milan_tzr 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan kako nabudziti tzr da ide bolje?? imam sportski auspuh LeoVince V6... sta mogu staviti jos da ide bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma batali to, kupi nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan treba ti masina od cagive mito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan oces da je kupis mozda?? kupio bi ja ali nemam dozvolu za nista jace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6919 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadji na netu imas milione KIT-ova... ;D ;D,nemislim na zivotinje za poboljsanje perfomansi.I eto ti brzi motor.Mnogi nisu imali dozvolu pa su vozili.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan pa upravu si mnogi voze cagive bez dozvola pa mogu i ja :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan khm...khm.... jel se ja to osecam prozvanim ? Ja sam bar brz pa mogu da pobegnem, a tebe ce i pesaka da stignu. To sto ja stajem pandurima je moja dobra volja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, dobro rešenje neki kit od 80, čak i 90 ccm, poliranje usisa i veća dizna i ima da leti i da "odvali" taj Mito-Bekrijo motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan brate hvala videcu mozda tako i uradim :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 23, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma batali tu zajebanciju. prodaj ga za 2 hiljade, kupi mito ili rs 125. pa se vozaj malo bez dozvole.... svi smo to radili/radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan videcemo tako ce i biti evo trazim neku cagivu da kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...