vlajko 2670 Napisano Jun 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zasad brisem..jerbo nisam siguran u dolazak ??? 1. Floyd* 2. Kataran 3. Vuja 4. Duki 5. MZ 6.Picasoo MZ 7.Acim75 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 29, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Duki , daj neki poveci rostilj, batali onu igracku za dve osobe. Mislim ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim dve restke,mislim da ce biti dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno, koliko ima od Svilajnca do Despotovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada dodjoh iz grada,obisao sam malo radnje i napravio neki okvirni predracun troskova,trebalo bi da se da po 600 do najvise 700 kinti po coveku,zavisi koliko se popije.Za te pare moze da se kupe kobasice,pivo,kisela voda, neki sok,kafa,salata,hleb,senf,plasticne case,tanjiri i viljuske,i jos sta treba.Ako se slazete da ja to kupim u Jagodini i poteram sve kolima tamo,kobasice ubacim u frizider torbu posto ce u subotu biti 30 stepeni,rekose.NIje mi tesko da u petak uvece odovojim malo vremena i to pokupujem,ponesem racune za kupljeno i nema problema.Pivo cu poneti u staklu.Ako uspem da nabavim crepulju spremacemo i svinjska rebarca sa krompirom u crepulji,recimo za veceru.Vujo za rakiju se ne sekiraj,ja nosim domacu-necemo valjda ove industrijske da pijemo.Jedino me plasi ako se opet cuturica probusi pa moramo sve da popijemo da ne iscuri uzalud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u tvoje organizacione sposobnosti uopšte ne sumnjam, kvalitet je proveren. Što se mene tiče matimatika je OK pa ako se ostali slažu Duki bi mogao da kupuje polako. Cisto informativno, koliko ima od Svilajnca do Despotovca Ma kad vodi MZ jako malo, čas posla se dođe. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice organizacije ja se slazem.Ali me bas interesuje koliko ima od Svilajnca do Despotovca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice organizacije ja se slazem.Ali me bas interesuje koliko ima od Svilajnca do Despotovca ;D od sv,a do despotovca 25km,al do lisina 15 do 20km...od despotovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje 60km od Svilajnca. Po onom spisku vidim da ce biti suma sumarum 3 MZjca,ako doje Kataran. SRAMOTA!!! Razmisljam da se ispisem. ??? A ja sam mogao da po kisi dojem u Kisac na DVA sata i da se opet po kisi vratim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje 60km od Svilajnca. Po onom spisku vidim da ce biti suma sumarum 3 MZjca,ako doje Kataran. SRAMOTA!!! Razmisljam da se ispisem. ??? A ja sam mogao da po kisi dojem u Kisac na DVA sata i da se opet po kisi vratim!! U Kisacu je bio skup za koji smo se dogovarali pet meseci. Ovo sad je vise kao okupljanje da se napravi rostilj i slicno, tako da se to ne moze porediti. Ja sam planirao da dodjem, al nisam siguran, pa se nisam stavio na spisak. Ako mi se kockice sklope - eto i mene - i to sa MZ-om . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno koliko ima u kilometrima nego sam mislio koliko ima kafana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uz provod i klopu imao sam u vidu ozbiljan razgovor. Na Skupu je bilo malo naših ljudi a želeo bih da nas je što više kada pravimo dogovore za naredni period. Zbog toga je meni lično svejedno ko će čime doći ovom prilikom, važno mi je da su MZ ljudi na jednom mestu kako bi došli do dogovora. A dogovor treba da se odnosi na sledeće stvari: izrada sajta MZ Svet-a i određivanja sadržaja na njemu, dogovor o sledećem Skupu i klubove koje ćemo zvati, definisati princip dodeljivanja nagrada kao i formalni oblik dodele, razmatranje alternativnoh mogućnosti pokrivanja troškova Skupa a da se ne remeti nekomercijalni koncept i razno... BJB jeste privatan Forum ali smo mi dobili sve što smo tražili. Sada su prilike takve da možemo da dobijemo još samo treba da utanačimo šta hoćemo pa da na tome radimo. Ovom prilikom je potrebno mišljenje svih koji su stvarali MZ Svet pa znaju od čega smo počeli, gde smo sada i da vidimo gde ćemo dalje. Možemo mi i temu da otvorimo ali bi u temi bilo više članova sa drugim motorima nego nas... I na kraju krajeva treba bre da se vidimo pa popričamo ko ljudi, godinu dana kuckamo a jednom može i živa reč da dođe do izražaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,vratih se ja i sa Kosova... Nista jos ne znam,imam nekih ne predvidjenih problema...postoji mogucnost da dojem bar na 2sata u subotu, da se vidimo i druzimo malo,ali nista jos ne znam...volela bih puno ali ne zavisi od mene... Elem,zanima me da li je to put kad se nastavi pravo izlazi se bas na Borsko jezero? I koliko ima km od Borskog jezera do tog mesta gde je okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bacite pogled na trenutni spisak ljudi koji dolaze osim Dukija u subotu smo svi u Svilajncu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jos je rano da rezimiramo, al' 'ajde... 1. Floyd* 2. Kataran 3. Vuja 4. Duki 5. MZ 6.Picasoo MZ 7.Acim75 8. Okupljanje u Svilajncu subota u 11 h kod marketa Fili...(da ne kazem kod "mog" radija da mi posle neko ne nabaci kako radio nije moj :P :D)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Do subote u 9 ne znam sigurno da li dolazim ali pokusacu na sve nacine.Sator nemam pa moze i pod bukvu da se spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Racunamo i tebe pa ako dodjes dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Do subote u 9 ne znam sigurno da li dolazim ali pokusacu na sve nacine.Sator nemam pa moze i pod bukvu da se spava Imas telefone pa cemo biti u kontaktu... U svakom slucaju nadamo te se...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak ne dolazim. Imao sam ove nedelje dva teska ispita, a u ponedeljak imam usmeni iz termodinamike, koji nikako ne smem da propustim. Usmeni je opsiran a vremena je malo Ali, ako ikako budem u mogucnosti mozda se spustim na kratko u subotu uvece (ne obecavam ali cu se potruditi). Zelim vam lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Juhu Svilajncani!!! Kao sto rekoh zanima me da li je to put kad se nastavi pravo izlazi se bas na Borsko jezero? I koliko ima km od Borskog jezera do tog mesta gde je konacno okupljanje i nastanjivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je kod Turbopeđe pa ću doći Crncem. A moguće je da će u Subotu prilikom opšteg okupljanja doći i Peđa tako da ću da prisustvujem sa oba motora. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos je rano da rezimiramo, al' 'ajde... 1. Floyd* 2. Kataran 3. Vuja 4. Duki 5. MZ 6.Picasoo MZ 7.Acim75 8. Okupljanje u Svilajncu subota u 11 h kod marketa Fili...(da ne kazem kod "mog" radija da mi posle neko ne nabaci kako radio nije moj :P :D)! Sigurno dobro drustvo,i sve al brisem se odavde :-\ sad mi je prilika da zavrsavam motor,prosli vikend sam mogao,al sam zavrsio 5 dana na kosovu,ovako nikad ne bi zavrsio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ovako nastavi nemoramo ni da krecemo iz SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 2, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da Duki ne kupuje previse tih kobasica, ja bih da kupimo po koju pastrmkicu na ribnjacima? Vi kako hocete, ja cu kupiti jedno dve ribice. Vise mi se svidjaju pastrmke no kobasice, posteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su dve ribice dovoljne za sve nas koji budemo tamo,paaaa malo na smenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...