vitez_koja 30 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slucajno ima Isle Of Man TT 2008? Ja imam za 2006 i 2007 ali ovaj nisam skinuo pa ako neko ima mozemo da se menjamo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao 2005, 2006, 2007 na starom kompu, kada je crko otislo je sve u pm. Potrudicu se ovih dana da nadjem 2008, tj tek u nedelju zato sto necu biti tu. Dobijas u nedelju torrent od mene ili mozes da sacekas da skinem pa da ti nekako posaljem kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno mi je (moze i torrent ) a tebi ako treba `06 i 07 mogu da ti snimim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno mi je (moze i torrent ) a tebi ako treba `06 i 07 mogu da ti snimim. Ma jok, hvala ti nije mi tesko ni preko torrenta da skinem. Nisam tu do nedelje, kad budem dosao naci cu torent pa ti saljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...