ts-chopper 113 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes ti da sacekas mene i u Kraljevu, pa odatle da putujemo zajedno, ja cu preko Krusevca, starim putem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za Subotu obecava http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes ti da sacekas mene i u Kraljevu, pa odatle da putujemo zajedno, ja cu preko Krusevca, starim putem. ;D Vas dvojica ili koliko vas ima mozete malo da odmorite u Mrcajevcima i da sacekate nas sto dolazimo iz pravca KG?? Samo da dogovorimo vreme? Nama od Svilajnca treba oko 1h voznje ako bi prosecna putna brzina bila 80km/h. Pretpostavka da u Mrcajevcima budemo oko 11h, sve zavisi od dolaska ekipe iz Pozarevca i Paracin-Jagodina. Pretpostavka : iz PO podje se u 8h u SV je oko 9h u Batocini smo oko 9:30h, do 10h se ceka PN-JA. Od Batocine do Mrcajevaca treba najvise 1-1,5h voznje. Pretpostavke postavljene iz iskustva vise puta sam isao tim pravcima. Mislim i da i od Paracina do Batocinske naplatne rampe treba oko 1-1,5h onako fine voznje prosek 70km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes ti da sacekas mene i u Kraljevu, pa odatle da putujemo zajedno, ja cu preko Krusevca, starim putem. ;D Vazi dogovoricemo vreme Vas dvojica ili koliko vas ima mozete malo da odmorite u Mrcajevcima i da sacekate nas sto dolazimo iz pravca KG?? Samo da dogovorimo vreme? Nama od Svilajnca treba oko 1h voznje ako bi prosecna putna brzina bila 80km/h. Pretpostavka da u Mrcajevcima budemo oko 11h, sve zavisi od dolaska ekipe iz Pozarevca i Paracin-Jagodina. Pretpostavka : iz PO podje se u 8h u SV je oko 9h u Batocini smo oko 9:30h, do 10h se ceka PN-JA. Od Batocine do Mrcajevaca treba najvise 1-1,5h voznje. Pretpostavke postavljene iz iskustva vise puta sam isao tim pravcima. Mislim i da i od Paracina do Batocinske naplatne rampe treba oko 1-1,5h onako fine voznje prosek 70km/h. Moze sto se mene tice ne znam sta ima ts da kaze mada ja vise volim stari put za cacak dogovoricemo vremena pa mozemo svi zajedno mislim da je lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam nedavno isao za Gornji Milanovac, iaso starim putem do Krusevca, pa do Kraljeva, Mrcajevaca, i delje prema Cacku. Ne znam ima li jos nekog puta? Meni odgovaraju sve opcije, samo da ugovorimo vremena. Podrazumeva se da je voznja u grupi nesto najbolje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...a jos kada su u grupi sve MZ-ejci, ihhhahahaj miline!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine na skupu u Plani bila ekipa iz Cacka na 250-icama,oba motora perfektna.Ako ih neko poznaje mozda nije lose da se ljudi obaveste o dogadjaju u njihovom kraju.Vidjao sam ih jos nekoliko puta niz drum ,ali nikako da ih upoznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ...a jos kada su u grupi sve MZ-ejci, ihhhahahaj miline!! al ce da vas zeleni ganjaju heehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan @DUKI To su momci iz Mancule i culi su za Banju pa su me pitali dali da dodju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 16, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvog li pitanja!!!??? Treba da dodju, sta ima veze da li su u nekom klubu!! Imaju li oni net?? Ako imaju da se fino uloguju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @Sasamajstor Kontaktiraj ih i reci im da su i vise nego dobrodosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba obavezno da dođu, to su naši ljudi, potpuno je prirodno da su sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @sasamajstor: Preuzmi ti kontaktiranje i dogovaranje sa ljudima posto su tebe pitali za unformaciju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Obavljeno isto tako imate svi poziv da recimo sutradan u nedelju kad se budemo vracali svratimo u MC Mancula na pice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 16, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ce svrtimo, normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. ts-chopper (+ ts-chopperka) 8. MZ Zelenko 9. Picasoo Mz 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gile 18. Nemanja-Revera 19. Makica 20. Ilic 1 21. Ilic 2 22. Stefan-sivi MZ 23. Vasic Milan 24. Floyd* 25. Kataran 26. *Dzoni* (nije 100% ali...) Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash 4. Purec92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi moglo da pocene odbrojavanje : Jos 6 dana!! p.s. Stvarno ko Ne moze da dodje ,neka se skida sa spiska , radi eventualne rezervacije za bungalove, koliko sam razumeo do 20.V trebamo se najaviti. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2526 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi moglo da pocene odbrojavanje : Jos 6 dana!! Sa tom namerom sam krenuo ka kompu, ali si me preduhitrio DOLAZI CIRKUS... Opet je cirkus u nasem malom gradu dolazi drumom sto izlazi na most dolazi cirkus, a ja se pitam sada da li će mi biti drag baš svaki gost Radja se cirkus u sirokoj ravnici U kisnoj noci za njim srebri trag... (samo bi valjalo bez kiše D O B R O D O Š L I ! S R E Ć A N P U T! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. ts-chopper (+ ts-chopperka) 8. MZ Zelenko 9. :'( :'( :'( :'( :'( :'( 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gile 18. Nemanja-Revera 19. Makica 20. Ilic 1 21. Ilic 2 22. Stefan-sivi MZ 23. Vasic Milan 24. Floyd* 25. Kataran 26. *Dzoni* (nije 100% ali...) Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash 4. Purec92 Iako je pocetkom ovog meseca bilo naznaka da nece ici sve kako treba oko mog dolaska u Cacak, nsam zeleo nista da pisem jer sam se u potaji nadao da ipak mogu nesto da "iskalkulisem" i da dodjem... Na zalost u subotu mi je potvrdjeno da cu morati da radim i u subotu i u nedelju... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nisu ljudi,eh da je zakona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu ja o vremenu http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ako,samo da oni pogode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan JOS 5 DANA..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2526 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sad je rokalo u Čačku kao iz kabl jedno desetak minuta i praćeno sitnim gradom, a sve vreme prži sunce. Blesavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I u Obrenovcu,a u BG-u ni kap! Ma ljudi za vreme ne brinite,bice super!!!!!! Nego mene zanima kako planira da ide ekipa iz BG-a i okoline? Kuda? Mi smo nesto mislili preko Divcibara... Svakako samo da izbegnemo dosadnu Ibarsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...