shoyyka 10429 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam iz šupe izvukao bajs,doduvao gume i odvozao oko 300m,kupio garci...Nisam seo na njega,ne sećam se,možda prošle godine,isto oko 300m,do radnje...Da je turim na oglas,neka se vozi neko... 'vako...Alpina mountain bike,kupljena nova,pre 15,možda i više godina,prvi i jedini vlasnik,Shimano menjač,perfektan,21 brzina...Na njoj su prve gume,kad stoje dugo popuste malo,doduvaju se i drže bez problema.Dokupio sam joj blatobrane,kirpicu za pozadi,imam i za napred...Ne znam veličinu bike-a,nije najveća,neka midijum valjda...Točkovi su dobri,ne bacaju,a i gde bi kad imam 75kg,nije ni vožena po offu,sedište,vidi se,malo naprslo,ne utiče na zadnjicu... Cenu nemam pojma,niti pratim,niti znam,neka neko,ko se razume predloži...Nikako mnogo,da ne bude baš džabe...A ja ću pogledati cene pa predložiti... Ako treba još fotosa,po podne ću... 069780113 Viber,sms Da dodam,brzine naviše idu na taster... Može i zamena,za neku dobru moto jaknu u M,L veličini... Neka bude 70€ Ako je mnogo,smanjujemo... Promenio Maj 12, 2022 član shoyyka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa bicikla, al ona crna iza mi lepša ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8837 Napisano Maj 13, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1933 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Cvijanović ovo je bukvalno identičan bajs kao što sam ja spominjao da mi stoji, a izgleda mi da jednako nije vožen svih ovih godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Maj 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan To mu je od prilike cena.... 10-ak hiljada. Nema ništa od bicikle dobili su auto koji su želeli. Promenio Maj 13, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8837 Napisano Maj 14, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1933 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, shoyyka je napisao: Pa? Ma on i ja se nismo bili razumeli - bajs moje žene je isti takav, i u nekoj drugoj temi sam pisao kako je bajs bukvalno nov posle 10+ god, pa je Cvijanović pomislio da je na prodaju. Pošto nije, a mislio sam da možda i dalje traži, tagovao sam ga ovde, ali eto, oni su prešli na auto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7416 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 3083 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..kolko troši? Kolko može da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ..kolko troši? Kolko može da razvije? Pa dnevno potroši kg-dva masnih naslaga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8837 Napisano Maj 14, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1933 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shoyyka je napisao: Pa dnevno potroši kg-dva masnih naslaga Kad bi trošio toliko, vozio bih njega, a ne moj bajs, i do kraja meseca rešio sve probleme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj gore,pokrivenoj veš mašini je skoro nov e.motor,pored su dva od kojih donji je bio u njojzi...Riknuo,ok odem d'uzmem drugi,hm...ali ovaj novi sa 6 žica,stari sa 5?Nema veze,spoji dve nule i vozi...Uradim tako ali se dešavalo da mašina jednostavno preskoči neki deo procesa,nekad ne odradi zadnju centrifugu,tako nešto koliko se sećam,davno je bilo,10-ak i više godina...Uzeh Candi,pisah u nekoj temi gde su se pominjale mašine,pohvalih ovu,mislim da ima i više od 10god.,pitam ženu da je zamenimo...ne diraj,dok radi...ok! Ako nekom treba pokloniću mu...uslov je da dođe u Darosavu,po nju...Ko pravu pečenjaru idealna i sl... Fala! Biiiip...greška! Da ispravim samog sebe...ja dadoh onaj što je riknuo i doplatih za ovaj što poklanjam...što dalje implicira da je i jedan od ovih dva što su pored ispravan,dade mi kolega jedan...što dalje implicira da sam ja mator,al' tako je! Fala...opet! Promenio Maj 14, 2022 član shoyyka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jedan neozbiljk'o probao...ako bude skupio pare...više je nećeš pipnuti!Juče vidim bušna zadnja,a ja je nisam nijednom probušio...gde si je vozio...ccc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prodat bajk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...