*zeka* 1182 Napisano Decembar 18, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da javim da sam uspesno napravio gumicu slavine od plinske gumice i evo vec par dana drzi dobro. To je ova gumica Mozda nekom i pomogne. Nego sto je ova tema tako zamrla , niko nista ne radi na motorima ili ste tek sada poceli da se pa nemate vremena. Da li bi neko izasao u suret da mu posaljem moj regler da proba na svom motoru, kako bi bio siguran u kvar 100% pa da uzimam drugi. Inace on puni, ali napon varira od 12,4 V do 12,8 V sto i nije bas dovoljno. Kopntakte ispregledao koliko sam mogao , namotaje proverio po uputstvu jos samo regler da proverim. Samo da vas podsetim da cu u Aprilu ili Maju 2014 organizovati susret XT-asa u mojim krajevima (Vrnjacka Banja, Goc , Stolovi) pa da imate negde na umu jednu voznjicu a i jagu ne smemo da izostavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da javim da sam uspesno napravio gumicu slavine od plinske gumice i evo vec par dana drzi dobro. To je ova gumica Mozda nekom i pomogne. Nego sto je ova tema tako zamrla , niko nista ne radi na motorima ili ste tek sada poceli da se pa nemate vremena. Da li bi neko izasao u suret da mu posaljem moj regler da proba na svom motoru, kako bi bio siguran u kvar 100% pa da uzimam drugi. Inace on puni, ali napon varira od 12,4 V do 12,8 V sto i nije bas dovoljno. Kopntakte ispregledao koliko sam mogao , namotaje proverio po uputstvu jos samo regler da proverim. Samo da vas podsetim da cu u Aprilu ili Maju 2014 organizovati susret XT-asa u mojim krajevima (Vrnjacka Banja, Goc , Stolovi) pa da imate negde na umu jednu voznjicu a i jagu ne smemo da izostavimo Sto posto ti je regler crkao, ne moras ni da proveravas...apsolutno isti slucaj sam imao i ja...uzeo Joskin regler, montirao i radi kao sat...zaboravio sam da sam ga uopste i menjao...topla preporuka za Joskin regler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Decembar 18, 2013 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas danas napravih kratku voznju XT-om...do servisa...da se pripremi za prolecna uzbudjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Decembar 18, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mog rasklopio da ga malo procesljam i malo pregledam instalaciju. Evo i Manual za XT600 3TB pa kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj od 2. novembra stoji rastavljen. Rasturio ga da menjam lanac bregaste, ali pare odose na drugu stranu, usput promenio posao pa sad cekam prvu platu pa da ga sklapam i onda u zimske carolije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A evo jedna slika od prosle zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,resio sam da ulepsam malo moju yamahicu. Naime kupio sam tockove od aprilie rs125,normalno beli ,e sad tu treba odredjene prepravke da se urade. Lezajeve zadnjeg tocka sam caskom promenio,nasao lako. E sad imam problem sa prednjim. Aprilia nosi lezajeve 42 x 20. Debljina osovine na xt je 17mm, tako da mi je potreban lezaj 42 x 17,gde naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Decembar 22, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako moze neko da mi iskopa dimenzije semeringa u zadnjoj viljusci kod 3TB-a madamislim da je i kod starije ista osovina. Nemogu u manuelu da nadjem. Nosim viljusku na plastificiranje pa modam da ih skinem a nemogu nikako vec da ih ostetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 5, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan i zimske igrarije su pocele 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 5, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,resio sam da ulepsam malo moju yamahicu. Naime kupio sam tockove od aprilie rs125,normalno beli ,e sad tu treba odredjene prepravke da se urade. Lezajeve zadnjeg tocka sam caskom promenio,nasao lako. E sad imam problem sa prednjim. Aprilia nosi lezajeve 42 x 20. Debljina osovine na xt je 17mm, tako da mi je potreban lezaj 42 x 17,gde naci? U Astrid-u na Autokomandi, Beograd. www.koyo.eu/en/component/jplaces/place/details/52_astrid_d_o_o.html?redirect=all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan i zimske igrarije su pocele Bravo, Bravo, Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Delovi stigli sa plastifikacije. Sad vecita dilema sklapati ili nastaviti sa rasklapanjem kad je vec pola rasklopljeno i plastificirati ram? Sent from my LG-P700 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my LG-P700 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my LG-P700 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 11, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh...ovo lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 11, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vecita dilema sklapati ili nastaviti sa rasklapanjem kad je vec pola rasklopljeno i plastificirati ram? I ram, i ram, ram, ram... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od plastificiranja rama. Pocelo sklapanje. Bice sledece godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 11, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od plastificiranja rama. Pocelo sklapanje. Bice sledece godine . Daj slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine ce te mrzeti da ponovo sve rastavljas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od plastificiranja rama. Pocelo sklapanje. Bice sledece godine . nakon ovoliko uradjenog posla,ostalo je da izvadite masinu i prednje vile pa pjeskarenje,osnova i plastifikacija (nije to neki ni posao, a ni neka para) kako neko rece posle ce vas mrzeti. Nemojte da vas zavarava ovo zubato sunce, steta da to neodradite do kraja!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam namontirao zadnju viljusku i i copavu i fuzastere , al neda djavo mira. Ako uspem da iskopam malo vremena u toku nedelje ipak dok nije kasno vadim masinu. Tek kad sam poceo da sklapam vidim da je ruzna kombinacija ova crna sa sivim vec pomalo izbledelim ramom. hm . Okacicu slike sutra. No mene brine sta dalje Znam. Kad zavrsim ram bice gde ces ovakvu masinu na nov ram . Pa i nju na farbanje. Samo da vam kazem prvobitno je samo viljuska trebalo da se odradi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To tako obicno i ide...pocne se zbog samo jedne stvari a zavrsi se sa kompletnom generalkom i kompletnim farbanjem...he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam namontirao zadnju viljusku i i copavu i fuzastere , al neda djavo mira. Ako uspem da iskopam malo vremena u toku nedelje ipak dok nije kasno vadim masinu. Tek kad sam poceo da sklapam vidim da je ruzna kombinacija ova crna sa sivim vec pomalo izbledelim ramom. hm . Okacicu slike sutra. No mene brine sta dalje Znam. Kad zavrsim ram bice gde ces ovakvu masinu na nov ram . Pa i nju na farbanje. Samo da vam kazem prvobitno je samo viljuska trebalo da se odradi . Ima li fotki kako sad izgleda XT? ps. Koju kombinaciju boja si planirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Yamahica je konacno potpuno rastavljena i ram spreman za peskarenje. Ako je neko kupovao skoro lezajeve volana recite gde i posto. Ne cekaju mi se iz Nemacke. Baltekk@ Kad sam rekao boju mislio sam na novu crnu boju delova koje sam plastificirao sa vec izbledelim sivim ramom.Nikako mi se ne uklapa. A boja motora generalno ostaje plava na radost Ovo je pred vadjenje masine,kasnije nisam slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Januar 21, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zamrle teme nešto,pa da malo osvježim. Bit če svi se voze! Pošto mi je motor vani i pod ceradom,kiša ga pere nemilice. Na rebrima kod ispuha i ispod,u donjem dijelu bloka mi se stvorio kamenac. Bit če i dijelom jer nemam onaj nastavak blatobrana a vozim ga i po kiši. Dali je netko imao taj slučaj i kako ga je riješio? Probao sam i onim sredstvima za otapanje kamenca ali se dobro skorio. Nešto malo skine ali trebat če tu ribanja mic po mic. Pa eto,ako netko ima dobru šemu,pišite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...