, ko baš nemože napušta nas u skladu sa obavezama koje ima. Ujutru pijemo kafu pa polako nazad, svako u svom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Spavao ja u ovom domu pre neku godinu kad sam bio na terenu tamo,Miliva je mnogo bolja ali kada ne moze tamo sta da se radi.Imam drugara u Strmostenu tako da tu imamo tehnicku podrsku,tipa resetka za rostilj,gajba za pivo i sl.Kada sam bio tamo,ima mozda i 10 godina skoro,tamo je bio glavni neki cicica iz Svilajnaca,nismo bas imali najbolji odnos,stalno smo ratovali,te ne moze ovo te ne moze ono,normalno niko ga nije slusao i nama je bilo super,bili neke dve nedelje i svako vece pravili zurke.Dobro bi bilo kada bi nabavili kljuc pa samo svetlo da upalimo,WC ima poljski,cini mi se dva komada,onim stepenicama malo gore pa sa leve strane.Cuturica se jeste izbusila ali imam ja drugu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...