yogibear 16477 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo danas? SUDAR KAMIONA I MOTORA, POGINUO VOZAČ Teška nesreća u Malom Iđošu WWW.BLIC.RS U Malom Iđošu danas oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio pedesetdvogodišnji vozač motocikla iz tog mesta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Poludeli su svi, prvi zračak lepog vremena i mozak na otavu. Kada kažem svi, mislim na vozače svih vozila. U gradu, skuteraši i biciklisti voze kao da imaju titanijumski oklop na sebi i barem 9 života kao mačke. Pokoj duši kolegi, ubio ga kamiondžija na licu mesta! Promenio Maj 27, 2022 član tomamega 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, sta znaci "nije postovao prvenstvo prolaza"? Boli ga QQQQ Gene, vecna ti slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9365 Napisano Maj 27, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2002 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Žao mi čoveka, a majmunu koji ga je pokosio i pobegao želim dug odmor iza rešetaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Maj 27, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bruno 68 je napisao: Mislim, sta znaci "nije postovao prvenstvo prolaza"? Boli ga QQQQ Gene, vecna ti slava. Koje crno "pravo prvenstva"..... ja usporim i kad je zeleno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2792 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sada u vestima slušam da je nastradao, i voditelj kaže da motociklista nije nosio "masku". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...