baltrekk 990 Napisano Maj 18, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa vožnje - anbeast i ja. Lepa tura od 50-ak km dobrog terena. Ko hoće može da pogleda track-log na: http://www.sports-tr...0hf2hhmv2v1ho3j 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 20, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Juče montirana prednja guma Metzeler Karoo2. Zadnja će ići Mitas E09. Nadam se da će se lepo slagati u paru na off-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Probaj pa javi Ja cu, kako vec negde gore rekoh, napred TKC 80, nazad E09. TKC je u podrumu, E09 ceka bolju finansijsku situaciju (koja nikako da dodje) Ima li neko sa 3AJ ko ima bocne nosace kofera/torbi da mi to uslika iz vise uglova u krupnijem planu? 'Ocu da nesto petljam na tu temu, pa da imam neku polaznu tacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 20, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda ova Kraoo2. Cini mi se bolje od Mitasa Dakar. Bas me zanima kakvi su ti utisci po mokrom terenu. Jel uperedjivao neko prednju TKC I Kraoo2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam juce Karoo2 malo po mokroj travi i blatu...odusevljen sam...! Sa starom Mitas E08 nisa smeo ni da pomislim na blato da naidjem. Posto jos uvek imam pozadi E08 nisam smeo puno da se zezam po blatu, ali prvi utisci za Karoo2 su extra. Za vikend najverovatnije idem na stazu (ili ono sto je od nje ostalo) u Temerinu pa cemo videti malo ozbiljnije kako ce se ponasati guma... A da, Karoo2 jako lici na TKC80...kontam da imaju svrlo slicne karakteristike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam juce Karoo2 malo po mokroj travi i blatu...odusevljen sam...! Sa starom Mitas E08 nisa smeo ni da pomislim na blato da naidjem. Posto jos uvek imam pozadi E08 nisam smeo puno da se zezam po blatu, ali prvi utisci za Karoo2 su extra. Za vikend najverovatnije idem na stazu (ili ono sto je od nje ostalo) u Temerinu pa cemo videti malo ozbiljnije kako ce se ponasati guma... A da, Karoo2 jako lici na TKC80...kontam da imaju svrlo slicne karakteristike... Hajde molim te izmeri visinu čepa na gumi da znamo o čemu pričamo kad budemo upoređivali ostale gume u toj klasi. Thanks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Visina cepa je 8,5 mm sa kraja a po sredini je 7 (posto je polovna guma)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Visina cepa je 8,5 mm sa kraja a po sredini je 7 (posto je polovna guma)... Ok, hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim Xt i ja smo preziveli poplavu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 22, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zamenio prednje kočione pločice... Koje god da su bile ove sad koče jedno 20% bolje. Ostale utiske samo vreme može da prikaže... Ako neko iste treba da menja, reč je o kočionim pločicama Nissin tip GS Semi Metallic namenjene za off road vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su novaca? Ja cu pred kraj sezone trebati menjati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su novaca? Ja cu pred kraj sezone trebati menjati... Ove su 4100rsd. Ima I jeftinije za recimo 3300rsd ali ja sam uzeo ove skuplje jer im je sastav posebno namenjen za off road uslove (prasina, blato...) I trebalo bi I duze da traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vikend vožnja na Tupižnici. www.sports-tracker.com/#/workout/baltrekk/erp61bhflh2u7pvc Anbeast u akciji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Anbeast u akciji.... ...kosenja trave i sakupljanja kamenja pored ''puta'' (mada je baltrekk bio ljubazan da dokaze ne objavi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 2, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Da li neko ima centralnu maticu za pogonski lančanik za XT600 3TB? Vrlo bih bio zahvalan ako neko može da mi pomogne oko ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 2, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to narucio preko bere sa foruma. Moja bila proklizala, ne znam zasto, posto je to bilo tek kad sam kupio motor. Oko 20e bila matica+podlozna plocica/osigurac. A mozda moze neko i da ti napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 2, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to narucio preko bere sa foruma. Moja bila proklizala, ne znam zasto, posto je to bilo tek kad sam kupio motor. Oko 20e bila matica+podlozna plocica/osigurac. A mozda moze neko i da ti napravi... Hvala lepo. Ocekujem da ce sutra agonija biti resena I da ce majstor na strugu da je napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 3, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju narezao kod majstora. Našao kvalitetnu maticu sličnog promera i narezao odgovarajući "korak". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko fotku tog osiguraca? Kod mene nema nicega sto lici na osigurac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 3, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto je na xt600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 4, 2014 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan drugari kakva su vasa iskustva sa akumulatorima za XT 600 ja na mom 4 PT imam YUASA 9 akumulator od juna 2007 danas je izgleda riknu (mada,ocistio sam kleme i stavio ga na punjac,pa cemo da vidimo da li ima jos zivota u njemu) ovde kod nas ima neki akumulator za 3100 din,YASA trenutno nemaju (bio je 5200 din) koje ste akumulatore stavljali i kako su se pokazali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan drugari kakva su vasa iskustva sa akumulatorima za XT 600 ja na mom 4 PT imam YASA 9 akumulator od juna 2007 danas je izgleda riknu (mada,ocistio sam kleme i stavio ga na punjac,pa cemo da vidimo da li ima jos zivota u njemu) ovde kod nas ima neki akumulator za 3100 din,YASA trenutno nemaju (bio je 5200 din) koje ste akumulatore stavljali i kako su se pokazali? Ja trenutno imam LandPort-ov aku od 12Ah... Šljaka već godinu i po dana bez problema. Pre njega sam imao Unibat gelski od 8Ah ali taj mi je bio previše slab za moju Teneru pa mi sad stoji kući. Kada bih opet trebao da uzmem aku definitivno bih uzeo gelski Unibat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 4, 2014 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan imaju u Guevari neki holandski gelski,mislim da rece covek LandPort.kosta 3200 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Exide 8ah gel traje vise od 5 godina. cena oko 3somica. Kad smo vec kod struje da li imate pretstavu sta bi moglo da mi izvlaci struju iz akumulatora dok je motor ugasen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 4, 2014 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj stavio na punjac 2 h i sad pali kao blesav...videcemo za koji dan da li u njemu ima jos zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...