Gile 1467 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan A ja im upravo odgovorio na chatu! Sta ti je organizacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam im i ja mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja im nista nisam poslao ali dobro ;D Docekacemo ih kako dolikuje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što upadam i ja sam isto video i ako mogu da pomognem u prevodu tu sam,ja sam im poslao mail da pitaju sve što ih interesuje naravno ako se i vi slažete ili nemate nekog iz vašeg društva. Pozdrav Arpad Ako, ako, treba da nas je što više. Peter je prevodio pisma i ostao zadužen za komunikaciju sa Mađarima. Za sve koji su se uključili kasnije: komuniciramo sa gostima na njihovim jezicima. Nije uobičajeno u današnje vreme kada je Engleski u ovolikoj upotrebi ali stvarno nema smisla govoriti Engleski kada to nije ni naš ni njihov jezik. Može nam se tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Poznato je da su MZ-jasi uglavnom poliglote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 12, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam primetio poruke Madjara na cetu taj dan. Vec ste se izorganizovali pa nisam hteo da smetam. Naravno za svaku dalju komunikaciju sam na raspolaganju. Hvala za ispomoc! Inace, posle dogovora sa Vujom sam poslao jos jedno pismo MZ klubu iz Madjarske sa ponovnim pozivom i sa jos nekim detaljima. Do sada se nisu javili, pa sam se registrovao na njihov forum. Cekam da mi stigne mejl sa potvrdjenom registracijom i tako cemo imati direkten kontakt sa njima. Mogao sam se setiti i ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, danas dobih odgovor na mail od gosn Jožefa (vrlo lepo parla Ingliš ) - u suštini za sada postoje samo dvojica zainteresovanih sa foruma http://mzclubhungary.com/ koji bi došli na skup. Kao problem navode novac, vreme i kako kaže ''predrasude o srpskim huliganima''.On se nada da će uspeti da ubedi još ljudi da mu se pridruže. Kako god, on predlaže da BJB forumaši (u što većem broju) posete neki njihov skup kako bi se predrasude ''razbile''. Preveo i sažeo: miloshenda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim, taj Jozef ocigledno prati utakmice naseg fudbalskog prvenstva. " Huligani " , pa jos na MZ skupu - to je jednostavno nespojivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sto-sta je nespojivo, ali to je slika koja nas prati ne samo kod komsija nego skoro svuda u Svetu... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kad Marsovci sire nebuloze.. A mi smo takvi Finci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam da se Peteru odobri registracija na njihovom Forumu pa da brže i sveobuhvatnije razgovaramo. Među nama nema huligana, skup je prijavljen, policija obaveštena mada to do sada nismo radili jer nema potrebe. Na Skupu su svi NAŠI, i Mađari su NAŠI, bez razlike... Odlazak kod njih je dobra ideja i sasvim sigurno će se stvari razvijati u tom pravcu. Neke neprijatnosti mi ne padaju na pamet jer ne vidim ko bi ih izazvao, ovo je na kraju krajeva nekomercijalni skup prijatelja a sa huliganima nemamo nikakve ni kontakte ni odnose. Ako pogledamo šta nam se sve dešavalo zadnjih decenija uopšte nije čudno što je neko sa strane mogao da stekne takav utisak. Mediji, propaganda, rat, diktatura... Ovo je jedna druga Srbija. Srbija otvorenog srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Reche Vujo, naturi slemce i zagrize noz..Uzjaha prikolicu i kroz zube promrlja..Gurnite me braco..bem ti kumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan PItanje za vuju.POzdrav Zivotinjke su bezecovane cekaju svoj sudni dan a to ce biti u petak pre podne trenutno imaju po 23-24 kg svaka a tri komada su nase znaci kad ih ocistimo imacemo oko 50 kg mesa cisto za nase stomacice. dal smo za to da jedno odnesem u petak uvece u pecenjaru da imamo za subotu ujutro a ostala dva cemo mi peci .pozdrav pripremio sam i brosure o kisacu da svaki gost dobije jednu da zna gde je bio. izvinjavam se ako sam nesto uradio na svoju ruku al nije namerno.,samo zelim da bude na nivou.Janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super si ti Janko, sve je na nivou. Prasiće ćemo da pečemo sami a ako se kojim slučajem pojavi glad ( a pojaviće se ;D ) bacićemo brzinski roštilj sa kobasicama. To je onako sportski, zanimacija, dok ne dođe pečenje koje je obično gotovo kada zađe sunce, da se ne teretimo po velikoj vrućini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da odredimo mesto okupljanja radi vožnje do Kisača. Treba da napravimo i spisak da bi znali koga sve čekamo. Zbog pristupa dopadljiva mi je lokacija parkinga Sava Centra ali ako neko ima bolji predlog ja ću mu se obradovati. 1. Vuja 2. Svakak 3. 4. 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Joj bre Vujo 5 tema moram da pratim..pored ovih par hiljadica ostalih.. Pisi me tamo..Malo je rano, ali ajde sto se mora nije tesko A tebi za pristup bi mozda bolji bio Surcin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Arena je zgodnija kao parking.Nema veze što mi je blizu,ni Sava centar nije na kraj sveta.Ali Arena ima lepši prilaz, a i izlaz od Sava centra.Pa odlučite. I ja sam na spisketu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa nemam protiv Arene, mislio sam da se ovde lakše isključuje sa auto puta (prvi silazak sa Gazele) ali ako postoji jednostavnija fora što da ne. Dogovorite se, meni je sve OK. 1. Vuja 2. Svakak 3. Vlajko 4. Kingbg 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme je okupljanje za Kisac i da li je neko razmisljao i o svracanju do Sabca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme je okupljanje za Kisac i da li je neko razmisljao i o svracanju do Sabca? Iz Beograda za Kisač se kreće u 9.00. Do tada treba da se okupimo svi koji smo iz Beograda i bliže okoline. Tačna lokacija i spisak utvrdiće se u temi ''dogovori, planovi, predlozi...'' Kasno video, i dalje stoji pitanje za Sabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao da dodjem na valjevo Sabac kisac ali necu pre 8 iz Kraljeva mada mi ni Dukijev polazak u petak ne izgleda los . razmislicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izlazim iz nocne u subotu oko 09h. tako da cu sve spakovati u napred i pravo na put ali bih pokusao da iskombinujem sve ako je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast vidim organizacija radi ko singerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan GMH, dolazite li momci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tri praseta ovaj put nece spasiti ni kuca od cigala ;D ;D Ko sve dolazi u petak u Kisac,nije mi sad bas jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...