Green wave rider 11 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima drugovi clanovi. Nov sam kod vas, ali sam pratio teme i rijesio da se registrujem. Imam 38 godina i vozim skuter Beverly 250 i nekako nemam tendencije i zelje za vecim i jacim motorima. Ali svakako volim da se vozam i uzivam u povetarcu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 16, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem, slicnih sam razmišljanja sto se tiče kubikaže za grad i povremene za vožnjice do cca. 100km Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...imaš zlatni presek svega što normalnom čoveku treba, ni ne treba ti više. Gde god stigne bilo koji motor stićeš i ti. A merak je merak. Svaki motor je lep za vožnju Dobro došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...