bdada 14391 Napisano Jul 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, blackmore je napisao: Hoćeš da kažeš da kad vidiš 51km/h na satu pritiskaš kočnicu i voziš po ograničenju 110% vremena? Al' ga ode u krajnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bdada je napisao: Al' ga ode u krajnost. U koju krajnost? Pa tako je napisano. Zato se i ježim moralisanja na tu temu i uvek ću da odreagujem kad tako nešto pročitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Jul 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore o kakvom ti moralisanju pises, sto neko osudjuje tockarenje on moralise? Znas li ti uopste tockirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bdada je napisao: @blackmore o kakvom ti moralisanju pises, sto neko osudjuje tockarenje on moralise? Znas li ti uopste tockirati? Moralisanje je da pišeš na bajkerskom forumu o poštovanju brzine kad su apsolutno svi prekoračili ograničenje brzine x puta, neki i višestruko (njih treba jedine osudjivati, ja to nisam sporio). Koja je poenta toga? Za šta je relevantna informacija da li ja znam točkirati ili ne? Ne znam, nisam probao nikada, niti me privlači da probam. Tako se isto moralisalo o provlačenju na semaforu pre par dana, isto su se mnogi čudili kad sam odreagovao, svi se odjednom pretvoriše u dobrice koje voze po propisima bez izuzetka. Promenio Jul 8, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Jul 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, blackmore je napisao: Moralisanje je da pišeš na bajkerskom forumu o poštovanju brzine kad su apsolutno svi prekoračili ograničenje brzine x puta Ako je bajkerski forum da li treba podrzavati sve sto neki "bajkeri" rade? Uostalom promasio si temu, tockiranje je u pitanju! Svako krsenje zakona je za osudu, iz prostog razloga jer se nalazimo u javnom saobracaju gde neodgovornim ponasanjem mozemo ugroziti ostale ucesnike u saobracaju koji imaju ista prava na koristenje. Sta fali javnom moralisanju na bajkerskom forumu, pa nije sve pink. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, blackmore je napisao: Moralisanje je da pišeš na bajkerskom forumu o poštovanju brzine kad su apsolutno svi prekoračili ograničenje brzine x puta, neki i višestruko (njih treba jedine osudjivati, ja to nisam sporio). Koja je poenta toga? Za šta je relevantna informacija da li ja znam točkirati ili ne? Ne znam, nisam probao nikada, niti me privlači da probam. Tako se isto moralisalo o provlačenju na semaforu pre par dana, isto su se mnogi čudili kad sam odreagovao, svi se odjednom pretvoriše u dobrice koje voze po propisima bez izuzetka. Al samo si ti spomenuo brzinu u ovom postu... A za one kojima smeta provlacenje izmedju kola po gradu postoji prikladna pesma koju im valja pustiti: No, sto se tockiranja i buke tice podrzavam ogromne kazne. Jos ako pogledamo da je sat rada u austriji nekoliko x veci nego kod nas nije to bas toliko velika kazna. Promenio Jul 8, 2022 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Sta fali javnom moralisanju na bajkerskom forumu, pa nije sve pink. A to je bolje od Pinka? (pitam, ne gledam Pink). Onda vi ovde lelemudajte o nekim bajkama, morališite, tripujte sami sebe da ste savesni vozači, odjavljujem se od dalje diskusije, nemam ništa od razgovora s folirantima i lažnim belim vitezovima Sportski pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Jul 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, blackmore je napisao: folirantima i lažnim belim vitezovima Sportski pozdrav ! Pa nije ti bas sportski obzirom da ne znas ko kako vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5486 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 1962 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore Nikako nije sportski da nazoveš sve ljude u temi folirantima - pogotovo što tema nije o prekoračenju brzine, a ti si prvi počeo to da pominješ. Kazne za divljanje i treba da budu drakonske. Evo jednog primera: živim u mirnom kraju, sa strane gde su spavaće sobe je slepa ulica, nekih 150m dugačka a preko puta red kuća. Neki naš "kolega" sa sportskim motorom živi na kraju ulice i redovno (barem 2x nedeljno) oko ponoći, kad se vraća sa vožnje ili odakle već - prva i u blokadu takoreći... Leto, prozori otvoreni ... Meni uopšte nije jasno ni kakvo mu je to zadovoljstvo? Nekoliko puta me je probudio a još češće probudi i bebu. I tako je verovatno za stotinak porodica koje žive u ulici. A pitamo se zašto nas generalno ne vole. U civilizovanom svetu s' pravom takvo ponašanje jednostavno ne žele da trpe. Mi moramo nažalost. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, antir3ality je napisao: @blackmore Nikako nije sportski da nazoveš sve ljude u temi folirantima Nisam nazvao sve, samo folirante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jul 8, 2022 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T062/062TM_BMW_K1200R.pdf Redakcija MOTO PULSA, čovek na poslednjoj slici digao motor na točak, ja bih mu poslao ove iz ojsteriša da mu se naje.. milosne majčice. Zaključati u samicu negde i baciti ključ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Jul 8, 2022 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narocito mi glasne cvaje idu na kurac. A momci iz kraja nakon prijave pandurima i licnog obracuna su vratili normalne izduve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Jul 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 promakao ti je jedan detalj, testirano je na pisti a ne u javnom saobracaju, mozda i ovima na Navaku poslati policiju sa radarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 8, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druga pelcovali pre par dana na putu za Gross, mi prošli ispred a njega na 115kmh nahvatali, ograničenje bilo 70.Kazna tričavih 210€. Kažu da je bio u naselju ,ostao bi bez dozvole i morao bi neko da dodje po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Jul 8, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milomir22 said: https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T062/062TM_BMW_K1200R.pdf Redakcija MOTO PULSA, čovek na poslednjoj slici digao motor na točak, ja bih mu poslao ove iz ojsteriša da mu se naje.. milosne majčice. Zaključati u samicu negde i baciti ključ. Pa dizu i za testove u MOTORRAD-u. Vidis sta se kaze u clanku, da dizanje na zadnji u Njemackoj nije zabranjeno? (na zalost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...