Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za vodu,ne znam gde je lovacki dom u kisacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema ''skup mz u KISACU'' je ubačena u ovu. Predlog je vredan pažnje, čekamo na dogovor ljudi iz Vojvodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan I JA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav GMN dobro dosao. Inace koliko vidim iz hr ima vec 5 prijavljenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 22.05.2010 , i ja,mozda samnom jos po neko.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 20, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I ja, pa i u lovački dom, 22.5.2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 20, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav GMN dobro dosao. Inace koliko vidim iz hr ima vec 5 prijavljenih GMH (a ne GMN) je iz Ajdovščine, a to je u Sloveniji. Ne znam samo da li bi bio prvi iz Slovenije na tom skupu, a bilo bi jako lepo da nam dođe svojim MZ-om!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Upisujemo se za KISAČ 1. Vuja 2. Šumi 3. Duki 4. MZ ( Mihac) 5. Floyd 6. Čika Dule 7. Makica Vujo pa da li je lepo da proslogodinja pobednica propusti skup - nije! Naravno da dolazim a povescu i nove clanove a stare zaljubljenike u MZ motore koji nisu vlasnici istih vec japanskih masina,ali su ljubitelji MZ-a sto je i najvaznije ! Uh vidim ja da ce ove godine konkurencja za I mesto biti i te kako jaka,pa mi sad zao sto se i ja ne takmicim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Upisujemo se za KISAČ 1. Vuja 2. Šumi 3. Duki 4. MZ ( Mihac) 5. Floyd 6. Čika Dule 7. Drumskalisica 8. Makica @ Makica - Izbaci ti mene ladno sa spiska. Ja sam na broju 7 - pogledaj prethodnu stranu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 22.05.2010 , i ja,mozda samnom jos po neko.... ??? Dodaj se u spisak, brate slatki! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od mr. Demro. jako fino zvuci. I sada na brzaka ocemo Cardu ili Lovacki dom?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ljudi. Znaju me neki jer sam iz hrvatske i prijavljen sam pod ovim nickom na 2 mz foruma i motori.hr. vozam etz 150. Pratio sam malo dogadjanja ovdje pa sam se odlucio prijaviti. Sto se mene tice ja sam za. mozete racunat na mene ako me puste preko granice. Inace ja i miha jasemo zajedno po susretima tako da ako miha ide i ja cu svim silama se potrudit da dodjem. Toliko od mene. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od mr. Demro. jako fino zvuci. I sada na brzaka ocemo Cardu ili Lovacki dom?? ??? To je ključno pitanje, treba da vidimo kakve uslove pruža Lovački dom pa da se odlučimo. ... ako me puste preko granice. Već sam nešto radio po tom pitanju ali ništa zvanično jer nemam sve elemente, nismo baš sve utanačili. Postoji mogućnost da ću ići za Zagreb krajem Februara pa bih taj put iskoristio da vidim šta se dešava po prelazima. Ako i ne odem, rešićemo iz Beograda. U svakom slučaju, ne očekujem probleme bilo koje vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od mr. Demro. jako fino zvuci. I sada na brzaka ocemo Cardu ili Lovacki dom?? ??? Nema nista na brzaka ! Cuo sam se sa Demro-m, treba da mi posalje slike lovackog doma pa da ih postavim ovde da svi vide. Takodje bi trebalo da odemo ja i Floyd do Kisaca u izvidnicu i da vidimo sta i kako i da popricamo sa ljudima . Ja tu vidim jedan problem - Kad smo pravili skupove u Milivskoj klisuri, i Ovcar banji, tamo nije bilo ugostiteljskih objekata, pa smo sve sami kupili po cenama iz radnje. Kad smo predlozili Cardu u Kisacu - ta Carda nije radila nekoliko godina, vec se otvarala samo za moto skup u Kisacu. Sad kako saznajem od Floyda - carda je izdata i valjda radi. Lovacki dom takodje radi. Mislim da ni jedan gazda ne bi pristao da mu se nesto organizuje u i oko objekta, a da on nema neku zaradu ( mislim, glupo mi izgleda da se negde skupljamo u kafani, a da donosimo pice iz radnje ). Znaci polako, prvo da se sve izvidi i ispita pa cemo onda odlucivati. Trebutno smo definisali datum - 22.05.2010 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lale Misa ce pristati,nema brige za to,pice i sve nase, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 22.05.2010 , i ja,mozda samnom jos po neko.... ??? Dodaj se u spisak, brate slatki! ;D Tu sam ja,nego gledam da povedem neke ljude,vlasnike raznoraznih masina a i MZa bogami,a nisu na forumu kupuj masinu Dule,vreme je ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 22.05.2010 , i ja,mozda samnom jos po neko.... ??? Dodaj se u spisak, brate slatki! ;D Tu sam ja,nego gledam da povedem neke ljude,vlasnike raznoraznih masina a i MZa bogami,a nisu na forumu kupuj masinu Dule,vreme je ;D ;D ;D Evo, žurim. Grozničavo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 22.05.2010 , i ja,mozda samnom jos po neko.... ??? Dodaj se u spisak, brate slatki! ;D Tu sam ja,nego gledam da povedem neke ljude,vlasnike raznoraznih masina a i MZa bogami,a nisu na forumu kupuj masinu Dule,vreme je ;D ;D ;D Evo, žurim. Grozničavo! ;D Ko zuri ,taj se oklizne,ako nista drugo,ja te vozim na mojoj djunti ;D ;D ;D, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @deki Prvo i pre svega, veeliko hvala za ponuđenu vožnju, Deki br'te!!! Klizanja ne bi trebalo da bude, s obzirom na BJB stručnu pomoć pri ovoj mojoj kupovini, a sva je prilika da ću doći svojim magaretom. Ako se nešto pogano izdešava, pa ne budem imao čime, pozvaću se slobodno na tvoju ponudu i u ceger ću da spremim dovoljno bezalkoholnog piva!!! ;D ;D ;D Unapred zahvalan, Čika Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ako ostane datum 22.05 od mene mozete racunati samo na cip, necu moci da dodjem . Ako kojim slucajem skup bude pomeren za jednu nedelju , odnosno za 29.05 onda dolazim sigurno. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ako ostane datum 22.05 od mene mozete racunati samo na cip, necu moci da dodjem . Ako kojim slucajem skup bude pomeren za jednu nedelju , odnosno za 29.05 onda dolazim sigurno. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da i tebe zeza veza :D...dobro je znaci nisam jedini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice lokacije meni je sve jedno ;D bilo gde, bilo kuda sa MZ idem svuda ;D Picasoo nemO da te nema sas ono teglice al ovaj put nek budu malko jace mirodjije,muske bre :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo nemO da te nema sas ono teglice al ovaj put nek budu malko jace mirodjije,muske bre :P Jeste, jeste, bez toga ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...