DzOkS 1172 Napisano Decembar 27, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pola sest, mraz odelo i dalje... Zeznuo sam se. u pola cetiri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 28, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo od danas slike By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-28 eto toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 28, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam mislio da ste zaglavili negde... nikako da se neko prijavi!!! Vidim bilo vam je lepo sudeci po slikama... hocemo detaljan izvestaj!!! Bravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan I ova akcija se uspešno završila teško je bilo sakriti emocije jer ni mi nismo znali šta nas čeka krajnje žalosno što roditelji imaju tako teško obolelu decu ali barem mislim da smo im pružili i malo radosti njima i decama u tako teškom životu,još nam ostaje troje koji su nepokretni i zamolili nas da odemo na kućnu adresu obučeni i damo im paketiće naravno nismo odbili i to ćemo u sredu ispuniti. Pozdrav svim Deda mrazovima i mrazicama i naravno svim bajkerima i bajkerkama Srećni praznici svima!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste sasavi . Hvala vam. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, he, he, bas Vam se osladilo, da prosto covek pozeli da malo otegli taj dolazak Nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale, ali nakon svih ovih akcija i utisaka sa istih vraca mi se onaj praznicni duh i euforija koji je postojao dok sam i sama verovala u deda mraza. Ova Nova Godina je zbog svih ovih decijih osmeha meni posebna, nije jos jedan od praznika koji se sveo na organizaciju klopanja i pica, nije jos jedan od perioda godisnjih odmora, ovo je posebno-carolija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 29, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se na neki nacin dusevno pripremio za nedeljnu akciju, ali dzabe. Naime poceli smo da delimo poklone deci u prostoriji isavsi od deteta do deteta. U jednom trenutku sam zapazio decaka koji se nalazio u kolicima u polulezecem polozaju. Njegove male usjane oci uperene u mene, kao za njega glavnog lika popodneva. Ja mu pridjem i pocnem sa standardnom pricom za Deda Mraza. Po zavrsetku pruzim poklon, koji on nazalost ne moze da uzme. Okice uperene u poklon, ali se ruke ne pomeraju. Tu krene majka da uzme poklon, ali sam ga ja ipak spustio u krilo decaka. Nasmesio se, mahnuo i krenuo dalje. Akcija u sredu je bila mnogo veselija, klinci i klinceze su se gotovo takmicili ko ce vise puta neprimetno uhvatiti Deda Mrazevo odelo. Jedna devojcica je cak rekla, da je moguce da sam pravi Deda mraz jedino mi brada nije prava! :o A ja se izvukao pricom da mi brada nije narasla na vreme i da sam morao poneti ovu drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo braco Deda Mrazovi deci dajte osmeh na lice i SRETNA NOVA 09 HO HOO HOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi nekako moglo da se legalno nabave slike sa vase akcije? Naravno ako imate vec skupljene na jedno mesto tim bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 30, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi nekako moglo da se legalno nabave slike sa vase akcije? Naravno ako imate vec skupljene na jedno mesto tim bolje. ovo cekam i ja... valjda ce Arpad i Danijel sve orgaanizovati pa bi trebao da bude i video zapis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan dzoks ti si tu blizu. slike su u klubu na kompu pa donesi usb pa prebaci tamo posle novaka, u petak npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja dosta slika,donecu ih u klub da ih imate i vi,a i da pokupim od vas vase slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 30, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan posle praznika cu i ja doneti slike u klub Patriotsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Posle praznika kad sakupim od svakoga slike i napravimo video zapis nazvaću te Danijele Čujemo se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme momci vi ste se bas razmahali ;D Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 31, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se svi dogovorimo da npr u petak svi dodjemo i donesemo sta imamo od slika i pokupimo od Arpada sve sto ima. Petak bi bio dobar za to posto mozemo posle ostati da proslavimo uspesno izvedenu akciju posto nesto nismo imali prilike za to.....Arpad sta kazes? momci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan [[move]IDEMO NARAVNO PIVO..........................[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se slaze..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 31, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan U petak ne mogu,u 6 ujutru odosmo na put.Ovaj put autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 31, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U petak ne mogu,u 6 ujutru odosmo na put.Ovaj put autom Ne mogu ni ja iz gore citiranog razloga. P. S. Svakako cu dostaviti slike kad se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 31, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan eto pa sad... dobro onda jedna ekipa ovaj petak pa onda sa ovima sto fale i sledeci petak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan MOZE! STOJIM IZA TOGA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...