Arpad 66 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za ovaj dogadaj moramo izostaviti bajkerski pasulj da ne bi dosao do ostecenja opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za ovaj dogadaj moramo izostaviti bajkerski pasulj da ne bi dosao do ostecenja opreme. Taman posla, imam ja prijateljicu koja perfektno vozi " Singericu ", pa ce se sve resiti na vreme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, a evo i mene, uzmite u obzir da imam zimsku jaknu. Malo su mi pantalone kratke, ali ću obuti čizme, jedino di morao vezati neku maramu, ili pojačati bradu. Saveti su dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Savet br 1. Osisaj malo dlake oko otvora za usta, ja ih jos uvek pljuckam ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 5, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ko se bude smej`o,zapalicu mu motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cas' kako ste uspeli da udjete u to odelo.Ja sam takodje uzeo u Tempu,jedva se uvukoh a lone mi se zategnule k'o helanke jbte.Nema sanse da cu ih moci obuci preko moto pantalona a pogotovo preko jakne.Ne znam sta da radim.Kontao sam malo da razvucem ali se bojim da ga ne pocepam,prilicno je nikakvog kvaliteta. Btw,finansijski deo izmiren.Ajte i ostali nemojte cekati zadnji cas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 5, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ne znam kako cu ga obuci..dole ajd i nekako,ali gore..ovo je preko duksa,i to jedva,a `de cu tek preko zimske jakne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Decembar 5, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi nasmejali ste me do suza. E sad da smislim kako ću ja da udjem u odelo sa 190 bez malo i 100tinak kila . Vujo jesu vaša odela veća ???? Kako ste dextera uvukli u odelo??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 5, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @grof Ovo je odelo koje mi je dao Igor u Vir-u P.S. Ja sam 194/110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 45 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo smejurije!Odelo iz Tempa dimenzije 183/80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jbt, šta je deda mrazova! ;D ;D ;D I SVI PRAVI!!! Ja se još nisam usudio da obučem svoje odelce a kad vas vidim take prosto me je stra... Ala ćemo mi biti skup nekih čudnih deda mrazova !? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa onda da kupujem u tempu to odelo? mislim moram ionako, al ocu li se uglaviti. 190/88... ? i jos jakna, pantalone, cizme.... valjda cu se uvuci, za jednokratnu upotrebu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 501 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 657 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan zeljko, ja sam u tempu uzeo odelo malo mi je! a dimenzije su mi 185 sa 100 kg. kazu da su u metrou veca! pa ti vidi. ja ovo na golo telo obucem i ne mogu proci, tesno mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super do sad 21 prijavljen... rastemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Decembar 7, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Super je što se ljudi prijavljuju da se voze i treba da nas bude još više ali ljudi DO SAD je samo 14 ljudi dalo keš. Ljudi koji imaju firme i preko firmi će kupovati paketiće će valjda od ponedeljka to obaviti. AJMO LJUDI ; POGOTOVO VI KOJI STE REKLI DA ĆETE SE UKLJUČITI NEMAMO JOŠ PUNO VREMENA DO 20-og MORAMO IMATI PAKETIĆE U RUKAMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta sad bi, datum sve viši a mi nešto potonuli. Ajmo ljudi... kanda su se neki poplašili zime... Zima, zima e pa šta je... :D Zar su Novosađani i Novosađanke tako stidljivi?! Ajmo ljudi, sramota je ćutati, gledati svet iz tople fotelje i misliti kako nas se sve ovo ništa ne tiče, nemo posmatrati ekran i kliknuti na neku drugu stranicu, kao da se ovde radi o nekim...strancima...pa to su braćo i sestre deca...Novosadska deca, naša deca... nemojte da se sramotimo. Svi možemo da pomognemo, svi možemo da damo ono naj bitnije, svi možemo da damo deo sebe, dajte samo mali deo sebe onima kojima je to u ovom momentu naj potrebnije... NAŠOJ DECI. Ne trebaju njima naše pare... njima treba naša pažnja!!! Dajmo delić sebe za sreću naše dece!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Makinse podrzavam te, ali! Ako moramo da u svakom drugom postu pisemo bajke da bi nekome skrenuli paznju za jadan paketic deci koja su ugrozena, e ondaaaaaaaaaaa bem ti zivot. Jasno, glasno i kulturno je objasnjeno sta treba i tacka. Ima minimum petsto ljudi na forumu koji su u vasoj okolini, a do sad se prijavilo 11. Sramota! A bice ih jos vise sramota kada se izbaci spisak ljudi koji su pomogli ovu akciju, a oni nastave da glume velikodusne, prijateljski nastrojene bajkere na forumu. Izvinjavam se ako nekog ovo vredja, al morao sam ovo da napisem. Ne mogu da razumem u čemu je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 45 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja verujem da su ljudi samo opusteni sto se vremena tice,ali nema vise vremena!!! Treba ostaviti prostora i onima koji su se nesebicno prihvatili organizacije i trose svoje vreme i zivce za sve nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Decembar 8, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost stičem utisak da se u većini slučajeva radi o brigo moja predji na drugoga i ona naše: ma neko će drugi, ja sam sad u problemu, i sl. Ne shvataju ljudi da ovo nije vezano za BJB ni za Grofa , Kepu , Makija ovo je vezano za decu koja zaslužuju više pažnje nego što im trenutno dajemo , ne morate davati sline pare, odecite se cigara na dan -dva kafe u kafiću, to je za svakog mali korak a klincima znači. Pa kad odemo u Kamenicu ili u Veternik, ma samo kad u centru budemo delili klincima bananice i sokiće i balone biće vam srce puno, znaćete da je sve bilo vredno truda , pa jedan dečiji osmeh vredi više nego ceo svet.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to nisu nikakve pare. ne znam ni ja u cemu je problem. grofe. ja cu ti u toku nedelje doneti kes. moje pitanje je sledece. ja bi da idem ATVom. ali on nije reg. oce li me cimati panduri? i gde cemo da se sastajemo, i kuda da idemo? ocete da ja ponesem domace rakije i vina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Decembar 8, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Žeko druže ti i gio samo da se pridružiteakciji nama bi bilo drego ako još i koji dinar date do j**a nama svima je super što kao možda najmladji pokazujete interes za ovakve akcije. Znam da vam obojici nije lako za keš, srednje škola i te priče a za sve morate od matorih da tražite. Ima nekih najava da će Otpisani praviti neki pasulj za posle ali videćemo, Krug bi orjentaciono bio : skup u centru kod Miletića , odlazak u Kamenicu, pa do dečije dolnice , i na kraju naselje ( deca sa veternika ,dnevni doravak) pasulj posle u kafani kod fudbalskog igrališta u Kamenici (u fazi dogovora još uvek) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1939 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žeko druže ti i gio samo da se pridružiteakciji nama bi bilo drego ako još i koji dinar date do j**a nama svima je super što kao možda najmladji pokazujete interes za ovakve akcije. Znam da vam obojici nije lako za keš, srednje škola i te priče a za sve morate od matorih da tražite. Za policiju ne smem ništa da ti tvrdim, vino i rakiju ja ipak nebi poneo , ima nekih najava da će Otpisani praviti neki pasulj za posle ali videćemo, Krug bi orjentaciono bio : skup u centru kod Miletića , odlazak u Kamenicu, pa do dečije dolnice , i na kraju naselje ( deca sa veternika ,dnevni doravak) pasulj posle u kafani kod fudbalskog igrališta u Kamenici (u fazi dogovora još uvek) Lično mislim da bi lakše bilo da u Dečije selo idemo na kraju ako će se posle ići u kafanu u SR Kamenici ,volim ja da se vozam ali računajte na to da je 28,12 zima i da ćemo se smrznuti pa da skratimo to vozanje u krug.Nadam se samo da neće ništa padati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Decje selo u Kamenici ima prazan prostor samo tako da mi mozemo da kod njih idemo pre svega ostalog. Njihova deca kasnije idu na neke nastupe u druge institucije. Sto se tice rakije i vina... nemojte nista donositi!!! Pa na sta bi licilo da sa bazdom rakije stanemo pred neko dete, predstavnika neke ustanove i medije!!! Ruta je vec dogovorena, termini su u svim institucijama zakazani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno! samo da mi kazete da li da idem kvadom ili ne. jer ja se dvoumim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno! samo da mi kazete da li da idem kvadom ili ne. jer ja se dvoumim. A zato cackas mecku? Idi lepo Xl-kom i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...