AlexaEnduro 64 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da ne moze od klingerita? Moze, a koliko ce da traje, ne bih fabrika dzabe stavljala metalni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan O kom dihtungu je rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan O kom dihtungu je rec? glave motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put cujem da dihtung glave motora moze od klingerita , siguran sam da ne moze. Alexa dihtunge koje si porucio nisu losi, ali za dihtung glave uzmi nesto kvalitetnije. Drugar je radio agregat i stavio dihtung iz te garniture i morao da skida glavu ponovo jer je pustio. U medjuvremenu sam i ja uzeo istu garnituru i videvsi njegovo iskustvo porucio sam Athenin dihtung glave da ne bih prosao kao on. Ali je meni u ovoj garnituri dihtung glave bio metalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam radio masinu kod Bokilica, dihtung glave je bio ok kad ga je skinuo, ali mi je on rekao da se ne igramo sa tim i da stavimo novi. Bilo koji drugi dihtug moze da se napakuje od maltene bilo cega, ali dihtung glave mora da bude kako treba, inace "dzabe ste krecili"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Hakala znam da nisu najbolji ali jbg nemam para, neka drzi koliko drzi, za athenin znam ali kosta ko i ovaj set, ovdje sam dobio i gumice ventila a treba mi za drugu masinu.... i u ovoj je metalni, a evo ti silke gdje je od klingerita (cometic) USA the painkiller opet se razlikuje agregat kod tebe je vodeno hladjenje sto puno utice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je razlika u obimu klipa u gornjoj i donjoj zoni, prox xt600 3TB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/9382603/yamaha-xt-600-3aj-tenere drugovi ima li neko saznanja o ovom primerku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dany 1 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Teslić Motocikl: // Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram neku novu temu na forumu napisacu ovde.Moze mi neko reci kada ostavim dugme za start (run/off)upaljeno bez da je kljuc ubacen ili da ima kontakt,da li to utice na praznjenje akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram neku novu temu na forumu napisacu ovde.Moze mi neko reci kada ostavim dugme za start (run/off)upaljeno bez da je kljuc ubacen ili da ima kontakt,da li to utice na praznjenje akumulatora?Sasvim je svejedno u kom je polozaju killswitch, bez kljuca ne bi trebalo da ima igde struje na motoru...killswitch samo prekida dovod struje do bobine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pozdravim sa ekipom, masina nasla novog vlasnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Februar 20, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Da se pozdravim sa ekipom, masina nasla novog vlasnika Lepa masina. Cekamo jos slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise slika, prodata je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Neko zatisije...evo mali update, namontirao sam masku i jos nekih sitnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Februar 27, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogo da nabavim sajlu za km sat za Yamahu TTR600 2000. godiste ??? Pitao po raznoraznim oglasima na netu i nigde nema?? Ili ako neko ima isti motor pa da skoknemo negde da je uradimo ili tako nestoo?? Ili da mi je posalje da je uradim ja pa je vracam svaki dogovor moguc pomagajteee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogo da nabavim sajlu za km sat za Yamahu TTR600 2000. godiste ??? Pitao po raznoraznim oglasima na netu i nigde nema?? Ili ako neko ima isti motor pa da skoknemo negde da je uradimo ili tako nestoo?? Ili da mi je posalje da je uradim ja pa je vracam svaki dogovor moguc pomagajteee Jesi li proverio u Plattner-u? Ja sam sajlu za Teneru od njih naručio, izašla me 27 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Februar 27, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogo da nabavim sajlu za km sat za Yamahu TTR600 2000. godiste ??? Pitao po raznoraznim oglasima na netu i nigde nema?? Ili ako neko ima isti motor pa da skoknemo negde da je uradimo ili tako nestoo?? Ili da mi je posalje da je uradim ja pa je vracam svaki dogovor moguc pomagajteee Jesi li proverio u Plattner-u? Ja sam sajlu za Teneru od njih naručio, izašla me 27 evra. Nisam kod njih. Evo poslao sam mejl pa da vidim sta ce da odgovore. Sto toliko mnogo za sajlu :o ahha ja gledam da prodjem sto jeftinije al muka poso Hvala za brz odgovor killer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogo da nabavim sajlu za km sat za Yamahu TTR600 2000. godiste ??? Pitao po raznoraznim oglasima na netu i nigde nema?? Ili ako neko ima isti motor pa da skoknemo negde da je uradimo ili tako nestoo?? Ili da mi je posalje da je uradim ja pa je vracam svaki dogovor moguc pomagajteee ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogo da nabavim sajlu za km sat za Yamahu TTR600 2000. godiste ??? Pitao po raznoraznim oglasima na netu i nigde nema?? Ili ako neko ima isti motor pa da skoknemo negde da je uradimo ili tako nestoo?? Ili da mi je posalje da je uradim ja pa je vracam svaki dogovor moguc pomagajteee Jesi li proverio u Plattner-u? Ja sam sajlu za Teneru od njih naručio, izašla me 27 evra. Nisam kod njih. Evo poslao sam mejl pa da vidim sta ce da odgovore. Sto toliko mnogo za sajlu :o ahha ja gledam da prodjem sto jeftinije al muka poso Hvala za brz odgovor killer Kod njih je sve skupo, ali zato sve mogu da nabave. Stize za nekih 15-tak dana po porudzbini...evo ti broj direktno od coveka koji nabavlja delove iz Plattnera:064-822-9251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemajjuuu, zvao sammm...kaze nemaju za taj model, aj da je neki stariji pa i da razumem al za 2000. Da nemaju ne razumem. Hvala na informaciju killer Jedino mi preostaje da ako neko ima isti motor pa da odemo da je napravimo do Bobana nek se javi nekooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Mart 3, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sajlu km sata za TTE , da l bi odgovaralo na moj TTR ?? Po oglasima sam naleteo ali ne znam kako da proverim da l odgovara?? ja se izvinjavam sto smaram al tu ste da pomognete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 5, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sajlu km sata za TTE , da l bi odgovaralo na moj TTR ?? Po oglasima sam naleteo ali ne znam kako da proverim da l odgovara?? ja se izvinjavam sto smaram al tu ste da pomognete Sajla ko sajla ista je, samo je bitna duzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sajlu km sata za TTE , da l bi odgovaralo na moj TTR ?? Po oglasima sam naleteo ali ne znam kako da proverim da l odgovara?? ja se izvinjavam sto smaram al tu ste da pomognete Sajla ko sajla ista je, samo je bitna duzina nijee ista imam od XT ne odgovara. Nece da udje ni dole u tocak a ni u km sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 04.septembar 2016. nedelja, dan ko san. Reko izvrtim krug pa kod svastike na ručak, Veljko kreće u školu ima i ladno pivo. Palim mašinu na dugme i tutanj. Krupanj-Mačkov Kamen-Gračanica-Ljubovija-Ljuboviđa (pauza pivo)-Proslop-Pecka-Osečina-Zavlaka-Draginac, motor izgubi snagu, dođe sebi pa poče da lupka,zaustavim (pauza pivo). Upalim ponovo, radi, ne curi nigde ulje, dam gas lupka, šta da radim, mali gas pa polako kući. Pravo kod pašanca na ladno pivo i mlako pečenje. Mirko (pašanac) ima radionicu i servisira motore pa ćemo ga mi i raskopati, al sutra, prvo pivo i prase,ima dana. Svanuo dan ajd da istočimo ulje, odvrći šrafove iscuri jedva POLA litre, šta je ovo sunce ti j...m. Raskopavaj mašinu. Klip počeo da riba. Malo sexa oko magneta Cilindar i glava na obradu, nov klip i karike, gumice ventila, lanac bregaste. Spakovali, upalili, opet lupa. Ladno pivo.Šalji radilicu, nova klipnjača i bočni ležajevi.Rasklapaj ponovo. Ladno pivo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan E to volim , kad se uz pivo radi ! ima da valja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...