Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ZoraNS je napisao: To je zato što ja nisam išao... Pretpostavljam da ideš u grupi sa Darkom?!? Ako odlučim da idem možda se nađeno negde kod granice pa do Trebinja nastavimo zajedno... Ako je kod vas u smeštaju tesno ili vam se prijavi još neko, ima mesta u ovom smeštaju kog sam ja rezervisao... Нажалост нећу са екипом. Искочила ми свирка у петак вече коју нисам могао да одбијем. Ако не загинем увече до касно, ето мене соло у суботу ујутру ка Требињу. У сваком случају дружимо се доле. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, mick je napisao: Obrati pažnju a i svi koji krenu put Trebinja... u RS (samo RS ne i Federacija) je pri skoro svakom većem mestu instalirano 1 do 2 kamere koje snimaju brzinu. Nisu baš nešto primetne dok ne navikneš oko Crni stub sa fluorescentnom trakom na vrhu oko 3m visine. Takođe tokom prepodneva su patrole prilično aktivne...baš ih ima na putu. Srećno i lep provod! Ovo sa kamerama ne treba da brine jer motore ne zaustavljaju. Ja sam vise puta prosao pored patrole, koja me je snimila radarom I nikad me nisu zaustavili u Bosni. CG i HR su drugo ali u Bosni je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, rogaceboy je napisao: Ovo sa kamerama ne treba da brine jer motore ne zaustavljaju. Ja sam vise puta prosao pored patrole, koja me je snimila radarom I nikad me nisu zaustavili u Bosni. CG i HR su drugo ali u Bosni je tako. Svakako je ok poštovati ograničenja u tuđoj zemlji...ne moraju da nas konotiraju kao mamlaze. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Marko05 je napisao: Нажалост нећу са екипом. Искочила ми свирка у петак вече коју нисам могао да одбијем. Ако не загинем увече до касно, ето мене соло у суботу ујутру ка Требињу. У сваком случају дружимо се доле. Je li Darko sa ekipom kreće u petak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ZoraNS je napisao: Je li Darko sa ekipom kreće u petak? Да, да, они у петак рано ујутру крећу пут ЦГ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, rogaceboy je napisao: Ovo sa kamerama ne treba da brine jer motore ne zaustavljaju. Ja sam vise puta prosao pored patrole, koja me je snimila radarom I nikad me nisu zaustavili u Bosni. CG i HR su drugo ali u Bosni je tako. Imao si srece?! Nego ko ide bosanskom stranom preko Romanije i Foce da obrati paznju u Gorazdu na stabilne kamere na ulazu i izlazu iz grada u oba pravca i na policiju u Gacku, vole da zaustave motocikliste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Branko je napisao: Imao si srece?! Nego ko ide bosanskom stranom preko Romanije i Foce da obrati paznju u Gorazdu na stabilne kamere na ulazu i izlazu iz grada u oba pravca i na policiju u Gacku, vole da zaustave motocikliste. Прошле године трипут су ме заустављали до Требиња. Заустављају и одмах назад да виде да ли је таблица прекривена. Кад виде да је таблица ок, онда почну да ми просипају неке глупе форе и кад се исмеју сами себи буде "срећан пут и полако". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ко се боји кише још? Ако је једини разлог не одласка у Требиње киша,онда не треба кретати нигде даље... Киша је нормална у ово доба године,мало кише не може поквари све лепо што нуди мото скуп у Требињу...свима желим срећан пут и видимо се доле! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, nema loseg vremena bla bla bla, vidimo se dole, odbrojavamo sitno, ko' u vojsku P.S. da je bajker biti lako - bajker bi bio svako 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 7, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Milanezi je napisao: Ima li neko da se nije uspeo dogovoriti sa organima reda u BIH za 10 eura Sa ovim nema priče nama sa BiH tablicama dođe na kućnu adresu a vama sa drugim tablicama može na graničnom prelazu da kaže vraćaj se nazad i plati takođe može i patrola putem aplikacije na tabletu da provjeri da li je neki od tih radara uhvatio tvoj motor (obje trake snima) no bilo kako bilo, svima vama koji idete u Trebinje želim srećan put i povratak kući:) i lijep provod, naravno:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, ZoraNS je napisao: Je li Darko sa ekipom kreće u petak? Idemo bajkara, standardno, ako ćeš preko CG i Durmitora, možemo te sačekati negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se komplikuje vremenska prognoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, DarkoČa je napisao: Idemo bajkara, standardno, ako ćeš preko CG i Durmitora, možemo te sačekati negde pre 24 minuta, bajker71 je napisao: Nešto se komplikuje vremenska prognoza... Baš sam se nedavno čuo sa Vojkanom. Prognoze su baš loše i svakog dana sve gore. Dobro će izgleda biti samo u Trebinju, a sve ostalo katastrofa. Nema užitka u vožnji po kiši (osim Danila Petrućija), ali me još više brinu česte izmene suvog i vlažnog puta (naročito u krivinama) jer taman pomisliš suv i dobar put, a onda uletiš u klizavu krivinu. Za moj način vožnje to može biti kobno.... Mi nismo planirali preko CG, ali jesmo planirali da se nađemo sa vama dole u Trebinju u subotu. Videćemo još sutra kako stoje prognoze, ali mislim da su veće šanse da otkažemo smeštaj i put nego da idemo. Kompenzacija će nam izgleda biti "Krug oko Srbije" koji se planira uskoro, pa ostavi(te) slobodnih dana i za to druženje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 8, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Par mojih drugara su još jutros krenula put Trebinja, s tim da će noćiti u Višegradu (već su stigli !). Sutra lagano dole. Ne žure, razgledaju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZoraNS je napisao: Baš sam se nedavno čuo sa Vojkanom. Prognoze su baš loše i svakog dana sve gore. Dobro će izgleda biti samo u Trebinju, a sve ostalo katastrofa. Nema užitka u vožnji po kiši (osim Danila Petrućija), ali me još više brinu česte izmene suvog i vlažnog puta (naročito u krivinama) jer taman pomisliš suv i dobar put, a onda uletiš u klizavu krivinu. Za moj način vožnje to može biti kobno.... Mi nismo planirali preko CG, ali jesmo planirali da se nađemo sa vama dole u Trebinju u subotu. Videćemo još sutra kako stoje prognoze, ali mislim da su veće šanse da otkažemo smeštaj i put nego da idemo. Kompenzacija će nam izgleda biti "Krug oko Srbije" koji se planira uskoro, pa ostavi(te) slobodnih dana i za to druženje... Biće promenljivo, sa kišicom kad - kad, *ebiga znam da nije prijatno, ništa lepše od lepog vremena al ajd u nadi da nas neće sustići i da nećemo kisnuti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Petak ce biti kritican, mada ne mora da znaci možda se provucemo, i pobegnemo oblacima. Sub i ned bi mogli biti ok. Dobro raspolozenje pa sta Bog da. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolex 51 Napisano Jun 8, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2022 at 1:13 PM, Marko05 said: Прошле године трипут су ме заустављали до Требиња. Заустављају и одмах назад да виде да ли је таблица прекривена. Кад виде да је таблица ок, онда почну да ми просипају неке глупе форе и кад се исмеју сами себи буде "срећан пут и полако". Ja se sada vraćao iz Banja Luke sa prelepljenim tablama, na putu za Bjeljinu okrenuše policajci zamnom, pomislih to je to, ja uspori i oni me obidjoše i odoše da jure neki bmw Švajcarca... Doduše pretprošle godine u Gackom me zaustavio jedan policajac sa raskopčanom košuljom i nakrivo šapkom sa jedno 2.5 promila i zapeo da me ubedjuje da sam prošao na crveno... kad je video da se leba najesti neće, kaže pali i zaustavi sledećeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jun 9, 2022 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem polako za Visegrad tu se noci, pa sutra za Trebinje. Nadam se lepom vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15412 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 9, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo danas generalno dobri prosli sa kisom. Kada smo prosli visegrad provala oblaka i trajala do foce. Posle toga samo oblaci, al nije padalo. U trebinju mnogo toplije nego ceo put dovde. Motora 300 usput 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2557 Napisano Jun 10, 2022 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme po Srbiji od jutros ? Kolega mi sinoc javlja stigli su oko 9pm u Visegrad i ostali da prespavaju smlaceni, pratila ih je kisa sve do Visegrada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan U Zvorniku me uhvati kiša, nisam se od njega to nadao Sad kafa u Foči, pa ćemo vidjeti kako ide dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 10, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, SlobodanR1 je napisao: U Zvorniku me uhvati kiša, nisam se od njega to nadao Sad kafa u Foči, pa ćemo vidjeti kako ide dalje... Baci koju fotku za nas koji ove godine nismo u ili na putu za Trebinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...