Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Od moto skupova koje sam posetio ove godine, ubedljivo mi je najbolji bio u Uzicama.. Ere su se stvarno potrudile maximalno, bio sam sva 3 dana, nemam nijednu primedbu... Streetfight show, striptiz sve je bilo :o .. A ubedljivo NAJLOSIJI moto skup mi je NAZALOST bio u mom gradu u Valjevu.. Svaki moj komentar za taj skup bi bio suvisan, ko je bio video je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Umag zasluzuje ubedljivo prvo mesto ,a za drugo i trece nemam komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jagodina,subota posle podne bilo preko 1000 motora,ulaz se ne placa-badava.Nestalo kasika-niko se nije nadao tolikoj poseti,al' vole narod kada je badava pa to ti je i pored toga sto je pre podne bio pljusak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 508 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Od moto skupova koje sam posetio ove godine, ubedljivo mi je najbolji bio u Uzicama.. Ere su se stvarno potrudile maximalno, bio sam sva 3 dana, nemam nijednu primedbu... Streetfight show, striptiz sve je bilo :o .. A ubedljivo NAJLOSIJI moto skup mi je NAZALOST bio u mom gradu u Valjevu.. Svaki moj komentar za taj skup bi bio suvisan, ko je bio video je... Sto jes jes!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim Ernesto napravio si spisak, lepo. Ali jos uvek nije to pouzdano. ima i lobiranih glasanja sto je i normalno, jerbo Nemoguce je da Mailovac bude bolji skup od oba skupa u Smederevu i V.Plane!! Po kojim to kriterijumima!! Majilovac lokacija=stocna pijaca, Izbor bendova oscim Vatrene Vode ostali dosli da se navezbavaju! Hrana pljeka precnika 5cm ( da nije mozda ono june na raznju privuklo toliko glasova) Pa ni oni nisu imali tuseve!! I jos toga!! Smed.Palanka ispred Vel.Plane?? Po cemu?? Lokacija gotovo identicna!! U Plani sank veci, Izbor bendova istog kvaliteta,mada u Plani bili Atomci?? Tuseve ni kod jednih, WC kod oba domacina isti!! Prijem gostiju OK kod oba domacina!! Bor!! Cudo!! Sta je tamo extra bilo?? Yu Grupa mozda?? Pasuj koji su delili do 15h, a posle 200din porcija?? Eto to su neki skupovi koji su daleko ispred V.Plane i Smedereva. Da se razumemo: Ne favorizujem ni jedan skup,niti neki omalovazavam samo dajem primere! Normalno i do godine idem na sve ove skupove koje sam pomenuo. E po kojim kriterijumima su bolje ocenjeni Bor, Mailovac, Sd.Palanka u odnosu na V.Planu i Smederevo??? bravo za komentar, hajde neka kaze ko je dolazio na oba skupa u Smederevo prosle godine i ovde je glasao a bio je i u Mjilovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi za najbolji skup glasao za Istocno Sarajevo jer je imao: 1.Odlicnu lokaciju 2.Odlican kamp 3.Odlicnu organizaciju. 4.Svirao je izmedju ostalih i Van Gogh koji je razvalio. 5.Igrala je Nadja Jeste da sam se u zatvoru tusirao ali je bila topla voda VIDIMO SE I OVE GODINE! POZDRAV SVIJEMA! MK IL PARADISO ISTOCNO SARAJEVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I nigde Novog Sada??? Ja i dalje tvrdim da su premala slova na forumu. Urose hajde molim te pored svake ocene dodaj i broj glasova prilikom glasanja. To doprinosi shvatanju objektivnosti ocene. Evo dodato je. Inace lista se donekle promenila, posto sam izbacio one rezultate glasanja na kome je bilo manje od 10 glasova. Inace cela lista glasanja za 2008-u godinu izgleda ovako: Umag - 9.68 - 32 glasova Debeljaca - 9.42 * - 7 glasova Istocno SA - 9.23 - 21 glasova Lazarevac - 9.22 - 27 glasova Bor - 9.12 * - 8 glasova Sremska Mitrovica - 9.03 - 26 glasova Uzice - 8.65 - 29 glasova Smederevska Palanka - 8.45 - 11 glasova Ada - 8.43 - 16 glasova Sabac - 8.31 - 22 glasova BN 2 (Knez) - 8.16 - 18 glasova Apatin - 8.08 - 12 glasova Stara pazova - 8.00 - 13 glasova Paracin - 7.93 - 15 glasova Petrovac na Mlavi - 7.9 - 20 glasova Smederevo1 - 7.84 - 26 glasova Bn 1/ Kula - 7.33 - 3/9 glasova Trebinje - 7.28 - 7 glasova Mailovac - 7.21 - 33 glasova Kikinda - 7.16 - 6 glasova Pancevo - 7.04 - 24 glasova Novi Sad - 6.40 - 30 glasova Temerin - 6.2* - 5 glasova Smederevo 2 - 6.14 - 14 glasova Indjija - 6.13 - 36 glasova Doboj - 6.00 - 4 glasova Jagodina - 5.90 - 20 glasova Velika plana - 5.62 - 29 glasova Horgos - 5.33 - 6 glasova Nish - 4.42 - 7 glasova Palic 3.05 - 20 glasova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne otvaram novu temu: 1.Zasto je najbolju moto skup u Umagu,koliko bude posetilaca,gde mogu naci slika da ne guglam svuda? Tema vec postoji, nema potrebe za googlom, samo prosta pretraga na forumu, upishesh u pretragu "Umag" i gle cuda prva svar koja izadje jo tema o tom skupu. Skup Umag 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan kao novi clan,evo da stavim jedan komentar...meni se jako dopao moto skup u Nisu...ovi moji ortaci sto su svirali (bend Two Strokes) su bili vrlo dobri iako su klinci...prosek godina je 17-18...ja sam od Zajecara na taj moto skup isao sa prastarim tomos automatikom...100km u jednom pravcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Februar 16, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Nije to u redu braco bajkeri jedva da ste pomenuli skup u sutomore. a to je ubjedljivo naj plasticniji skup ikad pravljen, cak organizator skupa nije motorista al se u cijene vrh razumije. trudio se da sve naplati a rucak da podijeli u nedjelju. da nije mora i atomskog sklonista koji su extra svirali na bini 3 x 2 bilo bi za pamcenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji skup istocno Sarajevo i Umag, a najgori.....Smederevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da u M AJLOVAC VISE NE IDEM NIKAD . . . SUTOMORE NIKAD ! I neci da nabarajam mesta koja me vise nikad nece videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine Budva i Ulcinj ce baciti Sutomore u zaborav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan UMAG 2009 No1 (JEDINO PIVO JE BILO LOSE) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan NARAWNO DA WISE NE IDEM U SUTOMORE,NIJE MI STO SAM BIO 5 PUTA,WEC NECU DA NES HAPSE PANDURI I TO PO NALOGU SAMOG ORGANIZATORA ??? ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...