KoleD 423 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće nedelje idem poslom u Kladovo. Ako mi bude moguće išao bih motorom umesto kolima. Problem mi je što za taj posao moram da budem obučen formalno pa sam razmišljao da stignem malo ranije i presvučem se i sredim negde, u nekom kafiću, ili tako nešto. Onda se opet presvučem i jašem nazad. Značilo bi mi ako neko iz Kladova i okoline zna neko pristojno mesto u centru grada gde bi ovo bilo moguće.. Uživao bih na motoru umesto da se patim kolima. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš fitpass, možeš u nekoj teretani da se presvučeš, čak i tuš... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Soba Lavanda, Kladovo, SRB WWW.BOOKING.COM Objekat Sobe Lavanda nalazi se u Kladovu u regionu Centralne Srbije i nudi vrt. Za taj datum najjeftiniji smestaj u Kladovu, mozes i da dremnes, da se istusiras, privedes.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Smotaš ga u prvu šumicu, presvlačenje, i gas dalje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nis pumpa sa desne strane pre Kladova,Bajker kafe u centru.Odeš na plažu, okupaš se u dunavu, i obučeš odeloPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli izraz pumpera kad vide da ulazi u odelu za motor a izlazi u svecanom odelu Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nis pumpa sa leve strane pre ulaza u Kladovo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema nikog iz Kladova ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS obnovim fitpass pa dodjem u opasnost da opet počnem da vežbam.?!! @BataJova ovo bi moglo da dodje u obzir, koristan predlog. A i logičan. @the_doctor ne može šumica, moram da se uredim da ličim bar.. @Krmco nisam znao da imaju taj kafić, svidja mi se ideja, trebalo bi da njima bude najmanje čudno to presvlačenje i opet presvlačenje. A moglo bi i da se prezalogaji nešto kod njih. @Vampa znam tu pumpu, točio sam gorivo, mogla bi da bude opcija.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 2, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma daa.. Samo bez pucanja.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2022 at 7:12 PM, Darko 012 said: Zamisli izraz pumpera kad vide da ulazi u odelu za motor a izlazi u svecanom odelu Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Pa u Kladovu postane poznat kao Klark Kent 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...