kimi94 29 Napisano Ponedeljak u 14:00 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, MoToM je napisao: Barel nazoveš i daš im broj dela ili tražiš preko neta Part Number: 5LV-26111-00, 5LV2611100 Pozvao,nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Ponedeljak u 16:10 Ne silazi, 5012 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kimi94 said: Pozvao,nemaju. Nisam ni mislio da imaju na lageru, nego da poručiš preko njih, mada se korman više ne proizvodi koliko vidim. Ništa, onda ti ostaje da tražiš sam, ima negde sigurno je ostalo na lageru nekome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Ponedeljak u 22:08 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MoToM je napisao: Nisam ni mislio da imaju na lageru, nego da poručiš preko njih, mada se korman više ne proizvodi koliko vidim. Ništa, onda ti ostaje da tražiš sam, ima negde sigurno je ostalo na lageru nekome. Nema da se poruči uopšte. Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano juče u 07:15 Ne silazi, 5012 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, kimi94 said: Nema da se poruči uopšte. Ako nigde nema nov original, onda traži polovan ili zamenski, recimo Rizoma ili ABM i sl. Ima i novih i polovnih. Ovde npr. (https://www.baboon.eu/en/part/yamaha-fzs-1000-fazer-2001-2005-fzs1000-5lv-1c2-handlebars-2002/000001672290) imaš za € 50,00. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1286 Napisano juče u 11:48 (promenjeno) Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas do garaze da nakacim aku da se dopuni, skidam sediste, imam sta da vidim i osetim... Misiji smrad urina, izmet... Do sada ih nije bilo ali motor mora na drugu lokaciju u zimovnik... Cime ocistiti/neutralisati taj smrad obzirom da su ispod kablovi/instalacija i aku... Nije pregrizeno nista... Promenio juče u 12:00 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6662 Napisano juče u 13:43 Ne silazi, 6549 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to WDom...bogato, posle toga kompresor u ćao zdravo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16775 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Samo Akra, skida i karijes sa zuba i ostavlja mirisan dah.... Promenio pre 6 sati član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1590 Napisano pre 3 sati Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio onu psecu dlaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...