lord_oblivion 1361 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je default na srednjem, trećem podeoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: Cilj mi je da saznam gde stoji taj prsten po default-u.Ništa više. Inače u Barelu dihtung auspuha 1100 din komad, na wemoto nije ni 400 dinara. Al ne radi mi kartica u banci, morao sam da naručim u Barelu Koliko se ceka kad se naruci nesto iz wemoto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dobijao sam u roku 10 radnih dana na adresu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Idem na tehnički u subotu. Pomozi bože. Kad im dovezem ovo čudo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Novi problem. Motor je kod Elvisa ustanovio da mi je los karburator kaze rasljokao se. Znaci potreban mi je barem primarni karburator za Yamahu XT 600E 3tb model 1990. Ako ko ima da proda a da nije los da ga je sluzio pa iz nekog drugog razloga prodaje delove motora eto neka mi ponudi. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tacno moglo da se raskljoka? Zasto ne probas da posaljes karburator Bokilicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bobangsxr je napisao: Sta je tacno moglo da se raskljoka? Zasto ne probas da posaljes karburator Bokilicu? Šiber i pušta vazduh, čuo sam se sa Elvisom neki dan... Nije ni Bokilic čudotvorac, kad se nešto potroši od starosti i upotrebe.. Ako on nema karburator ne verujem da ćeš naci bilo gde karburator za XT... Promenio Maj 20, 2023 član Šumi Zmajček 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Šumi Zmajček je napisao: Šiber i pušta vazduh, čuo sam se sa Elvisom neki dan... Nije ni Bokilic čudotvorac, kad se nešto potroši od starosti i upotrebe.. Ako on nema karburator ne verujem da ćeš naci bilo gde karburator za XT... Elvis kaze siber i pusta benzin je re mnogo velika potrosnja inace on kaze nema karburator. Nisam ga slao nikom kako sam kupio motor a Elvis me napade da mu neko kazao da sam slao nekom u BG pa ga navodno taj jos vise prejebo. Eto pustio sam ovo pa ako nekom ostalo neka ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, bobangsxr je napisao: Sta je tacno moglo da se raskljoka? Zasto ne probas da posaljes karburator Bokilicu? Eto Šumi Zmajcek je vec opisao umesto mene samo s greskom umesto vazduha ide benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Maj 22, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bojan82 je napisao: . I ja sam zbunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pitao te jel ga opravi? A ostalo nema veze, pisao nešto o svom motoru,pa obrisao jer je nebitno. U se i u svoje kljuse što se kaže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U gužvi sam na poslu da postavim oglas, evo slike moje 3TB na prodaju: Uz nju ide i originalnih delova, kao što je 17 sa 45 lančanikom, originalni amortizer, plastike... Promenio Maj 23, 2023 član lord_oblivion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: Pitao te jel ga opravi? A ostalo nema veze, pisao nešto o svom motoru,pa obrisao jer je nebitno. U se i u svoje kljuse što se kaže... Ma jok nista jos uvek,nema karburator u boljem stanju a sve zbog taj šiber koji ima luft.Samo mi jedno nije jasno... Imam motokultivator star koliko i ja i jos uvek je njegov prvi karburator.Bese mu odpala iglica pojeo se osigurac kojim je zakacena pa kad sam to menjao pre 7-8 godina taj šiber ne da je imao luft nego ne postoji ni vodilica klin koji ga drzi na pravac adonji deo i ne postoji ona kosina to sve urnisano a kultivator i dalje radi ko sat malo trosi pali iz prve. Ovo kod Jamahu je u suprotnom stanju sve je stegnuto kao novo. I ajde sad jebemu i motor i sve na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Šta tebi treba u vezi karba, da vidim jel imam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Aj ovako, pošalji mi podatke u pp, šaljem ti sutra karb, šta imam. Sklopi šta možeš i to je to. Ima sve sem nekog o ringa unutra. Izkombinuj sa tvojim, šta valja, šta ne valja. Jebem ga, snadji se. I javljaj posle kako ide motor 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Bojan82 je napisao: Aj ovako, pošalji mi podatke u pp, šaljem ti sutra karb, šta imam. Sklopi šta možeš i to je to. Ima sve sem nekog o ringa unutra. Izkombinuj sa tvojim, šta valja, šta ne valja. Jebem ga, snadji se. I javljaj posle kako ide motor Poslao sam ti u poruku ako si dobio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 23, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2023. at 6:59, Bojan82 je napisao: Idem na tehnički u subotu. Pomozi bože. Kad im dovezem ovo čudo... I..., jesi li sada bar polu legalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da ga podsecate Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mradomir je napisao: I..., jesi li sada bar polu legalan? jedino sa sigurnošću je da je Bojan punoletan -> samim tim i legalan Problem je kad dođe do seksa što je na drugom kraju @Bojan82 šalim se malo, ne zameraj, do ponedeljka si u buretu, a posle te boli uvo, imaćeš registrovan motorin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne lupe pecat,ne verujem im nista Sad moram da odem da uzmem motor iz Palmoticeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Maj 30, 2023 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabudžuiše mu jedan karb. Jedan ali vredan ! https://mikunioz.com/shop/yamaha-early-tt-xt600-mikuni-tm38-flatslide-single-carb-conversion-kit/?v=13b249c5dfa9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Maj 30, 2023 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi liči kao od nekog auta... https://superoxy.life/product_details/649272753.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 30, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, srbac je napisao: Ovo mi liči kao od nekog auta... Yamaha Grizzly 600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Jun 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz drugari. Nije me bilo skoro nema se vremena a i psihicki odmor od popravke...sad ne silazim kao mladozenja od mladu. Doktor Elvis Barbulovic zamenio karb.i sada samo broj..to je to. Jos nesto sam vam obecao za xt a to je bocni nosaci. Iz glave konstruisao majstor i napravio bolje i stabilnije nego fabrika da je. Evo i foto. Promenio Jun 25, 2023 član CikaCrni 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...