gio 140 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D shta mislite,ocu prevariti koje dete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 26, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan sto meni nije tako veliko odelo ja ne mogu da spojim 2 kraja gornjeg dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh ja imam 186 i 82 kg i ovako mi je super... valjda ce leci i na jaknu i pantalone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gio stavi jedan jastuk na mesto stomaka, kao trudnica i bi ćeš originale deda mraz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 180 sa 120 i odelo iz Metroa je izdržala akciju samo mi je žena sve ponovo prešila da bi ojačala šavove i stavila cibzar da bi dobio koji cm na stomaku.( nisam namerno upisao kg i cm nek svako proceni ove mere koji je koji) Pozdrav i sretno za akciju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze Maki,nek ispadne neki deda mraz u formi @Arpad hvala druzhe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim deda mrazovima i .... mrazicama !!! Ostalo je manje od 24 sata!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas idem u test voznju...da proverim spadaju li ukrasi, koliko je hlalalallalalalalalaalalalaadno, da sipam gorivo i da pitam slucajne prolaznike da li izgledam dovoljno lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sinoc vozio, cak i kad je sneg padao ( po malo ). Sve je OK. Jedini problem mi je bio kad stanem na semafor, pa pocne vizir da mi magli, al tad ga podignem, pa kad krenem opet ga spustim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da upalim Cagivu, zezao se sa njom pola sata,smrzao se kao pi... i na kraju otisao i kupio akumulator. Formira se na terasi pa cu popodne otici da ga stavim i nadam se upalim ga bez sibica. Yamaha kresnula kao mina tako da Kepo prijatelju imamo bar jedan siguran motor. P.S.Zna li neko kakvi su ti Exide akumulatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da upalim Cagivu, zezao se sa njom pola sata,smrzao se kao pi... i na kraju otisao i kupio akumulator. Formira se na terasi pa cu popodne otici da ga stavim i nadam se upalim ga bez sibica. Yamaha kresnula kao mina tako da Kepo prijatelju imamo bar jedan siguran motor. P.S.Zna li neko kakvi su ti Exide akumulatori? Odlicni su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vala i ja sam kvinkija verglao bash dosta prekjuche.. Nisam ga vozio jedno 25 dana a napolju je stojao tako da mu svaka chast da je i upalio.. a i ja sam chuo sve najbolje za exide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za Jamanu odlični akumulatori možda najbolji kod nas na tržištu. Ja se razmišljam svakako da dodjem Keewayom ako bude leda lakši mi je on za kontrolisanje mada ima originalne nekvalitetne gume. Pitanje za sve ostale na sastanku je bio neki dogovor da se obavezno nosi minimum opreme iliti kaciga.Na slikama akcija koje su već održane vidim da to nije baš tako osim ako nije bez mog znanja napravljena kaciga poput kapice za Dedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako, tako pripremajte se!!! Ja sam test vožnju obavio u četvrtak i palio motor i juče i danas a kanda ću ići da ga kresnem još jednom večeras. Sad me već skroz fata groznica...ko će da izdrži do ujutro!!! ;D Kaciga je obavezna... a i mislim da je lepše voziti sa njom po ovoj hladnoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vala full opremio.. cizmice,pantalone sa protektorima,kornjachica velika,jakna sa protektorima,rukavice,podkapa i naravno kaciga jedva chekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas idem u test voznju...da proverim spadaju li ukrasi, koliko je hlalalallalalalalalaalalalaadno, da sipam gorivo i da pitam slucajne prolaznike da li izgledam dovoljno lud... Da cujemo utiske! Ja veceras idem po motor, a ujutru pokret . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Za Jamanu odlični akumulatori možda najbolji kod nas na tržištu. Ja se razmišljam svakako da dodjem Keewayom ako bude leda lakši mi je on za kontrolisanje mada ima originalne nekvalitetne gume. Pitanje za sve ostale na sastanku je bio neki dogovor da se obavezno nosi minimum opreme iliti kaciga.Na slikama akcija koje su već održane vidim da to nije baš tako osim ako nije bez mog znanja napravljena kaciga poput kapice za Dedu. Videcemo za aku,do sad sam verovao Yuasi i Varti.Pa kako nisi cuo za te kacige,fazon i jeste u tome da izgledaju kao kapice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da cujemo utiske! Ja veceras idem po motor, a ujutru pokret . Evo upravo sam se vratio Utisci : hladno u PM ;D Sreca pa sam se bas OBUKAO pa sam ustanovio "zimu" samo na tri mesta : prsti na nogama, vrat i butine. Za butine mi je cudno posto mi je sve ostalo toplo. Vrat mi je najotkriveniji pa mi je jasno...moracu da nabacim jos nesto da se ugrejem. A na prstima je bilo malo hladno, to ce resiti jos jedne carape ;D Ljudi su me gledali malo "cudno" ali je meni bilo super...a onda sam se mimoisao sa nekim na bulevaru. Bilo ih je dvoje na motoru, neki "nejked" mada nisam uspeo da vidim koji je...odma mi je postalo toplo znajuci da ima jos ludaka u ovom gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si barem da nas slazesh ;D ;D ;D ajde da pitam iskusnije.. Jel za hladnocu bolji koznjak ili gorotex? poshto mi na ixon jakni ne radi cipzar,samo dugmici.. shta kontate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sad da upalim motor da se malo zagreje za sutra, duvam balone da pripremim za sutra i naravno da okitim irvasa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad bio da sipam gorivo i naduvam gume... BOLEST je hladno... Ovaj lik na pumpi me gleda u fazonu jesam li lud btw ljudi dovodim ja najverovatnije josh par drugara sutra,na forumu su i oni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Upalio masinu na opste zadovoljstvo komsiluka! ;D Prilican je spic,sad sam okrenuo krug,mrznu prsti i vrat je kritican i ako mi u autu pokazuje -2,5,ujutru ce biti jos gore.Palim tv sad ce vesti na B92 da vidim Beogradjane. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio do pumpe da tankujem ( za svaki slucaj ). Suzuki je malo verglao nisam ga vozio od sastanka, a i stoji na hladnom, al je upalio . Posle se malo provozao po gradu, svratio do Raidersa i kuci. Oprema mi je dobra, i nije mi bilo hladno, jedino sto cu sutra morati da obucem kratku koznu jaknu, glupo mi da nosim ovu zimsku iako je sjajna za hladnocu, al je dugacka pa mi je bezveze da strci ispod odela deda mraza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, meni je zvucalo glupo da napominjem tankovanje, ali danas nam stade jedan motor u povratku zbog nedostatka goriva. U ove zimske dane lako se zaboravi kad se sipalo, pa ipak da podsetim, poucen danasnjim iskustvom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar pun, gume proverene, paljen pre dva dana, napravljen probni krug, okačeno nešto ukrasa, odelo DM isprobano preko komplet opreme, ... vidimo se sutra :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...