Tijanic93 18 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jako korisna stvar, ja prvi posedujem dve obe su na magnete i zadovoljan sam. Koristim ih svakog dana jel su kao ranac sa ruckom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do sada koristio Polo Road veliku, proširivu na magnete. Uvek je vezivao oko upravljača. Telefon, dokumenta, karte, druge sitnice....sve na dohvat ruke. Kad sam promenio motor, uz njega dobio i original fabričku tank torbu, samo "klik" i to je to. Odlična stvar.Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice i kolege, ekipa iz Burnouta daje vaučer sa popustom za BJBikers članove. Tako da ako ste planirali da pazarite nešto od SW Motech opreme, sad je prava prilika: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Jul 13, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode, Naletih ovih dana na jednu tank torbu, pa me zanima da li je prevelika ili ne? Ima li nešto na šta trebam primaziti prilikom kupovine istih? Kako se vidi na slikama, unutra nema nekih posebnih pregrada... Neko vaše mišljenje, savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ja imam tank torbu koja ima džep na poklopcu i jednu onu kao mrežicu sa strane. fale mi pregrade, ne mogu sve sitnice da naguram u ta dva mesta, a u glavnom odeljku lete svuda. Sad, kako kome odgovara. Neko se pakovao za more u tank torbu i njemu odgovara da ima jedan veliki prostor, neko(ja) gomilu sitnica nosi, pa bi bilo fino da imam par džepova. Promenio Jul 13, 2022 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Jul 13, 2022 (promenjeno) motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prevelika ako ne smeta dok voziš. Promenio Jul 13, 2022 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Jul 13, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sakrijem se iza nje i nek' bije vetar u nju xD Gde da se stavi vizir kad se hrvam sa vetrom, milina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Jul 13, 2022 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Salimo se malo. Ova torba na slikama izgleda bas visoka, ali nisam mislio da ce smetati za pogled. Ja sam na bmw-u imao problem da kad namotam korman skroz u levo ili desno torba nalegne na dugme sirene ili starta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 15, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je i moja slicne visine, mozda malo niza. Ima je preko 30 litara. Cudo sta sve stane u nju. I meni se desava da kaci u sirenu, ili u kill switch, ali to dok se isparkiram, posle nema problema. Na kraju uvek mozes da ne raskopcas sve spratove ako je visina problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 807 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Original BMW za K75/K100/K1100. Srednji dio se moze izbaciti pa se dobije manja/niza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne idem nigde bez tank torbe. Novcanik sa dokumentima mi stalno stoji u njoj a kad sednem na motor ubacim i telefon. Ima dva dzepa sa strane pa su mi novcanik i telefon uvek lako dostupni. U sredisnjem prostoru, onom najvecem, drzim svasta, tako da na svakih 15 dana moram da je praznim jer ne mogu da je podignem od raznih gluposti koje samo ubacujem. Toliko sam se navikao na nju da je nosim i kada idem kolima. Naravno na sedistu, ne na haubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 156 Napisano Decembar 1, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Imate li predlog koja bi tank torba na Honda CBR650R bila dobra ali da može da se prati navigacija na telefonu i koja velicina torbe je optimalna zbog velicine rezervoara? Ne ide se stavlja nosač za telefon na ovaj volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Na svaku sw motech pro torbu odozgo mozes dodatno nakaciti torbicu za telefon ili nav pomocu MOLLE Smartphone-Drybag for MOLLE system SW-MOTECH.COM For motorcyclists, the waterproof Smartphone-Drybag is the right navigation and transport solution for cellphones up to 6.5 inches in size. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 156 Napisano Decembar 1, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stegula said: Na svaku sw motech pro torbu odozgo mozes dodatno nakaciti torbicu za telefon ili nav pomocu MOLLE Smartphone-Drybag for MOLLE system SW-MOTECH.COM For motorcyclists, the waterproof Smartphone-Drybag is the right navigation and transport solution for cellphones up to 6.5 inches in size. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala na brzom odgovoru. Najlepše su mi SW motech torbe ali mi ih taj dodatak bas pokvari, nekako budu bas neskladne. Gledao sam Givi ST612, ST611 i ST602 i Shad E-04P jer sve imaju prostor za telefon i sve se kace na prsten, šta misliš o njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nema greske, medjutim je kod njih izuzetno ruzan ring a samo magnetno kacenje SW pro torbi bas bas dobro i lako za koriscenje. Ova futrola za telefon se skine kada ne koristis telefon a kad putujes, za to vreme puta mislim da je ok… Najbolje mozda da odes do burnouta da vidis kako to izgleda i do motolanda da vidis kako givi izgledaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Decembar 2, 2022 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dokumenti u jaknu obavezno. Ponekad ostane tank torba na pumpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 156 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam pregledao brdo klipova za CBR650R shvatio sam da je teško gledati telefon na tank torbi u toku vožnje pa će najverovatnije biti SW motech Pro Micro ili Daypack, dok za telefon moram da prelomim koja je najbolja opcija za sraf na samoj vili zbog toga što imam Samsung Fold 3, a za njega nema futrola kod Quad lock ili SP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam pregledao brdo klipova za CBR650R shvatio sam da je teško gledati telefon na tank torbi u toku vožnje pa će najverovatnije biti SW motech Pro Micro ili Daypack, dok za telefon moram da prelomim koja je najbolja opcija za sraf na samoj vili zbog toga što imam Samsung Fold 3, a za njega nema futrola kod Quad lock ili SPOdmah odustani od kacenja skupog telefona na motor. Kupi telefon neki polovan sa amoled ekranom i njega kaci kao nav. Meni i jos jednom drugaru je motor pokvario autofocus na main kameriSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan SW MOTECH torbe pogotovo one koje idu na Pro ring su odlična stvar, nema oštećenja farbe i generalno rezervoara, nema dodira sa motorom, ali za telefon su neupotrebljive, kao i sve druge tank torbe. Tj rizično je toliko sklanjati pogled sa puta.Za skuplje telefone koji imaju OIS jedino bih se usudio telefon da stavio na QuadLock sa upijacem vibracija, da ne kažem vibration dampener-om.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan SW MOTECH torbe pogotovo one koje idu na Pro ring su odlična stvar, nema oštećenja farbe i generalno rezervoara, nema dodira sa motorom, ali za telefon su neupotrebljive, kao i sve druge tank torbe. Tj rizično je toliko sklanjati pogled sa puta.Za skuplje telefone koji imaju OIS jedino bih se usudio telefon da stavio na QuadLock sa upijacem vibracija, da ne kažem vibration dampener-om.Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkJa ni toliko, sumnjam da dampener moze da upije dovoljnoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Od svih zla to je najmanja, pa kako se kome zalomi. Još nisam čuo da je nekome na dampeneru crkao AF ili OIS.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Decembar 2, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja retko koristim navigaciju a kad zatreba za to imam jedan stari telefon koji je u super stanju tako da i crkne kamera nije mi žao. Imam par držača za volan. Tank torbu imam SW brzo kačenje na tank ring. Uzeo sam sada onu srednju a veliku Kapa koju nisam maltene ni koristio sam prodao. Telefon ne stavljam u torbice zbog grejanja istog kad se koristi kao navigacija. Imam i jedan nosač zatvorenog tipa koji nisam ni jednom montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo pre 8 dana quadlock, mount bar, dampener i futrolu za telefon. Sve ukupno je izašlo 79€ sa dostavom u Srbiju. Tokom novembra je akcija -30%. Još nisam montirao ali je svakako mnogo bolja opcija od jeftinoj nosača od 10-12€. Mislim da će i dampener odraditi svoj posao. U svakom slučaju, quadlock ima univerzalni dodatak koji se nalepi na futrolu telefona sa zadnje strane ali mora biti kvalitetna futrola da ne bi telefon ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2022. at 16:43, paja186 je napisao: Hvala na brzom odgovoru. Najlepše su mi SW motech torbe ali mi ih taj dodatak bas pokvari, nekako budu bas neskladne. Gledao sam Givi ST612, ST611 i ST602 i Shad E-04P jer sve imaju prostor za telefon i sve se kace na prsten, šta misliš o njima? Ja sam sada uzeo ST605 baš zato što ima opciju postavljanja nosača za telefon ali se može skinuti. Iz razloga što sam uzeo quadlock pa ne želim da mi smeta prostor za telefon. Nije previše bezbedno gledati u torbu na nekom nacionalnom putu između mesta, jer brzo dođe neka krivina ili neko izađe iz ulice. Praktičnije je nosač telefona nego toliko spuštati glavu prema tank torbi. Opet kažem, moje lično mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...