ugac 1150 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 2kf što znači da nije 1987-1989. Samo može biti stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde se u Srbiji moze kupiti Bel-Ray ulje, vrste Thumper Bilo je u moto-landu i u pegasu, ali sad izgleda nema, tj na njihovom sajtu nema, a siguran sam da je prosle godine bilo, i to cena mu je bila dosta povoljnija od motul-a 5100. Za to ulje kazu da je bas dobro Pogledaj ovde http://altes.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne znaju ni sta imaju...ovaj sa oglasa je 43f sa rezervoarom Acerbis ! covek ga je carinio i tako neregistrovanog ga prodaje za 1100 eur.... inace lepo izgleda samo sto je skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i mislio, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 20, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: JEl zna neko gde se u srbiji moze kupiti Bel-Ray ulje, vrste Thumper Bilo je u moto-landu i u pegasu, ali sad izgleda nema, tj na njihovom sajtu nema, a siguran sam da je prosle godine bilo, i to cena mu je bila dosta povoljnija od motul-a 5100. Za to ulje kazu da je bas dobro mislim da to prodaje Bane sa foruma, onaj što ima @ umesto a pa je kao B@ne. valja i hajdesada gume. pitaj njega. poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam mu poslao PM pa ce vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ima B@ne http://altes.co.rs/?page_id=395 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I koliko kosta litar Thumper-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan I koliko kosta litar Thumper-a? 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, idem pogledati dva XT-a koja bih kupio za sebe (ne oba naravno),nisam veliki stručnjak al određene osnove mehanike poznajem... jedan je 1992 drugi 1995 na šta obratiti pažnju ,koja im je dječija bolest? pogledaću i jednog KLX-a iz 96 ali nebih offovao ovako uređen forum HVALA ČUO SAM (nisam upućen) da riknjava zupčanik pete brzine kod starijih modela ako se ne koristi često zbog slabog podmazivanja, a pre nego što rikne, počne da zuji, pa proveri to. Evo malo štiva za XT ekipu Yamaha XT600 rebuild - ADVrider forum Yamaha XT600 Thread - ADVrider forum Yamaha tech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To je bila mana starijih modela 1vj cini mi se, ispod 86 ili 87 godine. 2kf, 3tb i noviji nemaju tu manu. XT je jedan od retkih motora za koje se moze reci da nema nikakvu fabricku manu kao ostali u klasi @Andreja- zanimljivi linkovi, pogotovo prvi. @Shoma- Hvala na inf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Meni huji 5 brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 22, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti se samo cini da se cuje E ljudi, moram da se pohvalim, danas mi stigla nova ciga Jedva cekam da je probam na nekoj voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 26, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja zapljunem Postao sam pre jedno 10tak dana i ja vlasnik XT-a ali malo glomaznije verzije tenere Ljudi jel vozi još neko ovakvu teneru aj javite se da mi kažete neka iskustva... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 26, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Goške koliko para za kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 26, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 90e je u louisu na popustu, ali sad su samo ostale neke velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Bohem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, da te dobro sluzi, a uzivanje je zagarantovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 26, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 90e je u louisu na popustu, ali sad su samo ostale neke velicine Meni treba 2XL veličina, šta da radim glavu sam nasledio od dede Čestitke Bohem! Cestitam, da te dobro sluzi, a uzivanje je zagarantovano Hvala ljudi, planiram svašta da radim motorinu, a biće mi potrebni saveti samo tako jer sam novajlija u enduro svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 26, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E onda ima nade za tebe, cini mi se da su samo XXL ostale Samo pozuri dok se ne rasprodaju, jer nece ih biti vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 27, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan nisam sada baš sa kešom inače bih je uzeo odmah, ali to je kros kaciga možda mi ni ne treba XXL, neke mi odgovaraju i XL a detlić kaciga je malo šira ako se ne varam i izdužena... Jel može to negde da se proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja zapljunem Postao sam pre jedno 10tak dana i ja vlasnik XT-a ali malo glomaznije verzije tenere Čestitam. Sit da se navozaš . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan nisam sada baš sa kešom inače bih je uzeo odmah, ali to je kros kaciga možda mi ni ne treba XXL, neke mi odgovaraju i XL a detlić kaciga je malo šira ako se ne varam i izdužena... Jel može to negde da se proba? Moraces da pozuris, posto ce se rasprodati sve, a tesko da ima vise u XL velicini, pogledaj na sajtu www.louis.de da li ima. Moja je XL, pa ako hoces mozes navratiti da probas, ali ako nosis XXL, XL ce da ti bude sigurno mala, posto ja nosim inace L a ova XL mi je taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 27, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan šta da radim, kupio bih je odmah, ali nema se novaca šmrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan video sam da u temi ima dosta o stelovanju karba. imam xt iz 88 ali po zadnjoj dobos kocnici pozadi nebi rekao da je bas to ali ajde.Uglavnom imam manji problemcic sa njom;hladna malo teze pali a kada se ugreje-bukvalno na pola zuba. Ima i malo crnog dima iz auspuha. Radi mirno i u svakom rezimu vuce odlicno.Ima li neko neku ideju kako da poboljsam startovanje hladnog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...