MZ 80 Napisano Januar 29, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ ;D 10. 11. 12. 13.Lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ ;D 10.Picasoo Mz 11. 12. 13.Lalajko Ja cu opet da ponesem MZ zastavu ! ;D ;D ;D Bez nje se ne pojavljuj :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se dodao ovom spisku, ali je to kod mene neizvesno do samog kraja Ipak nadam se da cu se nekako uklopiti, pa cu se tada negde dopisat,i onako "grafitnom olovkom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12. 13.Lalajko Verovatno ce se ovoj zajebanciji prikljuciti josh dosta ljudi... nego jeste li vi chitali moju ideju za taj dan, ako niste procitajte pa mi javite vashe mishljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo moj plan.... sastanak na gradskom trgu (tu se svi mozemo naci) onda voznja do mancule , shto je blizu, tamo prozborimo i popijemo koju i odmorimo se, a onda idemo na jezero u Medjuvshju (blizu ovchar banje) ali vas ja vodim slabo-prometnim putem kroz lepe tunele pored kamenice... tamo se ulogorimo i onda malo kasnije zapalimo za kablar odakle je onaj pogled gde se vidi cela klisura... posle mozemo i da malo obidjemo i manastire i onda se opet vracamo u logori tu zapocinjemo zajebanciju ;D ... pa razmishljam o tome da donesem i gitaricu, a ako treba i josh nekog ko zna da je svira pa da se lepo zabavimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan nego jeste li vi chitali moju ideju za taj dan, ako niste procitajte pa mi javite vashe mishljenje... Sa puta ću pravo otići u kamp gde ću se sresti sa Dukijem pošto on dolazi ranije. Videćemo šta treba, da li nešto fali, da li nešto treba da se dokupi i sl. kako bi se svi udobno smestili. Otići ću da se upoznam sa menadžerima kampa da bih video šta oni kažu. Ja direktno sa puta ne idem nikada nigde, odmaram se tamo gde sam krenuo, osiguram se na sve moguće načine od svega i svačega pa onda idem negde ako mi se ide. Posle 160 km mogu da odem samo do kampa da se otpakujem u tom bungalovu i na miru popijem rakiju sa prijateljima. Sigurno ću biti umoran a postoji mogućnost i da ću sa prikolicom na put što znači da ću se voziti preko 3 sata na napravi koju neznam da vozim pa mi je to i više nego dovoljno. Verovatno ce se ovoj zajebanciji prikljuciti josh dosta ljudi... Ja sve ovo najmanje shvatam kao zajebanciju. Svuda u svetu se vlasnici MZ-a okupljaju radi druženja i razmene iskustava. Asocijacija Motociklista Srbije ima deo članstva koji na Forumu sačinjavaju MZ Svet. Imamo legitiman podforum, legitimno smo se izdvojili da bi očuvali vlastiti identitet i u zemlji Srbiji jedino mi pravimo ovakva druženja MZ-jaša. Ljubitelji MZ motocikala se viđaju jednom godišnje na svom skupu kako bi dali priliku svim MZ-jašima da dođu, upoznaju se sa nama i pridruže nam se kako bi nas bilo više, družili se bolje i održavali naše motore na najbolji način. Izleti i vožnja okolo naokolo je moguća ali nije cilj našeg okupljanja. U centru interesovanja je MZ i mi kao njegovi vlasnici pa je ceo događaj usmeren na komunikaciju MZ vlasnika a ne na vožnje. Sadržaj oko Ovčar Banje je bogat pa će neko poželeti i nešto da vidi što nije neizvodljivo ali je u odnosu na sve navedeno najmanje važno. Ovo nisu vožnje i putovanja, to sa uspehom vodi Lalajko. Ovo je MZ skup, razlike su jako velike i meni je drago što je tako jer i to doprinosi očuvanju MZ identiteta. Ovde nije cilj vozati se nego družiti se a vožnja je propratna pojava jer nekako do mesta okupljanja mora da se stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje a trenutno smo ovde: 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12. 13.Lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12. svakak 13.Lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12.svakak 13.Lalajko 14. Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12.svakak 13.Lalajko 14. Arakis 15.MZ RIDER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce se ovoj zajebanciji prikljuciti josh dosta ljudi... nisam tako mislio,zajebancija je za mene bash to - druzenje... a shto se tice voznje predlozio sam da: se nalazimo na trgu u dogovoreno vreme, (vishe manje) posle odemo do mancule i tu se odmorite nekih pola sata, onda u kamp,ali sam planirao da vas vodim putem koji je mozda kilometar dva dalji ali je neuporedivo lepshi i uzbudljiv. a za posle... ne znam , kako vi hocete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9.MZ Zelenko 10.Picasoo Mz 11.Dule Slash 12.svakak 13.Lalajko 14. Arakis 15.MZ RIDER 16.Kataklinger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo ''Obrenovački klan'', Turbopeđu koji se nesebično uložio oko pomoći za Boleta, na spisku nije ni TS Chopper a on sa sobom vodi dedu DKW-a... Biće dopuna još, ne loguju se svi u isto vreme. Duki, šta je sa Danijelom? Malo nam fali za mali ali ''intenacionalni'' skup: Svakak - HR, Snake RS, Danijel - MK. Ih kakav bezobrazluk, drugi skup pa već INTERNACIONALNI, možda dogodine otkupimo fabriku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo da dodjem,ako uspem da zavrsim masinu,ne propustam ovo Za sad ne mogu da se dodajem na spisak pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo da dodjem,ako uspem da zavrsim masinu,ne propustam ovo Za sad ne mogu da se dodajem na spisak De nemoj zajebavat, nego napenali Vuju neka te vozi u prikolici ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za sad super napredujem,jedino me finansije usporavaju,ako sve bude po planu jawa ce do aprila biti gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo da dodjem,ako uspem da zavrsim masinu,ne propustam ovo Za sad ne mogu da se dodajem na spisak De nemoj zajebavat, nego napenali Vuju neka te vozi u prikolici ;D ;D e ja bas nisam u aktivan u ovoj temi ak ide svakak mogo bi i ja s njim do vas inace smo 30 ak km jedan od drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U kako bi bilo lepo da pridodamo naziv "internacionalni" MZ skup ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan " Internacionalni MZ skup " sa poštovaocima iz drugih "sekti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo prvo u Proleter na pivo i mladalačke uspomene , pa u Ovčar banju, a tamo izmedju ostalog ja vam sa ofsec- Sašom- organizujem besplatnu vožnju splavom na jezeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce se ovoj zajebanciji prikljuciti josh dosta ljudi... nisam tako mislio,zajebancija je za mene bash to - druzenje... a shto se tice voznje predlozio sam da: se nalazimo na trgu u dogovoreno vreme, (vishe manje) posle odemo do mancule i tu se odmorite nekih pola sata, onda u kamp,ali sam planirao da vas vodim putem koji je mozda kilometar dva dalji ali je neuporedivo lepshi i uzbudljiv. a za posle... ne znam , kako vi hocete... Malo bih izmenio mesto sastanka. Najbolje bi bilo okupiti se negde ispred kruznog toka za Prijevor, pa onda uci u Cacak , ako se slazete?? Milion puta sam masio centar, pa da se ne bih opet jurio po jednosmerkama i tako to. Mislim da je predlog na mestu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sastanak ekipe sa severa i juga koji dolaze auto-putom ili nekom alternativom bio bi kod kafane "Kapija Sumadije" odmah iza naplatne rampe u Batocini. Zatim sledeca stanica kruzni tok na ulazu u KG, ako ima Kragujevcana, Mrcajevci za ljude iz Kraljeva i okoline i na kraju kao sto rekoh kruzni tok ispred puta za Prijevor. Tu nas preuzimaju Cacani pa onda po njihovom planu. Mislim da ne bi trebao niko ici ranije, ako se nesto interesujes Vuko pozovi telefonom ili sedi na Hondu obavi razgovor i tako to. Definitivno nisam za odvajanja. Ako je moguce kasnjenja da se svedu na minimum mozda pola sata ali ne duze, osim ako nje neki kvar . mnogo se gubi vreme na ta cekanja. Mislim da svako moze stici u Cacak recimo do 12:00? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Do Banje se stiže kružnim putem, tako iz bilo kog pravca da dolazite ne prolazite kroz grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam u steku litar "kajsijevace". Mislio sam da je nacnem za moj rodjenda 17.02, ali izgleda da cu je "unistiti' sa vama. Voleo bih da znam tacan datum, vreme i mesto, odakle ekipa iz Beograda krece. Jedva cekam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi vezivali za vreme mislio sam da se vežemo za mesto - kamp. Ne bih jurcao ili rizikovao bilo šta da bih se pojavio na vreme jer me neko negde čeka. Rado bih išao sa prikolicom i u nju strpao Vuleta pa polako put Čačka. Zapravo, zbog male brzine nema smisla da bilo ko ide samnom, smoriće se najstrašnije, prikoličar nije za grupnu vožnu sem u grupi prikoličara. No, ako bih skinuo prikolicu onda bih mogao bilo šta... Honda je u garaži i za MZ skup tamo treba i da ostane, neću da se stidim pred vama. Vujo prvo u Proleter na pivo i mladalačke uspomene , pa u Ovčar banju, a tamo izmedju ostalog ja vam sa ofsec- Sašom- organizujem besplatnu vožnju splavom na jezeru! Ajd' sad da neko kaže da lokacija nevalja, pa gde ćeš bolje! A otići ću i u kafanu Proleter, obavezno, pa moram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...