Vitez - Petrovaradin 0 Napisano Jun 1, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Qingqi QM125-10V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu i sretna vožnja. Ja sam Zdenko iz Petrovaradina. Imam problem na prednjoj kočnici na motociklu: Qingqi QM125-10v, ne može poluga prednje kočnice da mi nabije pravi pritisak u crevo. Hteo sam da kupim ceo set ali ga nema. Ne mogu da pređem tehnički. Molim za pomoć da bi rešio problem. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Komsija probaj da ozracis kljesta i proveri dali ima ulja u bocici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu i sretna vožnja. Ja sam Zdenko iz Petrovaradina. Imam problem na prednjoj kočnici na motociklu: Qingqi QM125-10v, ne može poluga prednje kočnice da mi nabije pravi pritisak u crevo. Hteo sam da kupim ceo set ali ga nema. Ne mogu da pređem tehnički. Molim za pomoć da bi rešio problem. Hvala!Испусти целу кочиону течност и шприцем напуни одоздо према горе(од сисице), тако кочиона течност изгура ваздух па напуни резерворчич на пумпи. Ако и тако немаш притисак није до ваздуха у систему.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez - Petrovaradin 0 Napisano Jun 1, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Qingqi QM125-10V Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Krokodilo je napisao: Испусти целу кочиону течност и шприцем напуни одоздо према горе(од сисице), тако кочиона течност изгура ваздух па напуни резерворчич на пумпи. Ако и тако немаш притисак није до ваздуха у систему. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Sve sam probao i ništa nisam mogao da uradim. Od dole nisam mogao da izluftiram sistem. Probaču novu polugu sa cilindrom i crevo da ugradim, pa da vidim da li ču rešiti problem...? Hvala na savetu! Da li neko na forumu zna gde bi mogao kupiti ceo set prednje kočnice za moj motocikl i delove uopšte (ne računajući KupujemProdajem). Promenio Jun 1, 2022 član Vitez - Petrovaradin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan За Кинџи тешко, можда нешто заменско.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez - Petrovaradin 0 Napisano Jun 1, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Qingqi QM125-10V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Dane Deda je napisao: Komsija probaj da ozracis kljesta i proveri dali ima ulja u bocici. Sve sam probao od novog ulja pa na dalje. Ništa mi nije jasno. Kočnica mi je bila radila ali je imala problem kada je bila na suncu, znala je da mi napravi pritisak i u vožnji da mi koći, pa sam na crevu ispustio ulje da mi otpusti čeljust, dotle mi je normalno radila i kočila, motocikl sam kupio, pa ne znam mnogo o njemu i njegovim problemima. Hvala na savetu! Promenio Jun 1, 2022 član Vitez - Petrovaradin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez - Petrovaradin 0 Napisano Jun 1, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Qingqi QM125-10V Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Krokodilo je napisao: За Кинџи тешко, можда нешто заменско. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Ugradio bi bilo šta zamensko samo da mi radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6460 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako koci sam kad stoji na suncu prvo sto mi pada na pamet je da ti ne valja kociona tecnost (siri se od toplote) ili ima vazduha (isto se siri od toplote) Jesi skidao kandzu, kakav je klip, da ne zaglavljuje negde? Kakve su plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez - Petrovaradin 0 Napisano Jun 1, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Qingqi QM125-10V Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ako koci sam kad stoji na suncu prvo sto mi pada na pamet je da ti ne valja kociona tecnost (siri se od toplote) ili ima vazduha (isto se siri od toplote) Jesi skidao kandzu, kakav je klip, da ne zaglavljuje negde? Kakve su plocice? Pločice su OK. Za klipove (2 kom.) ne znam jer nisam skidao dole čeljust iz razloga što mi je radila kočnica na normalnim temperaturama. Menjao sam i kočionu tečnost (Dot 4) ali ništa nisam uradio....Nažalost..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11237 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Crevo kakvo je ,mozda se naduje,tegli?Na suncu i toplom se izkezeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Jun 1, 2022 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam probao od novog ulja pa na dalje. Ništa mi nije jasno. Kočnica mi je bila radila ali je imala problem kada je bila na suncu, znala je da mi napravi pritisak i u vožnji da mi koći, pa sam na crevu ispustio ulje da mi otpusti čeljust, dotle mi je normalno radila i kočila, motocikl sam kupio, pa ne znam mnogo o njemu i njegovim problemima. Hvala na savetu!Зна да прави притисак ако је систем препуњен течношчу.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...