ZlajoX 47 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sam, nije nesto opasno ali ako nisi radio bolje da ti nasteluje neko ko vec ima iskustva. Pet minuta posla ko zna ali nemoj da te buni ako prilikom oduzimanja gasa bude pucao iz solundara jer to mora a to i hocemo da tako bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo nista dirati palenje nego samo prestelovati karb prema njemu jer ovaj stelung mu sad ne godi zbog otvorenog topa jer sada imas malo manje snage. Manje snage? A pucanje iz auspuha kod oduzimanja gasa je znak za siromasniju smesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma jel zna neko da mi kaze sta konkretno treba da uradim posto kod mene u krugu od 50 km nema majstora za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Sredjena smesa, radi lepo zasad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam ulje i filter drugi put ove sezone u sredu, 2.9 litara stalo. Mislim da je ostalo sigurno bar još 200ml ulja, mrzelo me više da kurblam a i verujem da mu šteti iako je solidno izbacivao ulje u toku kurblanja. Opet sipao Bardahl polu - sintetiku 20w50. Stigla mi je i km sajla, zameniću je sutra, nadam se da se neće ispostaviti da mi je i sat rikn'o kao što se desilo sa obrtomerom Je l' ok potrošnja ~250km za 2000 dinara? Tačnije, 5km od kuće je počeo da mi štuca pa sam ga prebacio na rezervu, ne znam koliko još mogu da pređem, izmeriću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvi put cujem to za kurblanje i zamenu ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bez kurblanja sam ispustio možda 2 litre ulja, mislim da nije čak ni toliko. Skineš čep, skineš filter i poklopac, kurblaš da bi izbacio preostalo ulje u sistemu... Nisam izbacio sve tako da nije bio suv tokom kurblanja, jedino što sam se umorio malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Odvijes sraf na bloku ispod polugice menjaca, odvijs filter ulja, i odvijes sraf na dnu boce za dolivanje ulja, tu staje boga oca, i onda nema potrebe da kurblas nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Ja odvrnem jos i crevo sa rezervoara za ulje tu se nalazi i metalno sito koje treba ocistiti, desi se da bude po koji opiljak ili slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, svaki dan se nešto novo nauči, hvala vam, ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti lik Andreja :D Nemoj ovo slucajno da napises na onom drugom forumu, inace si gotov haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam lep al' sam zato glup! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Brate uzmi litar kompresije pa sipaj ,ici ce ti motor kao R XD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo egzotike http://www.polovniautomobili.com/oglas2566666/yamaha_xt350/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisu nastavili proizvodnju 350-tke, uz malo sminke i tehnickih inovacija, bio bi to motor koji bi mnogo ljudi vozilo... Cak bi i malog DR-a oduvao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slažem, štaviše, ja bih ovo vrlo rado posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Star snimak ovaj xt mi je uzor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 16, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, gde naci automat za zmigavce sa dva izlaza, moj crkao? Prva stvar koja mi je crkla na XT-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi od Yuga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 17, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje ili mora da se budzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio baš od Yuga i nisam ga stavio jer mi nije trebao, zamenivši akumulator, rešio sam sve probleme sa migavcima tako da ga nisam ni zagledao, čini mi se da ima tri izlaza 95% sam siguran da ne treba ništa da se budži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 17, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja javim da sam živ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve sektaše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...