Titja 5 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan onda defivitivno providna folija? Ne svidja mi se varijanta da lepim na motor bilo sta pa cu probati na torbe da zalepim. Valjda cu uspeti nesto da uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 30, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Acim je rekao da moze da se zalepi i onaj sundjer od kompjuterskih komponenti,graficke i toga svega pa cu to uraditi ovih dana. bolje mi je da zalepim na bisage nego na motor jer se ovo nece ni videti. Druze, taj sundjer je ostar i opet ce ti fasovati boja!!! Idealno bi bilo neku gumenu podlogu da napravis, ima nesto u Louisu ali nije jeftino. Neznam kako bi bilo da uzmes unutrasnju gumu od kola, imas po vulkanizerskim radionicama stare za dzabe, pa da nju zalepis za unutrasnju stranu bisaga... :-\ Mislim da su i unutrasnje gume pregrube. Mora to biti jos neznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Prošetaš do prvog EURO-shopa ili do Kineza i među kuhinjskim potrebštinama ima dotičnih penastih perforiranih podmetača u raznim bojama. Meke su i ne grebu boju. Ima i varijanta od tanke gumene paučine, boja sirove gume - svetlo drap. Ovo drugo je bolje jer ne upija vlagu tj. kišu. Pakovanje je u rolni širine 30cm. Plavi je sunđer, beli guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Finest 0 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Motor Prijavi odgovor kao problematičan Titjo,druzhe moj....Od svega ovoga,najbolje ti je da zalepish providne folije jer ako ishta zalepish za torbu,ona se pomera(mozhda pola cm se pomera),naravno da ce ti izderati motor,ne u velikoj kolichini ali posle duzheg vremena ce ta oderotina biti velika...Poslushaj me,pa cemo zajedno da neshto iskombinujemo...Tu ti treba mozhda 2-3 cm providne folije i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Titjo,druzhe moj....Od svega ovoga,najbolje ti je da zalepish providne folije jer ako ishta zalepish za torbu,ona se pomera(mozhda pola cm se pomera),naravno da ce ti izderati motor,ne u velikoj kolichini ali posle duzheg vremena ce ta oderotina biti velika...Poslushaj me,pa cemo zajedno da neshto iskombinujemo...Tu ti treba mozhda 2-3 cm providne folije i to je to Mada mi ni ovaj sundjer ne izgleda lose.Smislicemo nesto kada budem imao vremena... Ne brine me sada toliko to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh slučajno transparent foliju u Louis-u za ovu namenu. Cena 5 EUR. http://www.louis.de/_40aa805e80c720fda0320da9803f373fa9/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=295&artnr_gr=10026131&mottype=&herst_bez=&typ_id=&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh slučajno transparent foliju u Louis-u za ovu namenu. Cena 5 EUR. http://www.louis.de/_40aa805e80c720fda0320da9803f373fa9/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=295&artnr_gr=10026131&mottype=&herst_bez=&typ_id=&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Nisi dobro postavio link. Imas na forumu kako se postavljaju linkovi sa louis sajta. Pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Titjo samo dupli klik na link i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Titjo samo dupli klik na link i to je to. ...ili "open in new window" - meni radi, sad sam probao i u novom prijavljivanju. U svakom slucaju - sorry, namera je bila najbolja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam..obicno kliknem tockicem. evo video sam sta je. Vec sam nasao neke sundjere koje cu nalepiti na bisage i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam nasao neke sundjere koje cu nalepiti na bisage i to je to... Kupio sam sad super podlogu bas za to. Ona pena sto ne klizi, neki to stavljaju na nstrument tablu u kolima, ali te put navede svrati da vidis!i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde stavi sliku da vidim? Gde si to kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Titjo druze, evo sta je meni palo na pamet. Kupis 2 ili 4 lutkice na lepljenje na prozor, imas onaj gumeni vrh, njega skines i zasijes na torbe. Kad stavljas torbe, nalepis te vrhove na plastiku i nemas problema. Mozda nece drzati bas dobro, ali svakako 2 na jednoj torbi ce sasvim pristojno odraditi posao, probaj, ne moze sa skodi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...koji si lik! Malo mi je neravna plastika ali moze to da drzi,cim stoje te mecke onda moze i bez tereta da stoji. Ali mislim da su mi sundjeri prakticniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...koji si lik! Malo mi je neravna plastika ali moze to da drzi,cim stoje te mecke onda moze i bez tereta da stoji. Ali mislim da su mi sundjeri prakticniji E, ali pazi, neces ti njih zastiti skroz, vec bolje da imaju malo lufta, na nekomo jakom koncu, ili mozda kanapu, i onda samo zalepis njih za motor a torbe ce da se naslone na njih umesto na plastiku i to je to. ne trebaju oni da drze torbem vec samo da ih sprecavaju da se ne pomeraju direkt uz plastiku, ako si me razumeo sta sam hteo reci , mozda zvuci komplikovano, ali nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...koji si lik! Malo mi je neravna plastika ali moze to da drzi,cim stoje te mecke onda moze i bez tereta da stoji. Ali mislim da su mi sundjeri prakticniji E, ali pazi, neces ti njih zastiti skroz, vec bolje da imaju malo lufta, na nekomo jakom koncu, ili mozda kanapu, i onda samo zalepis njih za motor a torbe ce da se naslone na njih umesto na plastiku i to je to. ne trebaju oni da drze torbem vec samo da ih sprecavaju da se ne pomeraju direkt uz plastiku, ako si me razumeo sta sam hteo reci , mozda zvuci komplikovano, ali nije. Kontam sta si mislio, i lepa zamisao samo nece da radi posao! Dovoljno je da torba seta par mm i da napravi posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga taj posao: ####Sreca pa sam vece pred polazak izlepio nabrzaka providnu foliju iz Louisa al morace to mnogo bolje#### Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel su to torbe pojele foliju ili ja to ne vidim dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Nisu (to je od osjaja), nego su folije lepljene u 2 nocu pa zato tako bezveze izgleda, ali zato su bocne torbe ostavile dobro crnilo na njima. Ako treba slikacu opet sutra kad se naspavam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se koliko sam corav. Ja sam nalepio sundjere nakakve na te torbe zato sto mi je ovo bilo jako ruzno da lepim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan I jel grebe sa tim sundjerima? Inace torbe su stvarno brooka, neverovatno sta sve stane... Dobre su folije mogu lepo da se zalepe i da se neprimeti da su tu, samo treba strpljenja i fen pa polako a ovo je bilo lepljene za 3 minute....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos probao jer se nisam posteno ni vozao ove godine, ali ima vremena da ih probam... Mislim da nece biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad isprobas, javi dal ostavljaju nesto na repu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne otvara Tema po stoti put, aj`d neka mi neko da broj telefona ko narucuje robu u LOUIS-u bez provizije.Treba bi za jednoga drugara iz MK Sid. Hvala u naprijed. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sekulasa sa foruma to radi. Nemam njegov broj ali ga ima na forumu. Posalji mu mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...