plavi xt 2 Napisano April 11, 2012 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt 600E i Honda sh150i Prijavi odgovor kao problematičan konacno i ja da stavim sliku novog clana porodice! e da, goshke hvala jos jednom snasao sam se za stitnike. Promenio April 11, 2012 član plavi xt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! Mnogo lepo motorce, koliko si ga platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavi xt 2 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt 600E i Honda sh150i Prijavi odgovor kao problematičan 1500 sam ga platio(kofer je moj), 1997 god presao oko 36000km (koji km gore dole )... registrovan je.. .pregledao filtere ulje ,vazduh sve ok... lanac i lancanik isto ok, jedino bi pogla da padne nova zadnja guma ali ova moja metzeler enduro 3 sahara 130 80 17 nigde nema..uff...ako neko zna neki hint nek javlja... ps. jos nisam otvorio sezonu sa njim, slomio ruku, pa samo mogu da ga lickam polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre, pa prosao si super Skoro pa dzabe za takav moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan plavi xt - super ti je motor. Verovatno si kupio od Srkija iz Kraljeva. Nisi pogresio nimalo, video sam pre mesec dana motor, u ekstra je stanju. Metzeler je retka, a i kad se pojave skupe su ko otrov. Ja sam skoro trazio, pa mi je jedan kolega ponudio enduro 3 ali 17', a meni treba 18'. Tako da bi tebi odgovarala. Evo broj pa zovi. Jedva nadjoh u mail-ovima: Goran 063/300-729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavi xt 2 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt 600E i Honda sh150i Prijavi odgovor kao problematičan hvala Srdjane hvala...da u Kingstown-u sam ga kupio od Lazovica hvala za info za gumu, zovem pa javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 12, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eh al sam se juče razočarao, ne mogu da upalim motor ni na kablove, vergla i ništa, koliko sam verglao možda sam i spržio anaser. I pre neki dan sam saznao da mi je i lanac loš kao i da su pločice pri kraju, tako da ko zna koliko će mi para trebati za početak da uopšte krenem da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan AJMO MALO MERAVIGLIOSO XT ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 12, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog magareta bez žimgavca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da nadjem ovakav arrow. Zna li neko gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano April 12, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam javnem 'ispod tezge' , da vam se jedan iz ove teme osektašio (iz Vrčina je, inače ) Nema net kući, čim reguliše to, eto ga da vam/nam se pohvali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da nadjem ovakav arrow. Zna li neko gde ima? Znam ja, evo na plavom XT-u, samo jos da saznamo gde ga drzi Samo da vam javnem 'ispod tezge' , da vam se jedan iz ove teme osektašio (iz Vrčina je, inače ) :takoje:Nema net kući, čim reguliše to, eto ga da vam/nam se pohvali Uh, uh mislim da znam ko je, al ajd, cekamo da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan ARROW: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/arrow--oglas-32922/ mozda moze da se turi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 12, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da nadjem ovakav arrow. Zna li neko gde ima? Evo večeras sam mu namestio tablice i po prvi put ga provozao po gradu i znaš šta - čuje se kao sam Ilija Gromovnik! Što da budem iskren, možda i nije mnogo pohvalno za grad koji ima jednu glavnu ulicu i gde zvuk odzvanja izmedju zgrada. budi malu decu, pali alarme na automobilima, a gospodje u poznijim godinama doživljavaju dečiji fras pri mom prolasku... Iskoristio bih priliku da se i javno zahvalim članu plavi xt na linku ka opširnoj servisnoj dokumentaciji za XT, koja će mi nadam se pomoći da žmigavci zasvetle! Upravo nameštena signalizacija: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan ARROW: http://www.moto-berz...w--oglas-32922/ mozda moze da se turi! sad si me bacio u razmisljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan ARROW: http://www.moto-berz...w--oglas-32922/ mozda moze da se turi! sad si me bacio u razmisljanje Ovaj izduv je precenjen. Za te novce možeš da dobiješ novi Race po meri, ili kod Anđela sa foruma da dobiješ novi prohromski po meri za 60tak €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavi xt 2 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt 600E i Honda sh150i Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da nadjem ovakav arrow. Zna li neko gde ima? Evo večeras sam mu namestio tablice i po prvi put ga provozao po gradu i znaš šta - čuje se kao sam Ilija Gromovnik! Što da budem iskren, možda i nije mnogo pohvalno za grad koji ima jednu glavnu ulicu i gde zvuk odzvanja izmedju zgrada. budi malu decu, pali alarme na automobilima, a gospodje u poznijim godinama doživljavaju dečiji fras pri mom prolasku... Iskoristio bih priliku da se i javno zahvalim članu plavi xt na linku ka opširnoj servisnoj dokumentaciji za XT, koja će mi nadam se pomoći da žmigavci zasvetle! Upravo nameštena signalizacija: nema na cemu Milose, samo da sve pripremis lagano, sednes i vozis .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli novi "sektaši"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 13, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli novi "sektaši"! Hvala lepo! Bolje vas našli i što pre se zajedno vozili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam javnem 'ispod tezge' , da vam se jedan iz ove teme osektašio (iz Vrčina je, inače ) Nema net kući, čim reguliše to, eto ga da vam/nam se pohvali Javljam se! 1989. 2kf u kombinaciji boja kakvu sam tražio Čekam da prođu praznici da odradim prenos, registracija će sačekati... Što se tiče motora, stvarno sam oduševljen stanjem za tu starost i tip, u skorije vreme treba zameniti pojedine delove (potrošni materijal) ali ništa hitno, možda i preguram sezonu ovako. Ulje je menjano prošle godine i 3kkm tako da ću ga zameniti ovih dana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6316 Napisano April 13, 2012 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepa. Nek ti je sa srećom. Svrati da je vidim. Kad budeš menjao ulje, promeni svakako i filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 13, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ovde, znao sam da si ti kupio Imao si jaku zelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan REkao sam ja da ces se vozati pre mene Dobra kramponka pozadi XD Ajde izmenjaj to pa da se gledamo za skup vukova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Svi nam se priključuju samo nas Cormoran izdao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...