Vitez Koja 218 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, posto sam prodao moj fzs, ponovo jurim neki motor. Trazim neki touring, i do max 5.ooo € motore koje bi uzeo su: yamaha fz8s ako ima za te pare mozda yamaha fz6 s2 suzuki gsx650f Honda nc 700/750 vstorm 650 nzm sta mi jos predlazete od motora.. prihvatam svaki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jun 4, 2022 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledaš malog bandita, GSF 650 ti je uglavnom jeftinija opcija, mada je razlika u agregatima u odnosu na GSX 650 minimalna. Suzuki Bandit gsf 650 S ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit gsf 650 S ABS, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 17500 km, Smederevo. Cena 3.950 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Jun 4, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto imas budzet kazes do max 5k evra, to bi ti bila sjajna suma za ucesce za novog Vstorma koji je svega 8k evra. Naravno, nema svako mogucnost da se opredeli za tako nesto, ali je opet mozda najbolja opcija obzirom na trenutnu situaciju u svetu i na cene polovnih motora koji mogu da budu macka u dzaku ako ne kupujes od nekoga proverenog. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro mi stize Yamaha FZ 8 Fazer 2011 g ali je cena 5500 eu ,boja crna ,32000 km,nove gume,nov lanac i lancanici,boja fabricka,bez ikakvih ostecenja,direktno na ime ,za ostalo 063-177-05-08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam havarisanog FZ8 dao za 3 somića. Ulaganje u njega bilo max 1 somić da ne znaš da je pao, otišao za 2 dana. Mogu da te spojim sa likom, daće ti ga za 5 sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...