Jump to content

Moto Zajednica

Cene motora 2022

Recommended Posts

48 minutes ago, Endurado said:
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki SV 1000 S, 2004. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 63500 km, Veternik. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili

Moj motor koji sam pre tacno godinu dana prodao čoveku za 2.600 evra, a ništa mu nije radio!

Ne verujem...

Ne brini. Nece mu niko dati taj novac. Ako uzme 200 e vise nego sto si mu ti prodao, moze da peva. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Tracer 900

Ma nek ga proda i za 5 ako ima budala...

Ja sam ga pre 4 godine platio 2.900, ulozio u sediste, auspuhe i jos neke sitnice, pa mi bilo glupo da trazim vise iako sam mogao.

Mozda sam ja lud...

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 4961 postova
28 minutes ago, Endurado said:

Ma nek ga proda i za 5 ako ima budala...

Ja sam ga pre 4 godine platio 2.900, ulozio u sediste, auspuhe i jos neke sitnice, pa mi bilo glupo da trazim vise iako sam mogao.

Mozda sam ja lud...

To je postalo in sada al ne verujem da ima budala. Eno i moj koji sam prodao za 1000e sad 1450e... 

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX12R

Slazem se da ima motora koji su i po 1000 evra preko realne cene na oglasima . Ali dobar polovan motor , registrovan i servisiran mora da kosta i njemu cena ne pada , moze da padne ako je prodavcu hitno za novac . Sve motore sam lako prodao po realnoj ceni ( 4-ri komada u poslednje dve godine prodao ) , jedino sam na bmw r1200s izgubio par stotina evra , ali sam to znao i kada sam ga kupovao da ce se taj model tesko prodati jel ima samo 1 u Srbiji , tj moj bivsi koji je sadasnji vlasnik isto stavio na oglas i stoji mu na oglasu dugo . Trenutno vozim 12cu , isto je na oglasu i ne zurim sa prodajom . Planiram da kupim 14-cu kada se ukaze prilika i dobar odnos cene i kvaliteta tog motora .

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3

Tema jeste stara, ali ima veze s cenom polovnih motora.

Naime kad sam prodao 750 k3, tad sam gledao k5-k6 1000 i cene su bile oko 4000-4500e za primerke u solidnom stanju, medjutim napravio sam pauzu od motora i sad gledam cene po oglasima i krecu se oko 5400-5800e za taj primerak.

Jel su cene zaista toliko skocile polovnjacima ili su vecina njih precenjeni po oglasima?
Gledao sam cak i na mobile.de, tek tamo su cene od oko 6000e pa na gore...
Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovnjaci...

Promenio član bojanh

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s

Sve je otišlo gore, i novo i polovno, samo su plate ostale iste :)

4 hours ago, bojanh said:

Naime kad sam prodao 750 k3, tad sam gledao k5-k6 1000 i cene su bile oko 4000-4500e za primerke u solidnom stanju, medjutim napravio sam pauzu od motora i sad gledam cene po oglasima i krecu se oko 5400-5800e za taj primerak.

Jel su cene zaista toliko skocile polovnjacima ili su vecina njih precenjeni po oglasima?
Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovljaci...

Cene su skocile nazalost. Ja sam gledao preko ovaj moj model sto trenutno vozim, nema dobar primerak ispod 5.5-6.5k. A nekad si mogao dobar primerak preko da uzmes za 4.5k. Do pre 2,3 godine, na primer...

E sad, ko ima pare, bolje da kupi novi. Jer upotrebna vrednost nije realna za polovnjake. Al tako se krecu. 

Ne vredi vise 5k evra kao sto je vredelo pre par godina. Nazalost, to je realnost.

Tuzna realnost ekonomskog tigra.

• Drug član, 467 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 5 sati, bojanh je napisao:

Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovljaci...

Ja prodao prvog maja prosle godine K6 za 4 k. Mala kilometraza, trebalo je uloziti oko 500 e za top stanje. Stojao na oglasima , samo neki llevati se kao"interesovali". Dosao drugar ponudio cifru, dogovor pao. Jbg 2016 kostao me 4800 evra, sad 2023 kosta 5.500.

• Sviđa mi se 1

• Vinyl rider, 821 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Nisu cene skocile - nego je evro izgubio vrednost  !!!

• Svrati ponekad, 375 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
Pre 2 sati, Grnca je napisao:

Nisu cene skocile - nego je evro izgubio vrednost  !!!

Mozda jeste... Ali kad vidim onu ljubicastu... nesto mi toplo oko srca... :ljubav:

Neke stvari nemaju vrednost... :aha:

Promenio član cikamike

• Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
8 hours ago, cikamike said:

Mozda jeste... Ali kad vidim onu ljubicastu... nesto mi toplo oko srca... :ljubav:

Neke stvari nemaju vrednost... :aha:

Nije mozda nego 100% pala vrednost.

Juce zovemo Stojanova za prednji disk za Hondu NC700x - 86700 dinara , 1 (jedan) komad diska . Pa to je vec bezobrazno. I sa uzmi takav odrzavan motor i hoces da ga kupis za 2000e ili neznam ni ja koliko - i kazes PUNO JE TO PARA. Nije to puno para nego smo siroti

• Hronični Motociklopata, 7316 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Nismo mi toliko siroti koliko je alav taj Stojanov, 86.000 za disk?!? Alo bre...  u Luisu imaš za 100-200 evra da biraš prednji disk za sve motore, 

evo baš gledam za moj Fazer Brembo disk 180eur, na sniženju 145eur, a za NC700x prednji disk 85 eura

Promenio član Disko Nindža

10 hours ago, Disko Nindža said:

Nismo mi toliko siroti koliko je alav taj Stojanov, 86.000 za disk?!? Alo bre...  u Luisu imaš za 100-200 evra da biraš prednji disk za sve motore, 

evo baš gledam za moj Fazer Brembo disk 180eur, na sniženju 145eur, a za NC700x prednji disk 85 eura

Potpuno nebitno dal je disk 100e ili 1000e - ako je motor odrzavan - mora i da ga platis. Pa majku mu bato , nije u redu da stavljas u isti kos odrzavan i neodrzavan (zapusten) motor. Ja sam trazio velike pare za mog Dominatora, zvao covek i dosao da vidi sta je to toliko skupo, jako mu se dopao na slikama pa je hteo da vidi - kad je dosao i video, kad sam ga na kvrgu upalio - covek izbrojao novce i platio, DINAR se nije cenjkao  !!!

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7316 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Naravno da više vredi održavan motor nego kršina, ja prvi ću radije dati više para za kršten motor nego da uzmem lominu za bagatelu pa posle pukneš još toliko para dok ga dovedeš u red...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja