svakak 15 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je cjena? 30e/4l Pa to je poprilično fer cijena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ponosni vlasnik xt600 iz 92. kiupio polovnu i otisao s njom ovde www.putucochabambu.rs pre puta promenio sam, naravno,ulje i filtere,kocione plocice i gume. presao sam pa J.Americi 6500 km. bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan I mene nekada zeza tj tesko nalazim neutral, probacu da nesipam motul... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ponosni vlasnik xt600 iz 92. kiupio polovnu i otisao s njom ovde www.putucochabambu.rs pre puta promenio sam, naravno,ulje i filtere,kocione plocice i gume. presao sam pa J.Americi 6500 km. bez ikakvih problema. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo je tu i vecih radova pre puta - i lanac je dotegnut :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan ponosni vlasnik xt600 iz 92. kiupio polovnu i otisao s njom ovde www.putucochabambu.rs pre puta promenio sam, naravno,ulje i filtere,kocione plocice i gume. presao sam pa J.Americi 6500 km. bez ikakvih problema. svaka čast, sve vreme sam pratio Vaš put. Imam sestru u Brazilu koja me zove da dođem i uz Vaš putopis iskreno se razmišljam da ponovim nešto slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam motul 3000 mineralno i mjenjac mi radi normalno a i motor mi ne trosi ulje ,a kad sipam kastrol sintetiku motor mi trosi jedno 100ml na 1000 ili 2000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 3000 je ok ulje, ali zimi je gusto i dugo mu treba da se zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam motul 5100 15w50 i nemam primedbi.... mada sad kad neko pomenu menjac,desava mi se da mi u voznji iz druge vrati u neutral.... sad da li je to zato sto ne ubacim dobro u brzinu ili nesto drugo.... da li je moguce da ima neke veze s uljem?takodje nekad menjac klizi..kao podmazan a nekad opet ide malo teze ... sta kazu doktori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ne ubacis dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ne ubacis dobro da, i meni se to par puta desilo! Ja sipam isto 5100 15-50 ne trosi ga ali mi je menjac malo tvrdji kad se masina dobro zagreje pogotovo kad saltam na dole iz trece u drugu, nista strasno al eto pade mi na pamet da probam kako bi se ponasao sa drugim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje drugari: uradio sam generalnu na mojoj kristini i interesuje me u kakvom režimu da je vozim ovih prvih hiljadu km do prvog servisa (br.obrtaja)? hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi kako hoces, samo ne pregrevaj u gradskoj voznji i ne cepaj dok se ulje ne zagreje. Najbolje je izaci iz grada i povremeno usporavati i ubrzavati posto rad na konstantnim obrtajima ne valja za razradu. Ja svoje motore ne razradjuem, posto sam primetio da isto ide i da isto traje, ma kako se ja trudio oko razrade. To nije moj savet, vec iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si staviti ovde cene delova koje si uzeo..itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje Yamahe evo jednog linka i price koja mi je naterala suze na oci http://www.forum.adventurer.hr/index.php?topic=5415.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitno pomoc nekoga ko zna da li je ok da uzmem stranca Yamahy XT600 iz 84 godine za delove na Yamahu iz 86 1VJ sta je tu razlika, za pocetak, znam da je filter gore ispod rezervoara kdo mene a tamo ne, karb je drugaciji kod 1VJ...i spremnik za ulje je drugaciji tj hladnjak...sta je sa cilindrom, vetilima, tockovima, grana...koje su tacne razlike???Sta od njega necu moci da iskoristim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitno pomoc nekoga ko zna da li je ok da uzmem stranca Yamahy XT600 iz 84 godine za delove na Yamahu iz 86 1VJ sta je tu razlika, za pocetak, znam da je filter gore ispod rezervoara kdo mene a tamo ne, karb je drugaciji kod 1VJ...i spremnik za ulje je drugaciji tj hladnjak...sta je sa cilindrom, vetilima, tockovima, grana...koje su tacne razlike???Sta od njega necu moci da iskoristim.. Prednja vilica, točkovi i trebao bi biti isti cilindar, nisam siguran jel dijelovi mjenjača pašu, ali misim da da. Glava je 100% različita. Po mom mišljenju se ne isplati, jer premalo je tu istih dijelova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Avgust 4, 2010 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan a mozes i da zadrzis ono sto ti odgovara a ostalo rasprodas i povratis deo novaca. xt to godiste,stranac pa i da je ko nov mislim da ne vredi vise od 400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan koliko ima malih sijalica u km satu?nemoguce da su sve riknule odjednom...da nije neki osigrac?juce sam prao motor i posle toga sam primetio da ne sija drugo pitanje: da li treba da sija zeleno na desnom satu kad se upale svetla?meni samo sija plava kad upalim duga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan drugo pitanje: da li treba da sija zeleno na desnom satu kad se upale svetla?meni samo sija plava kad upalim duga Na desnom je zelena lampica za neutral a plava samo za duga, bar je tako na starijim modelima, ne verujem da ima neke razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan a mozes i da zadrzis ono sto ti odgovara a ostalo rasprodas i povratis deo novaca. xt to godiste,stranac pa i da je ko nov mislim da ne vredi vise od 400e Vidi po oglasima i neces naci nista ispod 600-800 evra, cene kao kod nas.. na to racunam, ali ono, hocu da zadrzim nesto delova a nesto da rasprodam...ali nebitno...koliko se moze traziti za blok i ram sa papirima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan a mozes i da zadrzis ono sto ti odgovara a ostalo rasprodas i povratis deo novaca. xt to godiste,stranac pa i da je ko nov mislim da ne vredi vise od 400e Vidi po oglasima i neces naci nista ispod 600-800 evra, cene kao kod nas.. na to racunam, ali ono, hocu da zadrzim nesto delova a nesto da rasprodam...ali nebitno...koliko se moze traziti za blok i ram sa papirima? E ja nisam znao da si i ti imao 1VJ..mislio sam da je stariji..sta je sa tvojim el paljenjem bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo je da mi oblajzne novi indikator lera kad sam ga šrafio. Jel smem privremeno da stavim šraf umesto njega, dao sam mašinbravaru da mi ga nareže po originalu. I da li da mi napravi malo kraći šraf od originala npr.kraći za 5mm, ili za koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 9, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sme i treba da bude kraci. Samo je bitno da sraf namazes diht masom i da proveris da ne udara unutra negde. Proveri i navoj na bloku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Napravio mi je čovek isti kao original, i našrafio sam sa bakarnom podloškom i nema problema tj.ulje više ne curka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...