ssaallee 8 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Miko da li znas ko ce svirati na vasem skupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, izvinjavam se na mesanju ali postoji cak i opcija da se ukljuci S.Bajramovic sa trubacima, jedan predsednik ih zove, drugi se ljuti na njega zbog toga pa ne znamo kako ce sve ispasti do kraja. U svakom slucaju, ocekujemo anjbolji skup ove godine tamo i javljamo onima koji ga propuste sta su propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' izvinjavam se na mesanju ali postoji cak i opcija da se ukljuci S.Bajramovic sa trubacima, jedan predsednik ih zove, drugi se ljuti na njega zbog toga pa ne znamo kako ce sve ispasti do kraja. U svakom slucaju, ocekujemo anjbolji skup ove godine tamo i javljamo onima koji ga propuste sta su propustili [/quote'] Meni je u znanju da sviraju 6 bendova ali nemogu reci koji su jer neznam za sada. Sto se tice Sabana Bajramovica koliko ja znam nece on biti.Uostalom neko je zaduzen da skupi bendove i ja se nebih mesao u to jer to nije moj deo posla. U svakom slucaju dodjite bice super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, onda mi je drago da je ta zbrka oko Bajramovica resena, svakako dolazimo, jos da proverim danas da li zaista imam rezervisano prenociste prema obecanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj ko pjeva zlo ne misli pa neka je i SabAn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Smejte se vi smejte ali Saban po USA puni Jazz klubove samo tako. Inace nisu to mali Klubovi od po 150-200 ljudi vec prave scene sa po 500-750 ljudi. Non-stop je puno i to Amera a nasih nema nigde, kazu Ganci sta ima da ga slusam. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 14, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Smejte se vi smejte ali Saban po USA puni Jazz klubove samo tako. Inace nisu to mali Klubovi od po 150-200 ljudi vec prave scene sa po 500-750 ljudi. Non-stop je puno i to Amera a nasih nema nigde' date=' kazu Ganci sta ima da ga slusam. :?:[/quote'] Daj da ga predlozimo za ambasadora srbije u USA kad je vec srbin koga ameri najvise vole... Sto se mene tice mize i da ostane u USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 14, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Necemo u off, momci... Pogledajte sta je tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 14, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan sory al sve mi se nekako cini da je ovaj skup u KG organizovan na neki drugi nacin... Prvo batocina je dosta daleko od KG -a al ima izlaz i ulaz sa auto puta... Znaci pre bih reko da su organizatori izabrali bas batocinu zbog autoputa kako bi privukli sto vise motora... Al zato je "obicnim" ljudima je previseee daleko da iz KG-a dolaze u batocinu kolima prevozom ili pesice na svirku i svako od njih plati ulaz...Znaci ne ocekujem da ce biti neka extra poznata grupa jer organizator nebi morao da pokrije troskove jer kao sto rekoh predaleko je to od KG-a (( eto tako se bar meni cini... poz :)" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Al zato je "obicnim" ljudima je previseee daleko da iz KG-a dolaze u batocinu kolima prevozom ili pesice na svirku i svako od njih plati ulaz... A za pesake je organizovana autobuska linija koja ce raditi samo za vreme skupa na svakih pola sata i dovoziti pesake iz Kg! _____________________________________________________________ Uostalom ovo je skup motorista a ne pesaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan sory al sve mi se nekako cini da je ovaj skup u KG organizovan na neki drugi nacin... Prvo batocina je dosta daleko od KG -a al ima izlaz i ulaz sa auto puta... Znaci pre bih reko da su organizatori izabrali bas batocinu zbog autoputa kako bi privukli sto vise motora... Al zato je "obicnim" ljudima je previseee daleko da iz KG-a dolaze u batocinu kolima prevozom ili pesice na svirku i svako od njih plati ulaz...Znaci ne ocekujem da ce biti neka extra poznata grupa jer organizator nebi morao da pokrije troskove jer kao sto rekoh predaleko je to od KG-a (( eto tako se bar meni cini.. poz :)" Pirat, kada vi u Plani pravite skup ili zurku mi kod vas dlazimo i ne namilamo a ti izvoli mozes jos dosta komentara napraviti i donositi zakljcke zasto je to tako ili onako, radi samo radi...Nama ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 14, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan sory al sve mi se nekako cini da je ovaj skup u KG organizovan na neki drugi nacin... Prvo batocina je dosta daleko od KG -a al ima izlaz i ulaz sa auto puta... Znaci pre bih reko da su organizatori izabrali bas batocinu zbog autoputa kako bi privukli sto vise motora... Al zato je "obicnim" ljudima je previseee daleko da iz KG-a dolaze u batocinu kolima prevozom ili pesice na svirku i svako od njih plati ulaz...Znaci ne ocekujem da ce biti neka extra poznata grupa jer organizator nebi morao da pokrije troskove jer kao sto rekoh predaleko je to od KG-a (( eto tako se bar meni cini.. poz :)" Pirat' date=' kada vi u Plani pravite skup ili zurku mi kod vas dlazimo i ne namilamo a ti izvoli mozes jos dosta komentara napraviti i donositi zakljcke zasto je to tako ili onako, radi samo radi...Nama ne smeta[/quote'] Miko druze pa pogresno si me ukapirao... Ja sam samo predpostavio... Inace nisam reko da necu da dodjem... Dolazim siguno nebitno ko svira... Eto i zao mi je sto su moji komentari pogresno protumaceni (nisam imao losu nameru al cudno mi je bilo da nedelju dana pre skupa ne znamo ko svira )... I mislim da je skup u KG-u jedan od boljih skupova... A i blizu mi je... Znaci dolazim poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec siguran da Ernesto i Mika - NAMERNO nece da kazu ko svira u svrhu nekog iznenadjenja . To nije lepo [-X :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Avgust 15, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj Sale i ja kreæemo iz Umaga u èetvrtak, 17.08. do Beograda, da bi u petak popodne mogli odmoreni stiæi na vaš skup. Kad sam u Bg javljam se Nikoli ( Mk 'Arhangel' ) pa æemo vidjeti kako dalje ! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidjecemo se tamo, ja dolazim sa sparcom a ovaj papucar od veceg ce izgleda morati da sjedi kuci buhuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 15, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan DEXTER u pravu si,Nece da nam kazu ko svira!! :bubu: :bubu: :muzbend: :muzbend: :harmonikas: :harmonikas: :gitarista: :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prema nekim nezvanicnim informacijama saznao sam da sviraju neki veoma dobri KG bendovi!Treba proveriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 16, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo po posljednjim informacijama,jedna grupica od 5-6 ljudi bi trebalo da krene u petak iz Trebinja,pa eto da se vidimo gore?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti zasteve BJB-a?! :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo bajkeri ovog momenta odlazim kod Kosute i da vam kazem da je sve spremno i cekamo vas. Sledece vidjenje na sajtu u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eee i tako obzirom da sam preladio i pakne na motoru pregorio kad sam juce na moru bio (mada nisu neke bile ni prije) izgleda da necu doci na skup, bar ne danas. Ako me ovo malo prodje mozda dojdem sjutra ili preksjutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neka grupa organizovano iz BG? Ja krecem oko 09-10, idem autoputem i vozim prosecno 110... Odgovara li nekome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Po poslednjim informacijama krece se OKO 12h iz SOLO-a i moze bit' usput svrnemo u okolinu SD, na neki bazencic da ohlorimo dupeta, pa ondak pravac skup. Cudni su putovi gospodnji :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mi krecemo iz Sarajevske u 11.00 nesto manjom brzinom i mislim da cemo ipak ici starim putem, vecina se izjasnila za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...