acim 766 Napisano Novembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na EICMA sajmu u Milanu, Honda je predstavila i novu verziju svoje perjanice među skuterima, Silver Wing 400. Zbog mnoštva novih motocikala koji su plenili našu pažnju, skutere smo malo zapostavili, ali smatram da je ovaj primerak vredan predstavljanja. Na novom modelu je dodatno poboljšan komfor, koga je i ranije bilo u izobilju, ali su dodati i agresivni detalji poput novih prednjih i zadnjih svetlosnih grupa i indikatora na tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Novembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ostali razmisljaju, lep mi je kao i svaki Bugi (Burgman) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan e bas to htedoh da napisem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Bugi za nijansu lepsi, mada sve je stvar ukusa....izgleda fenomenalno, a pre neki dan sam bio u centru S i rekli su mi cenu za Silver Wing.... sa popustom je 8200 ??? Izaao sam zelen iz radnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da mu stave i nacifraju skuter je uvek samo skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 992 Napisano Novembar 16, 2008 MK Obrenovac, 586 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao Silver Wing 600 i bogami azdaja! Ja nemam nista protiv skutera,vozio sam ih ranije! Ima masa skutera koji su udobniji i bolje idu od dosta motora! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Asto ima vizirrrrrrrrrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao stariji model, i dalje ostaje ista primedba, JEDAN DISK NAPRED?????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan stalno pratim sajt od centra s i idalje stoji slika starog silverwing-a ,a za nove nigde ni traga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...