Gajo Sevojno 1564 Napisano April 25, 2022 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Može to bolje, samo da sam sa pola litre, ova litra slabo vuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 5 stepeni nije baš najprijatnije. Ajd sad pun gas pa polako, što bi reko jedan moj prijatelj. A ti, СајберГастарбајтер, jesi i ti ovde u BENELUX krajevima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 25, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @WEZ Јок, једно 800 км од ваших равница.... ја се возам од југа до севера Европе. Кад је интересантна стаза није проблем да одем хиљаду километара горе доле да бих возио на стази. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pravi avanturista! Nadam se da ćemo se sresti na nekoj od tih staza ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan On 25.4.2022. at 13:55, WEZ je napisao: Auh, pravi avanturista! Nadam se da ćemo se sresti na nekoj od tih staza ove sezone. Kakav si sa terminom 26/6 nedelja. Staza Ecuyers? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao 21/6 u Croix-en-Ternois, za nas sa plitkim džepom atratktivna cena € 69 . Istina to je utorak, pa mnogi ne mogu zbog posla. Ja samostalni zanatlija - svaki dan mi radan, to jest neradan! Istina, gledam sad u Circuitdagen 2022 Overzicht voor de sportieve motorrijder. WWW.CIRCUITDAGEN.COM Tamo kaže: Zondag 26 jun - Mettet , preko Martens riding school. Ili ti imaš neke informacije koje nisu na ovom spisku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan https://www.calendrier-piste.fr/calendrier-juin-2022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sajt je preporuka od Sajbergasta. Preko njega uvek tražim mesto za TD. 26/6 smo rezervisali sva trojica Ecuyers pa ako se uklopiš I ti, bilo bi lepo , biće nas 4 ...Ako ti bude trebao link za rezervaciju javi na privatnu poruku da ne bi više ovu temu minirali Promenio Maj 4, 2022 član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan TD zakazan za 15.5. skoro je pun. Tako da ko planira, požurite sa prijavom+uplatom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 9, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima slobodnih mesta za nedelju? Pola dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Maj 9, 2022 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi se i izaberi grupu, sistem nam onda to uglavnom sam dalje rešava. U ovom trenutku ima još koje mesto, ali to već sutra ne mora ništa da znači (kada se rasknjiži izvod). Izaberi prepodne ako je svejedno (bilo je jutros koje mesto više). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Maj 11, 2022 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnjim danom popunjena su sva mesta za td2. Za 29.5. još ima mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko čeka slike? Otvorili smo Trackday sezonu 2022.! - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Pomalo neobično, ali sa TD2 terminom smo otvorili Trackday sezonu! Budući da smo TD1 odložili za 29. maj (za koji se možete prijaviti ovde), 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Maj 17, 2022 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Vrati starog forografa. 18 minutes ago, Jovan Ristic said: Jel neko čeka slike? Otvorili smo Trackday sezonu 2022.! - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Pomalo neobično, ali sa TD2 terminom smo otvorili Trackday sezonu! Budući da smo TD1 odložili za 29. maj (za koji se možete prijaviti ovde), 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, sve sami R-ovi i kolena, a ja se upravo prijavih za 29. sa svojom mazgicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Hacky je napisao: Au, sve sami R-ovi i kolena, a ja se upravo prijavih za 29. sa svojom mazgicom. Ništa se ne brini, nisu sve R ovi i kolena U plavoj grupi (naročito popodne) je bila grupica koja se fino vozikala. U toj grupici i dve dame. Nije sve tako brzo kao što izgleda. Javi se kad budeš tamo da te lepo uputimo u sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, hvala. Inače, vozio sam se pre xx godina i tu su takođe bile dame, što ništa ne znači jer me je jedna sa 250 kubika obilazila za ceo krug tako da ću se sigurno javiti da me uputite a možda i obeležite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Maj 17, 2022 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hakija si našao da upućujes... @Hacky oprosti mu, mlad je, al je naš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, sad sam se dodatno ukanalio, a taman si me nahvalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ShoneGood said: Vrati starog forografa. ne moze vozi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stari fotograf je tokom prošle sezone u par navrata hteo da nas napusti. Dođe na pauzu, mota cigaru i kaže: "svi vi vozite, a ja samo fotkam i gledam. Dogodine ću i ja da vozim, ne mogu više da izdržim!" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Maj 18, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Neka vozi onda sve grupe i snimafotke su nam vec sve stalno iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam bliže, malo bi vozila, malo bi fotkala... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nekoliko pristiglih pitanja, da napišem i ovde: Potvrđujemo održavanje TD u nedelju 29.5. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da sam bliže, malo bi vozila, malo bi fotkala... Ništa nije daleko kad se krene na vreme Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...