Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vozao bih se rado ali nemam motor, Crnac je kod Bokilica pa sam bos. :( a sta je sa gospodjom gvozdenijom Hondom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vozao bih se rado ali nemam motor, Crnac je kod Bokilica pa sam bos. :( Konda? Ma jok, to nije to, ništa nije kao Crnac. :-* A i zezali me ovi Moravci prošli put kada sam došao Hondom pa se na nju penjem samo kad me niko ne vidi. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vozao bih se rado ali nemam motor, Crnac je kod Bokilica pa sam bos. :( Konda? Ma jok, to nije to, ništa nije kao Crnac. :-* A i zezali me ovi Moravci prošli put kada sam došao Hondom pa se na nju penjem samo kad me niko ne vidi. :D Javljam ti u subotu sta je bokilic uradio :D mada koliko sam video prikolicu onaj tocak nije bio bas za voznju... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A dan za putovanje je Nedelja 19.IX Iz Svilajnca polazak tacno u 11:00 h !! ko hoce dobro dosao je sa moje strane... sad sta kazu organizatori... :D mada koliko vidim ja opet picim sam iz Arilja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan . :D mada koliko vidim ja opet picim sam iz Arilja... Pa kolko vidim, ti si jedini iz Arilja koji vozi MZ. I jedini koji ima OO da putuje negde motorom van varosi. Ostali se ucaurili ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan . :D mada koliko vidim ja opet picim sam iz Arilja... Pa kolko vidim, ti si jedini iz Arilja koji vozi MZ. I jedini koji ima OO da putuje negde motorom van varosi. Ostali se ucaurili ! ;D ;D xaxaxaxaxa,.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... mada koliko sam video prikolicu onaj tocak nije bio bas za voznju... :o Ja video juce, ona guma ne da nije za voznju nego nije ni za ukras!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I gde bi ovo,negde oko Petrovca ???,mozda bi jos neko dosao samo ne zna gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I gde bi ovo,negde oko Petrovca ???,mozda bi jos neko dosao samo ne zna gde pa dodji u sv. pa idemo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.krupajskovrelo.com/ Iskopo ga Duki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.krupajskovrelo.com/ Iskopo ga Duki ;D oces dodjes., ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.krupajskovrelo.com/ Iskopo ga Duki ;D Mnogo si ti meni pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan elem, tura za ovaj vikend sadrzi : Prvi deo : Svilajnac-Gornjak-Krupajsko vrelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si Ivana Babejica... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan a ja.............................................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo: Manasija(Despotovac)-Senjski Rudnik-Sisevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A treci deo "povratak" mozemo da dogovorimo na kraju drugog delo , odnosno u Sisevcu. Ko hoce , hoce, ko nece neka sedi kuci. Jos jedan put polazak Svilajnac 19.IX u 11:00h p.s. Hranjenje tela negde u nekom restoranu!!! p.s.s. Mislim da je u Sisevcu najjeftinije, porcija pastrve sa picem oko 350din. po osobi, mozda ima negde usput i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan dolazim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan joj al si me naprzio sad... ja bih isaaaaoooo, al plataaa kaaaaasni mamu joj! nista sacuvajte mesto... nego mi reci koliko dana je planirano? ja bih mozda radije jednodnevno , al ko ce ga znati, moj mozak vec odavno ima svoj mozak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan joj al si me naprzio sad... ja bih isaaaaoooo, al plataaa kaaaaasni mamu joj! nista sacuvajte mesto... nego mi reci koliko dana je planirano? ja bih mozda radije jednodnevno , al ko ce ga znati, moj mozak vec odavno ima svoj mozak ;D to jedan dan ali velika je kilometraza za mene i za tebe da se predje za 1 dan treba da krenes oko 8h ujutro da bi stigao do 11h u sv. pa zato cu ja da dodjem u subotu, pa onda u nedelju voznjica pa kuci... ;) ako hoces mozes samnom u subotu.?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Turica traje jedan dan. Sve se zavrsava do 17:00-18:00h. A ima nesto malo vise od 100km. 064/22 150 80 ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se tura,gledacu da dodjem.Imam jedan predlog ako nikoga ne cekamo iz daleka u nedelju ujutru da krenemo malo ranije jer ima dosta toga da se obidje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bicu nemi posmatrac ili ti kibicer i zelim vam dobro vreme i lep provod !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=61881&idg=34&idz=1&idf=2353 Vreme ce izgleda biti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...