milan pastrana 199 16 Napisano Octobar 7, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Endurašiii Treba mi pomoć? Prvo da se izvinim ako moj problem je već opisan kako da se reši ali ja nisam mogo da nađem nikako i unapred se izvinjavamm Ovako : TTR600 u pitanju. Danas se provozao malo posle dužeg vremena i motor počeo na punom gasu da se guši, puca iz auspuha, nema snagu na punom gasu i ili 'proguta' to nekako ili se ugasii. Nisam stručan pa bih zamolio vas starije kolege za pomoć šta može da bude? Smeša, filter za vazduh,da ne lupam bzvz dalje....i ako može detaljno objašnjenje kako da odradim to ? Još jednom se izvinjavam ako je već pisano o ovakvoj temi ali nemam živaca više poludeo sam danass. Takođe gde mogu da naručim filter vazduha, zvao neke radnje i nemaju pa vi sigurno znate gde da ne lutam džabe? Hvala ii Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Voda u rezervoaru. Ja sam danas istočio skoro pola litre Filter vazduha TwinAir, ako se ne varam, preko Sagmajstera, Xmoto na FB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @milan pastrana 199 to bi mogao biti problem sa karburatorom, pucanje zna da signalizira da je smeša prejaka tj. da je karb razdešen, te su i performanse slabije - "guši se". Uputstvo za podešavanje i servisiranje tvog karba možeš naći ovde. Filter vazduha, običan papirni možeš naći u svakoj boljoj moto prodavnici, ili naruči online ovaj kvalitetniji sunđerasti TwinAir što ti je preporučio Lord, ali za njega ćeš verovatno morati da naknadno podesiš karb. Momci, naleteh na ovog "mršavka" iz Poljske - Gdanjsk, preradu XT600 na skrembler, ima detalja koji su veoma dobro odrađeni, možda se još po neka stvar da malo doterati ali sve u svemu jedna veoma lepa prerada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Acerbis 20 litara za 3TB 1990 ili fabrički limeni u odličnom stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka - kupujem limeni rezervoar za 4PT 1996-2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uporedna tabela, na kojih sve modela štapove idu isti 'tefloni' sa dimenzijama:http://www.biker-emporium.co.uk/fork-bushings-o-d-45mm-i-d-41mm-width-20mm-thickness-2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ovo skupo k'o sam otrov kad se poručuje kao original. Ako se dobr osećam, nešto tipa oko 80eur manje / više.... Ja sam kod mene i to zamenio, pa je sada uz progresivnu oprugu i novo ulje u vilama - sve kao brand new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Link sam postavio zbog dimenzija i uporedne tabele, da se lakše nađe jeftinije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pa to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, lord_oblivion je napisao: Ispravka - kupujem limeni rezervoar za 4PT 1996-2003. @lord_oblivion šta praviš - podeli sa nama proveri da li može 4PT rezervoar da se nabudži i da li treba nešto menjati kod sedišta pošto ni ono nije isto kod 3TB i 4PT. Pre 19 sati, lord_oblivion je napisao: Uporedna tabela, na kojih sve modela štapove idu isti 'tefloni' sa dimenzijama:http://www.biker-emporium.co.uk/fork-bushings-o-d-45mm-i-d-41mm-width-20mm-thickness-2mm Izvini za glupo pitanje, a što ovi distanceri ne mogu da se naprave kod nekog domaćeg bravara, ne bi trebalo da bude problem? Ovi sa linka su Küryjakyn, to je poznata 3rd party firma u Cruising i Chopper segmentu. Sve što sam od njih naručivao stizalo je vrhunskog kvaliteta ali cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem, konstrukciono nije nikakav problem napraviti nekoliko prstena zadatih dimenzija ali je materijal upitan u samogradnji. Ne pravim ništa, samo hoću da rešim rezervoar. Za 4PT rezervoar treba i 4PT sedište i sve plastike. Odnosno, u mom slučaju imam ko bi mi doradio ploču sedišta, imam ko bi pretapacirao i imam ko bi modifikovao bočne plastike. Izračunao sam da mi se više isplati da kupim 4PT rezervoar i da ga propisno sredim unutra i da modifikujem sedište i plastike nego da sređujem postojeći. U procesu dobijam 2 litre više i rešavam vodu u rezervoaru za podnošljivu razliku u parama. Plus kasnije 2*Desert Fox fuel cell 6L. Druga varijanta je 4PT Acerbis iz amerike, nešto skuplje ali doživotno. Prva varijanta sa limenim tankom mi više odgovara zbog modularnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naći 4PT delove u očuvanom stanju kod nas nije baš lako, to je moje iskustvo. Uglavnom sam morao da dovlačim spolja (ebay). Za implantiranje 4PT rezervoara pored samog rezervoara sa bočnim plastikama i sedišta trebaće ti još i repna plastika i ona se razlikuje. Što se tiče Acerbis rezervoara, ne mora Amerika, bliža je Italija, ima i u Nemačkoj, a i cene su niže: 186e 270e 306e kod Dejvida Lambeta mada je poštarina skuplja iz UK 315e Dobra je stvar ovaj Desert Fox, hvala za info, i meni se ta modularnost više sviđa od velikog rezervoara, bar za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 10, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo http://www.justgastanks.com/acerbis-fuel-tank-for-yamaha-xt600-95-02-5-3gal-2197950001/ iz amerike da mi dođe na kućnu adresu +30% na cenu. Al je mnooogo budžavo, nekako mi nije za single track Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 10, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za Desert Fox, da delimo troškove šipinga... https://desertfox.bike/desert-fox-5l-fuel-cell/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Zna li tko gdje bih mogao da kupim jedno 5 zica sa maticama za zadnju felgu yamahe xt 600 tenere 34L model. Trenutno restauriram jednu. Pa da ne kupujem citav set zica novi. Treba mi 5 starij koje bih cinkao ponovo i vratio na felgu. Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mserifov je napisao: Pozdrav drugari, Zna li tko gdje bih mogao da kupim jedno 5 zica sa maticama za zadnju felgu yamahe xt 600 tenere 34L model. Trenutno restauriram jednu. Pa da ne kupujem citav set zica novi. Treba mi 5 starij koje bih cinkao ponovo i vratio na felgu. Pozdrav i hvala Za prednji točak imam. Za zadnji, na žalost, nemam. Ja sam ove za prednji uzeo od Elvisa iz Zaječara. Proveri kod njega, trebalo bi da ima i za zadnje točkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da narucim sa Boats.net citav set novih oko 75 dolara. Ali da ne kupujem set za par njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, mserifov je napisao: Mislio sam da narucim sa Boats.net citav set novih oko 75 dolara. Ali da ne kupujem set za par njih. Bogami, ni Elvis nije jeftin. Jedna zbica kod njega izadje 2 evra...pa ti izracunaj sta ti se vise isplati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 18, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam samo od prednjeg, fale 4 za komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lord_oblivion je napisao: I ja imam samo od prednjeg, fale 4 za komplet. Ako ti trebaju te 4 da kompletiras set, javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 18, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako poklanjaš, trebaju. U suprotnom mi i nisu nešto preko potrebne I to prvo da vidim dal mi fale leve ili desne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam mislio da poklonim, sta ce meni... Ne mislim skoro da se vracam na 21 tocak napred. Samo da ih iskopam pa ti mogu poslati... Daj podatke na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 18, 2018 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš pp i pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste vi rijesili puknuti kick start. Pase li od cega drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 20, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, mserifov je napisao: Kako ste vi rijesili puknuti kick start. Pase li od cega drugog. Varenjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...