dr_kolew 139 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi evo da javim da sam dobio informaciju od maestra Zileta da je 2kf ,sklopljen(znaci kupljen je kompletan snop svih zupcanika menjaca-hvala Goranu iz S.Mitrovice,kupljen set dihtunga sa gumicama ventila,i kupljene originalne Yamahine karike i majstorskom rukom sve zaokruzeno i traktor radi kao Svajcarac. Kao sto pre rekoh mozda karike i nisu trebale da se menjaju jer su jos uvek fabricke i nemaju neke ozbiljnije tragove istrosenosti kao i sve u masini,ali kad je masina bila u delove greota je bila vratiti stare karike,tako da je ovo sve zavrseno i lepo leglo. E sad pitanje oko ulja,da li je pametno sada sipano ulje i novi filter za ulje voziti pa redovno menjati ili posle par stotina KM ovo sve lepo ispustiti i zameniti novim,prakticno receno da ovo iskoristim kao ispirol za masinu??? i koju gradaciju ulja koristiti za ovaj motor??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan U moj XTejac sam sipao IPON 15-50 polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da "isperes" masinu prvo sa par stotina km pa da onda to ispustis i sipas ponovo novo ulje. Ja bi i za ispiranje i za koristenje koristio isto ulje jer nikad ti neces ispustiti svo ulje iz masine jednom kad sipas (osim kao u ovom tvom slucaju kada skroz rasturas masinu) pa mislim da nije dobra ideja da ti se novo ulje pomesa sa istatkom nekog levog ulja koje si koristio za ispiranje. Litra nekog kvalitetbije ulja, tipa Ipone, Motul, Bardal, kostaju oko 850 din litra (plus-minus koji dinar) pa te ukupno sa zamenom filtera za ulje, kosta oko 3000 din. Mislim da to i nije puno para, a znas onda da ti sigurno nece biti problem kad sipas novo ulje. Ja, inace koristim Eni (bivsi Agip) ulje, polusintetika, 15W50 offroad, i prezadovoljan sam. Menjac mi lepse radi nego kad sam sipao Ipone 15W50 i masina mi lepse radi...a ti koje god da sipas neka bude polusintetika i reda gradacije 15w50, 10W40... P.S. Srecno sa masinom i neka te lepo sluzi puno bezbednih km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre svake zamene ulja sipam neko jeftinije mineralno ulje recimo Nisotec Favorit SAE 15W-40 provozam se 50-100km, pa onda izvršim zamenu ulja. Do sada sam koristio uglavnom Bardahl XTC i XTM u gradaciji 15W-50 i 20W-50 ali ove godine planiram da probam Bel Ray u gradaciji 15W-50, jer mi se čini da mi lamele više proklizavaju sa Bardahlom. Možda su lamele za zamenu, a možda i nisu, jer kada vozim sa mineralnim uljem pre zamene nekako je taj efekat proklizavanja manji. Takođe sam probao aditiv za ispiranje motora i mogu da vam kažem da mi se čini da je ulje koje tad izašlo bilo dosta prljavije nego inače. Da ne bude zabune, opet može biti subjektivan osećaj, ali je taj aditiv svakako napravljen za tu svrhu te mislim da je ok koristiti ga na recimo svaku drugu zamenu ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 3, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam Hyperpro, bila je prilika, tako da vjerujem da će Tenera malo dobiti na voznosti. Stigo amortizer, ozbiljno to izgleda. Uskoro montaža i dojmovi iz vožnje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 5, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sasvim običan dan. Fotografija - Ivica Ivanović https://www.facebook.com/IvicaIvanovicPhotography Više fotki na: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1577925985780956&set=pcb.1577926755780879&type=1&theater 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sasvim običan dan. Fotografija - Ivica Ivanović https://www.facebook.com/IvicaIvanovicPhotography Više fotki na: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1577925985780956&set=pcb.1577926755780879&type=1&theater Koja ti je to prednja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 5, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Mitas C-05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče zamenjeno ulje u kočnicama i zadnje pločice, stavljene lucas bile gold fren škripale nenormalno, opran pa slikan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Čime si je prao Zoki, bronzom ? Baltrekk, opasne slike, svaka čast ! Antek, je l' pala ta vožnja, daj utiske, šta se čeka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki nemoj mnogo da lickas nego teraj ovo u sumu i onda kaci slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se pere samo s ljubavlju a šume će videti kad mu nabacim drugu gumu, pošto je ova za asfalta pa ako nekome bude trebala ići će za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan motor ko bonbon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 9, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Antek, je l' pala ta vožnja, daj utiske, šta se čeka ? Palo dvije-tri vožnje Zasigurno je ovo najbolji upgrade koji sam ikada stavio na motor. Naprijed progresivne opruge, nazad ovaj amortizer - potpuno drugačiji motor od originala. Dosta tvrđi, bolje drži pravac po grbavom makadamu, bolje hvata zadnji kotač, motor je malo višlji, povrat se može regulirati u 20 klikova, Sve skupa jako sam zadovoljan. A i ljepše mi izgleda . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan E pa drago mi je da je tako ! A boja je prava, i uopšte nije gay. Je l' prave prave oni to i za KLXa, na njemu bi stajala savršeno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 9, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drago mi je da je tako ! A boja je prava, i uopšte nije gay. Je l' prave prave oni to i za KLXa, na njemu bi stajala savršeno ... Prave, evo ti link: http://hyperpro.com/en/wp-content/uploads/sites/3/2015/03/Hyperpro-Shockabsorbers.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 10, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Antek, je l' pala ta vožnja, daj utiske, šta se čeka ? Palo dvije-tri vožnje Zasigurno je ovo najbolji upgrade koji sam ikada stavio na motor. Naprijed progresivne opruge, nazad ovaj amortizer - potpuno drugačiji motor od originala. Dosta tvrđi, bolje drži pravac po grbavom makadamu, bolje hvata zadnji kotač, motor je malo višlji, povrat se može regulirati u 20 klikova, Sve skupa jako sam zadovoljan. A i ljepše mi izgleda . Antek, Ajde okači neku fotku kad stigneš. Baš me zanima kako je up-grade ispao obzirom da nije ni malo jeftin... btw, koliko ti je viši motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika od mene sa uskrsnjeg vikenda: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 13, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Super je vreme bilo, vidi se da si uživao ... a dobro je i što nisi jedini fotograf u ekipi, pa imaš fotke ... nego dobre ti te tajgerice, 'el to neki enduro edition ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 13, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I koliko te je na kraju izašlo kompletno zadovoljstvo ? Delovi, ruke, gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma posli sa drugara tu u obliznje selo da fotkamo neke matorce,kad pored puta izazovni teren koji je prosto mamio za akciom,i to je bilo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Ergele, izasli malo na sunce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko voljan da menja tockove za XT 600 dajem fabricke za SM uz moju doplatu ili ako neko prodaje SM tockove a da nije preterano skupo I jos jedno pitanje..da li na fabricki XT 600 zadnji tocak moze da se namesti SM guma?Ako moze u tom slucaju mi treba samo prednji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nece moci Uzana felna, 130-140 maksimum. Inace, ja sam se ponovio novim akumulatorom, zamenio relej zmigavaca, godinu dana sam se smarao sa tim, i na kraju kupio original sa ebay-a. Malo sam se vozao ovih dana, blata i dobrih terena za voznju k'o u prici Inace, da se pohvalim, evo skoro godinu dana prodje kako na asfalt nisam silazio, osim da predjem kroz grad kad idem negde u planinu i slicno Sad sam u fazonu i da ne dajem vise harac za registraciiju 20150414_173624-01 by Slobodan Gosic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...