deki295 545 Napisano Maj 16, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je membrana šibera za suprtenere xtz750. Ako neko ima novo-polovno ili zna gde ima po razumnoj ceni nek javi. Hvala Super Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Unuceta skoro sam ja iso kod njega po membranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam, daj na PP neke dimenzine/oznaku karba. Nisam klasifikovao nakon selidbe, ali bih voleo da pomognem ako mogu, samo mi daj neki info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajd cisto da se umesam Karburator je BDST 38. Imas li mozda pilot dizne za njega 42.5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 17, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Naso membrane u Zrenjaninu, hvala svima. Super Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Naso membrane u Zrenjaninu, hvala svima. Super TénéréI još podeliš sa kolegama gde u Zrenjaninu da svi imaju info, ako nekom zatreba u budućnosti.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 23, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno. Nemam pojma. Nisam razumeo ime, a to je na preporuku od kolege sa foruma drugar a moj drugar koji ima drugara koji je nesto otiso poslovno u Zrenjanin se naso sa tim drugom od kolege pa je uzo membrane i preko kolege sa kojim radi a to je moj drugar poslao meni Najvaznije da se konzilijum sastao i da su membrane zamenjeneSuper Ténéré 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...