Alex011 156 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam uslužni oglas za kolegu sa foruma @Tijanic93 koji nema dovoljno postova da bi sam to učinio, prosleđujem informacije i slike koje mi je dostavio, a vas kolege molim da kontaktirate direktno njega ukoliko ste zainteresovani,jer ja sem napisanog nemam drugih saznanja niti ovlašćenja da pregovaram o bilo cemu.. Dakle radi se o: Shoei multitec flip up kacigi, Veličina L, Korišćena 2 sezone, Ima tragova korišćenja, Na viziru ima ogrebotinu (vidi se na slici), Prodaje se bez komunikatora, Unutrašnjost je cela, čista i udobna, Kaciga nošena uvek uz podkapu. Cena za kolege sa foruma je 60 € Mislim da je cena korektna obzirom na sve (cena/kvalitet/stanje). U obzir dolazi i zamena za drugu kacigu uz Nikolinu doplatu, sve informacije na telefon 0616882253 Nikola. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...