Jump to content

Moto Zajednica

Vitez - Petrovaradin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Petrovaradin
  • Motocikl
    Qingqi QM125-10V

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vitez - Petrovaradin's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima i sretnu vožnju vam želim! Može li mi neko pomoći, gde da skinem servisni Manuel za moj motocikl: Qingqi QM 125-10V. Hvala unapred na pomoći!
  2. Pozdrav svima i sretnu vožnju vam želim! Može li mi neko pomoći, gde da skinem servisni Manuel za moj motocikl: Qingqi QM 125-10V. Hvala unapred na pomoći!
  3. Pločice su OK. Za klipove (2 kom.) ne znam jer nisam skidao dole čeljust iz razloga što mi je radila kočnica na normalnim temperaturama. Menjao sam i kočionu tečnost (Dot 4) ali ništa nisam uradio....Nažalost.....
  4. Ugradio bi bilo šta zamensko samo da mi radi posao.
  5. Sve sam probao od novog ulja pa na dalje. Ništa mi nije jasno. Kočnica mi je bila radila ali je imala problem kada je bila na suncu, znala je da mi napravi pritisak i u vožnji da mi koći, pa sam na crevu ispustio ulje da mi otpusti čeljust, dotle mi je normalno radila i kočila, motocikl sam kupio, pa ne znam mnogo o njemu i njegovim problemima. Hvala na savetu!
  6. Sve sam probao i ništa nisam mogao da uradim. Od dole nisam mogao da izluftiram sistem. Probaču novu polugu sa cilindrom i crevo da ugradim, pa da vidim da li ču rešiti problem...? Hvala na savetu! Da li neko na forumu zna gde bi mogao kupiti ceo set prednje kočnice za moj motocikl i delove uopšte (ne računajući KupujemProdajem).
  7. Pozdrav svima na forumu i sretna vožnja. Ja sam Zdenko iz Petrovaradina. Imam problem na prednjoj kočnici na motociklu: Qingqi QM125-10v, ne može poluga prednje kočnice da mi nabije pravi pritisak u crevo. Hteo sam da kupim ceo set ali ga nema. Ne mogu da pređem tehnički. Molim za pomoć da bi rešio problem. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja