Jovan Ristic 5370 Napisano Maj 20, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Bike iz Kaća organizuje jednu lepu vožnjicu Tomosima. Akcija nosi naziv Tomosima na kraj sveta. Da, stvarno se ide na kraj sveta, ali u onu kafanu "Na kraj sveta"! Tomosijada je zamišljena kao jedna vožnjica i druženje, a zakazan je za 18.6. 2022. Potrebno je prijaviti se na sajtu i doći svojim Tomosom. Više informacija možete pronaći u tekstu: Tomosijada "sa Tomosom na kraj sveta" - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Moto-Bike ponikla je na Tomosima, te zbog toga ove godine organizujemo događaj pod imenom „Sa Tomosom na kraj sveta“. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam polazak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledile mi kolege iz Moto Bike video i foto materijal i utiske sa Tomosijade: Moto Bike održao prvu Tomosijadu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Razlog za ovo okupljanje bila je jedna lepa akcija koju je organizovala firma Moto Bike iz Kaća koja je organizovala prvu Tomosijadu. Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sa njima imam jako lepu saradnju...i stigao je poziv da se učestvuje, na koji nikako nisam mogao da se odazovem. Imam Tomosa koji je po novim...banditskim!...propisima neregularan i nemam apsolutno ni volje ni računa da se preganjam sa polupismenim službenicima, dal' je...ili nije, ili možda jeste. Zanat sam izučio, to slobodno mogu da kažem, u jednom od većih i ozbiljnijih Tomos servisa...koji se bavio KOMPLETNIM proizvodnim programom....pa u tom i svakom drugom smislu, sve to ima posebno mesto u mom životu. Svašta može da se misli i kaže, da ne širimo, o mopedima...prvenstveno, ali jedno je sigurno. Ko je IKADA, na prostorima bivše velike države, hteo da se upusti u suludu avanturu na dva točka...barem u nekom trenutku, više ili manje, sa mukom ili užitkom...morao je da se sretne sa nekim od Tomos proizvoda. Ako nije, onda ne važi. 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...