Henri Kinaski 65 Napisano Mart 30, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, U toku vožnje su mi klešta prednje kočnice ispala. Pretpostavljam da majstor koji mi je dan ranije zamenio pločice nije dobro stegao i da se to zbog vibracija odšrafilo. Elem, jedan šraf sam uspeo da pronađem na ulici; drugi je ko zna gde završio te mi sada fali šraf i oštećena mi je jedna pločica (odlomio se mali deo). Uspeo sam da privremeno osposobim kočnicu, ali nije dovoljno bezbedno da se vratim ovako kući (stotinak km vožnje) te bih zamolio za kontakt podatke nekog moto servisa u Vrnjačkoj Banji ili užoj okolini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano Mart 30, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Saki Trstenik,pošto pretpostavljam da se vraćaš na Kruševac,on ti je na izlasku iz Trstenika sa leve strane piše Moto Saki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj navedi ko je majstor, da ne idemo kod njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Henri Kinaski said: U toku vožnje su mi klešta prednje kočnice ispala U jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuh covece, odlicno si ti prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Skloni kljesta koja je ispala privezi je za cizmu i ako su plocice na mesto probaj izdrukaj i teraj polako kuci na jedan disk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 30, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides nazad kući? Ako mogu da pomogne piši da rešimo to sutra ujutru. Naćićemo neki zamenski šraf po gboždjarama i rešiti privremeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Mart 31, 2022 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, gebee&co said: Moto Saki Trstenik,pošto pretpostavljam da se vraćaš na Kruševac,on ti je na izlasku iz Trstenika sa leve strane piše Moto Saki. Na moju žalost, izgleda da danas ne radi 12 hours ago, *zeka* said: Kad ides nazad kući? Ako mogu da pomogne piši da rešimo to sutra ujutru. Naćićemo neki zamenski šraf po gboždjarama i rešiti privremeno. U nekoj gvožđari sam našao šraf istih dimenzija, ali je problem što nije isti hod tj. navoj je mnogo sitniji na šrafu koji sam izgubio pa sam ovaj samo lagano rukom zategao...čisto da malo drži i da mogu do servisa da vozim. P.S hvala svima. Izguglao sam još neke servise po okolini sinoć pa ću valjda nešto uspeti Promenio Mart 31, 2022 član Henri Kinaski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...