Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Drug član, 1201 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Reče neko da ovaj motor ima Abs koji neće ostaviti na milost, a upravo je suprotno. On ima jako problematican servo pojačan Abs koji crkava iz cista mira i može itekako zadati problema vozacu. Svi ostali Abs uređaji na Bmw pre i posle ovog su daleko pouzdaniji. I kada sam Abs prestane sa radom kočnica i dalje radi, a kod ovog sa servom kao kad nizbrdo kocis ugašen auto.

Ne pričam napamet imao sam takav motor sa takvom kocnicom. Bio je potpuno ispravan(repariran u Ch), ali sam se upoznao sa problematikom

Bmw R 1150Gs tog godišta NEMA tu vrstu Abs-a

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 372 postova
  • Motocikl: R1150GS
Pre 4 sati, malitomic je napisao:

Reče neko da ovaj motor ima Abs koji neće ostaviti na milost, a upravo je suprotno. On ima jako problematican servo pojačan Abs koji crkava iz cista mira i može itekako zadati problema vozacu. Svi ostali Abs uređaji na Bmw pre i posle ovog su daleko pouzdaniji. I kada sam Abs prestane sa radom kočnica i dalje radi, a kod ovog sa servom kao kad nizbrdo kocis ugašen auto.

Ne pričam napamet imao sam takav motor sa takvom kocnicom. Bio je potpuno ispravan(repariran u Ch), ali sam se upoznao sa problematikom

Bmw R 1150Gs tog godišta NEMA tu vrstu Abs-a

Nisi me razumeo drug, napisao sam :

"Model 2001., dakle ABS koji ga neće ostaviti Bogu na milost, što je, složićete se, vrlo važno 😀."

Neće ga ostaviti Bogu na milost nego će odraditi posao, to sam mislio.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300
On 9/13/2024 at 9:33 PM, Alekre said:

Ovo je kod momka koji uvozi motore. Pre par meseci sam bio kod njega sa drugarom, gledali neki FZ8... Ima "onako" primeraka a ima i dobrih. Uglavnom, dođi-gledaj fazon bez nekog mazanja i suvišnih priča. Za te "onako" primerke uzmite sa rezervom jer ja kad vidim ogrebotinu i ružan šraf meni to ne valja :D Ako hoćeš mogu neki dan da se provozam da ga ošacujem samo me najavi.

Inače, kad smo tom prilikom drugar i ja bili, bila su dva Street Tripla 1050 sa Tristać farovima. Crni i beli... Oba su dobra ali beli je bio Č-A-Š-A NOV NOV NOV. Tačku bukvalno nije imao. Tako da, ima da se iskopa i naleti.

Bas mi zapade za oko jedna Honda, cini mi se da je to isti covek o kome govorite. 

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda Nc 750 x dtc automatik, 2017. godište, Touring, vozilo prešlo 22500 km, Bavanište. Cena 5.500 € - Motori - Polovni Automobili

• Ne silazi, 2261 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Da ne zatrpavam čoveku temu, da se zahvalim @lencuga na prevodu, upravo sam ubacio u tel i "prevodilac".

Vidim ovaj oglas, meni ovo nerealno jeftino. Koliko bi, otprilike bio u Bgd-u, pa plus ostale dadžbine, do tablice ?

https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/motorrad/yamaha-fzs-600-811186258

• Sviđa mi se 2

Sad vidim er5 kao moj, ista boja, ista godina...tablicu u džep, i na bus...:moto3:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 3

• Integrisan, 9420 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... dok su bile normalne cene toliko je i kod nas kostao ( kada se sve sabere).

Ovaj dok dovezes i platis sve izadje bar duplo, znaci 1200e, dok ga popravis i servisiras racunaj bar 300eura, i da se registruje jos toliko... 1800e glat a on ne vredi vise.

• Podržavam 1

Ja zbog toga odustadoh od uvoza par motora (koji su i tamo skupi), jeftinije mi je da sednem na avion i pogledam par komada u istom mestu nego da mi stigne lomatina.

Pratim par tigrova tamo, cene su hao kao i ovde...

Ima i oglasa koji nisu ok. 

Versys kao moj sa malom kilometrazom nema (tamo) ispod 5000eura. I to klot... Kod nas ispade jeftinije.

WWW.WILLHABEN.AT

Kawasaki Versys 650 ABS Enduro. 203.533 Anzeigen auf willhaben, die große Fahrzeugbörse Österreichs. Einfach und schnell kaufen und gratis inserieren.

.. ovaj npr za prvu generaciju kaze da je 2014... Cifra opet luda (nije samo kod nas znaci tako)

WWW.WILLHABEN.AT

Kawasaki Versys Tourer. 203.533 Anzeigen auf willhaben, die große Fahrzeugbörse Österreichs. Einfach und schnell kaufen und gratis inserieren.

• Zainteresovan, 213 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
15 minutes ago, Blaza said:

Da ne zatrpavam čoveku temu, da se zahvalim @lencuga na prevodu, upravo sam ubacio u tel i "prevodilac".

Vidim ovaj oglas, meni ovo nerealno jeftino. Koliko bi, otprilike bio u Bgd-u, pa plus ostale dadžbine, do tablice ?

https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/motorrad/yamaha-fzs-600-811186258

Ne znam nikoga ko dovozi. Jurio sam ih kada sam hteo da uvezem motor, ili je preskup ili ostanem bez odgovora.

Što se tiče špedicije i carine, verujem da se u 500e uklapaš sigurno sa AMSS potvrdom. Možeš pitati bilo kog špeditera, dostavljaju relativno brzo svi. Ako ne bude uspeha, javi meni, pa ću da zamolim ove moje da mi sračunaju.

• Hvala 1

A da živimo gore, eee ? :)

Ma idi bre, nasekirao sam se gledajući cene, i opise. Mene "ne rade" (još uvek) noviji motori, stigao sam do treće strane oglasa, i nasuo šljivu, da se setim gde sam...:)

• Sviđa mi se 2

Hvala @Luka9905, samo na glas razmišljam... I javiću ti se ako odlučim da uzmem nešto iz uvoza. Za sada samo gledam...

6 minutes ago, Blaza said:

Hvala @Luka9905, samo na glas razmišljam... I javiću ti se ako odlučim da uzmem nešto iz uvoza. Za sada samo gledam...

Iste su me muke mučile kada sam za sebe gledao.

Otišao sam i korak dalje, izmaltretirah švabu da mi pošalje snimak kako motor radi, da ga upali rano ujutru kada je hladan, da mi snimi svako oštećenje, i tako... Dobro me nije u tri lepe poslao...

• Haha 1

Btw, nije tema za ćaskanje ( a i nema je više). Familija koja živi u Rejkjaviku, Island, me ubacila u par grupa za prodaju vozila. Ista priča...cene dosta niže, al gde je Island...

I tačno se vidi razlika: oglas na islandskom, cena smešna ili na poklon. Oglas na engleskom, uglavnom emigranti sa jakim cenama...

• Sviđa mi se 1

9 minutes ago, Blaza said:

Pa, jesi li uzeo na kraju ?

Nisam.

Nisam mogao da organizujem dovoz.

Ako budem nešto uvozio, idem sam po motor, ali za sada ništa.

• Drug član, 459 postova
  • Motocikl: V2- americki

Imam druga koji bi mogao (valjda hoce) da doveze motor okolina Dusseldorf,Keln, Essen.. Kome je interesantno pitacu:takoje:. Ne smem odmah gleda neki krs za mene🤣

Promenio član vex
  • Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova
  • Motocikl: 4x4

Hoće brat da kupi za onako po Vraniću, nikakva ozbiljna vožnja. Pa da pitam ovde. Idemo u nedelju da ga vidimo. 

Jialing Sprint prince, 2008. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 17000 km, Beograd. Cena...

Nasao mi je drugar po lepoj ceni, prvi vlasnik, deluje lepo (nisam znao gde da stavim). Ako prihvati npr. 3000e, mene bi izasao oko 4000ovde. To je vec ok.

U toku nedelje  ocekujem video poziv (kada ovaj sto uvozi bude u tom kraju) pa da ga malo cujem :D 

WWW.TUTTI.CH

• Sviđa mi se 6

• Svakom po zasluzi, 12397 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake
Pre 13 sati, mrle je napisao:

Hoće brat da kupi za onako po Vraniću, nikakva ozbiljna vožnja. Pa da pitam ovde. Idemo u nedelju da ga vidimo. 

Jialing Sprint prince, 2008. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 17000 km, Beograd. Cena...

Зависи да ли је и како одржаван али квалитет је низак. 

Hehhe, ma udoban je i ovaj sto imam ali taj sam lepse vozio, kada dodas gas mmmm, ni divlje ni pitomo, taman!

Grba mi je "gore", sibicarimo kako kazu :D , za svaki primerak u moje ime nudi po 500-1000eura manje nego sto traze, pa ako ubodemo... Do tada se vozim svakako :D 

Videh ti neki dan pred kucom tigra i skuter neki. 

• Sviđa mi se 1

• Malinar u pokusaju, 1692 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Aha, brat prao kymco 300 kubika, kupio ga ove godine, mislim da je x city ili x town, tako nešto.

Kad vidiš motor ispred, a imaš vremena, slobodno navrati.

• Hvala 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja