tataenozec 72 Napisano Maj 9, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nema smisla da stoji, i da pređem 300 km godišnje....tako da ide na prodaju. 2012 god, 26.500 km, kupljen u Technodromu istog momenta kad sam prodao Vulcana S onomad. Motor je stvarno prelep, neverovatno koliko je očuvan, nema jednu tačku na njemu...švajcarci kao da su ga pod staklenim zvonom držali.Registrovan do 07.2022. Cena je 5.990 € Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 9, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan I cena je očuvana izgleda, jer posle deset godina motor i dalje vredi skoro kao nov. 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3288 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ima nov, bio bi 12 hiljada. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Maj 9, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce... ja moj prodao za 4500e ako se dobro secam i to negde krajem 2018 god. Inflacija pojede sve...srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3288 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sećaš li se koliko je npr. litar jogurta koštao tada? Ili mozda kvadrat stambenog prostora? Kažu da investitori koji u ovom trenutku tek kopaju rupe, primaju samo rezervacije. Ne znaju cenu, koliko bude. A jedna od sitnijih investicija je u parking mesta. Kupuju da bi izdavali. U centru kvadrat parkinga je 2 i po hiljade. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Maj 9, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem da jeste inflacija. Ja sam danas prodao kola,po meni preskupo ,a zvali su me kao da je poslednji u srbiji. Ali ako gledam cene ostalih vozila odnos je kao i pre,samo su primanja ista. U sustini tvog fazera i mog golfa je covek ranije i mogao da priusti nekako bez vecih trzavica,danas bogami drugcije, a vozila su vremešnija nego pre par godina sa svim sto ide uz to... 3 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, punisa 16 je napisao: Pa kazem da jeste inflacija. Ja sam danas prodao kola,po meni preskupo ,a zvali su me kao da je poslednji u srbiji. Ali ako gledam cene ostalih vozila odnos je kao i pre,samo su primanja ista. U sustini tvog fazera i mog golfa je covek ranije i mogao da priusti nekako bez vecih trzavica,danas bogami drugcije, a vozila su vremešnija nego pre par godina sa svim sto ide uz to... Ваде Срби из сламарица, к'о да нам је последње. У страху да не буде скупље ("ћути, биће горе") ваде се штекови и купују, не питају за цену. Или ја живим у заблуди а "тигар" доказује своју снагу куповном моћи у време кризе. Генерално, ненормално како окренеш. Иначе, лепо моторче, радо бих га поседовао. Најлепше од фазера што је изашло из Јамахе, предњи крај од шестице, задњи од јединице... тако бар мени изгледа. Срећна продаја... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 30, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Može lock. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...