zemunac72 1453 Napisano Mart 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem scottoiler Vsystem,star godinu dana. Besprekoran,kompletan. Cena 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan U povesti oglasa,nikad brze. Prodato 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Mart 26, 2022 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Skot se prodaje za par minuta svaki polovan koji iskoči. I ja sam moj tako isto instant prodao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 26, 2022 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan E sad što ste prodavali svoje je drugo pitanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I mene muce iste brige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozam prazan skotinu oiler vec 2 godine jer ne postoji pametna glava u zemlji koja moze da mi kaze zasto mi isprazni svo ulje za 30 km voznje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Grof je prodao zato što je imao višak. Za Zemunca ne znam. Lično sam stava da ću na svakom motoru na kojem treba podmazivati lanac, imati Scotoiler. Fantastična stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 692 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim kolegom sam se dogovorio pre 30 dana za scotoiler,ali izgleda dogovor propao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Mart 27, 2022 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Bole37 said: Ja vozam prazan skotinu oiler vec 2 godine jer ne postoji pametna glava u zemlji koja moze da mi kaze zasto mi isprazni svo ulje za 30 km voznje. Javi mi se na Viber i rešićemo to. Pre dugačko je za pisanje na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 27, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Djeneral je napisao: Grof je prodao zato što je imao višak. Za Zemunca ne znam. Lično sam stava da ću na svakom motoru na kojem treba podmazivati lanac, imati Scotoiler. Fantastična stvar. Kupio sam elektronca,palim se na te gedzete i simpaticno mi je da na dugme menjam kolicinu ulja u zavisnosti od promene spoljasnje temperature,kise.... Nisam uspeo da naucim koliko okrenuti tockic za stelovanje a da bude taman. To je razlog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 27, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Surla85 je napisao: Sa ovim kolegom sam se dogovorio pre 30 dana za scotoiler,ali izgleda dogovor propao... Odgovorio sam ti porukom a napisacu i ovde,da ne ispadnem nekorektan. Prevideo sam nasu prepisku i dogovor. Proslo je dosta vremena,cekao dam lepse vreme da pocnem sa servisiranjem motora i demontazom scotta. Svasta nesto sam menjao i za vecinu delova i opreme se znalo na fb grupi i ovde na forumu. Pogubio sam konce i doslo je do greske i propusta. Da bih bio potpuno posten kao sto jesam,ako ti zelis da ga kupis,ja cu otkazati kupca koji treba danas da dodje po podmazivac. Pozvacu ga i objasniti da sam pogresio 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 692 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ok. U redu je. Necemo se zavaditi zboj jednog podmazivaca 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 27, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da bi se zavadili zbog takvih stvari. Jos jednom ,izvini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Mart 27, 2022 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih obojici da platim pivo prvom prilikom.... 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7487 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..."to je bio početak jedne divne ljubavi" 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...