QmBGD 4157 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, gospođin Clio 1.2 2011. godište, u januaru registrovan za 300 dinara manje! Baš logično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6853 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mene registracija kostala ukupno 12500 bez tehnickog, druga registracija pa ne treba. Cudi me da je za 1000 i nesto jeftinija a noviji skuter, ili je od februara do sada poskupelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4157 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam, nisam čekao da mi završe sve papire, samo sam platio... Videću kad mi burazer da nalepnicu i polisu, sa uplatnicama. Promenio Maj 22, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan1988 3 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Centar za tehničke preglede DON, ispod centra grada između Dorćola i Palilule ima poligon, dobili su dozvolu da rade tricikle, kvadove i traktore pre desetak dana. Bio sam među prvim klijentima od kada rade i tricikle i imam pozitivno iskustvo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5103 Napisano April 30, 2023 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to druže lepo, ali kad neko ima jedan post na forumu i to napisan u boldu gde hvali nekog je onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano April 30, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Skyrunner je napisao: Sve je to druže lepo, ali kad neko ima jedan post na forumu i to napisan u boldu gde hvali nekog je onako... U boldu za nas čorave....potencijalne traktoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8721 Napisano April 30, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam registrovao Navaru u Donu. Baš su bili korektni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kvadovi Beograd 2 Napisano Maj 1, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa bukvalno sam se pridružio forumu zbog toga jer sam imao agoniju prethodnih godina. Čak su me jedne godine zvali da mi ponište registraciju jer nije bilo propisno urađeno na poligonu na nekom tehničkom na NBGD ( nisu ga imali a uradili su mi teški tricikl ). Ne znam kako ostali, ali meni je zaista apsurdno da iz centra grada putujem na tehnički pregled 20 KM i 20 KM nazad. Možda Vama ne predstavlja problem ako živite negde drugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Maj 2, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Није ми проблем у километражу, али ми је проблем ако су безобразно и почну да измишљају проблем, па испада као да ми чине услугуBane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 2, 2023 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Kvadovi Beograd je napisao: ali meni je zaista apsurdno da iz centra grada putujem na tehnički pregled 20 KM Nemoj slucajno da izadjes is centra, mozda ti se nesto desi. Zaista ne razumem,cesto se besciljno vozim i po 200km samo da bi se vozio, a tebi je problem 20 km ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Maj 2, 2023 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nece da se mesa sa boranijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Kvadovi Beograd je napisao: Čak su me jedne godine zvali da mi ponište registraciju jer nije bilo propisno urađeno na poligonu na nekom tehničkom na NBGD ( nisu ga imali a uradili su mi teški tricikl ). Da li si samo ostavio saobracajnu ili nisi znao da je poligon izvan linije t.p.? Postoje ljudi koji hoce da im se vozilo pregleda, cak i kada je teh. bio besplatan ili nesto smesno jeftin. Pre 6 sati, BaneVuk58 je napisao: Није ми проблем у километражу, али ми је проблем ако су безобразно и почну да измишљају проблем, па испада као да ми чине услугу Bane lonerider sa osmehom i stolicom Posao kontrolora je poredjenje rezultata dobijenih merenjem sa propisanim pravilnicima. Kada inspektori postave usmeno pitanje samo jedan odgovor je tacan - sacekajte da pronadjem u pravilniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Maj 2, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Пронађи у правилнику кад већ тражиш и оно кад су зајебавали човека са Аудијем што није имао прскалице за фарове Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 na ovo mislis? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Maj 2, 2023 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Samo izmisljaju da za.ebavaju raju.Pitam se sta ce biti kad pocnu da primenjuju euro norme za motocikle,kad bude euro 7 na snazi?Vozicemo bicikle? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Maj 2, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan И да будемо поштени....колико је то битно у реалном животу....у смислу да му је рецимо то нпр. у квару. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa bice isto kao i za automobile, neces moci da uvezes tj prvi put registrujes ali ces moci da vozis vec registrovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: И да будемо поштени....колико је то битно у реалном животу....у смислу да му је рецимо то нпр. у квару. Pa veoma, ksenon farovi nemaju slucajno perace jer su mnogo osetljiviji na zaprljan far od halogenih ili led, caskom od odlicnog svetla dobijes voznju "kao pod svecom". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Maj 2, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: Pa veoma, ksenon farovi nemaju slucajno perace jer su mnogo osetljiviji na zaprljan far od halogenih ili led, caskom od odlicnog svetla dobijes voznju "kao pod svecom". Значи имаш фар који захтева "перач"...уместо лед или халоген а све то да нијансу можда боља видљивост при брзинама од 40-50 у локалу и 130 на аутопуту . Правила правила....да би те удавила Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, svetlosna grupa je homologovana sto ce reci detaljnije ispitana i taj propis o peracima nisu uslovili zakonodavci neko konstruktori takve vrste farova a zakonodavci ga prihvatili i kao takvog homologovali. Nasa subjektivna misljenja mogu da vaze samo na forumima i medjusobnim pricama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2869 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Audi o kom je reč je imao fabričke ksenone i fabrički nije imao perače. Svi su bili nemi nemi na tu situaciju. Šta čovek da radi? Da proda kola? Kome? Ili da ih zapali? Vrlo često su naši zakoni prepisani, nedorečeni ili zbunjeni u prevodu. Kao što je bilo da je obaveza nošenje kacige prilikom vožnje motocikla. Nije bilo precizirano gde. Zakonski si mogao da je nosiš na laktu. To je izmenjeno čini mi se 2007-e.A klasičan primer naših prepisivača je i obaveza upaljenih svetala u toku dana. Hrvati prepisali od austrijanaca, mi od hrvata. Hrvati posle par godina shvatili da im nisu baš isti uslovi na putu i potrebe kao austrijancima pa su taj deo zakona izmenili. Mi se i dalje pravimo ludi ili blesavi, ko kako voli.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6853 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kukako na poostreni tahnicki, proslo je vec godinu dana od tada a ja i dalje vidjam kojekakve krseve na putu, cak ih je i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Maj 2, 2023 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kukako na poostreni tahnicki, proslo je vec godinu dana od tada a ja i dalje vidjam kojekakve krseve na putu, cak ih je i vise.Pa tome i jeste štos. Poskidaj sve sa motora...prodje tehnički...i vraćaj sve nazad ...i peglaš godinu dana, niko te ni da opomene. Primenjujemo nešto od nekoga od koga smo daleko 100 godina. Možda bi trebalo da imamo propise iz Indije....tako dve može Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Sharky - Alex je napisao: Kukako na poostreni tahnicki, proslo je vec godinu dana od tada a ja i dalje vidjam kojekakve krseve na putu, cak ih je i vise. Znas kako, postoje teh. koji za reg. krsa uzmu jos 5000 za "uslugu" ti sa krsevima racunaju da su dobro prosli jer bi popravka bila skuplja i svi imaju istu pricu "jos ove godine, posle na otpad", otvaranje 110000 + kazna 50-60000 racunica je jasna. Naravno nastavak price je da se "strepi" samo 30min. godisnje, kao sto se izvade ledksenondjubrad i posle se vrati i vozi opusteno zaslepljujuci sve oko sebe ali saobracajci za to ne haju ili nemaju akciju na to. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi2000 2 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 4. 2023. at 1:39, Dejan1988 je napisao: Centar za tehničke preglede DON, ispod centra grada između Dorćola i Palilule ima poligon, dobili su dozvolu da rade tricikle, kvadove i traktore pre desetak dana. Bio sam među prvim klijentima od kada rade i tricikle i imam pozitivno iskustvo. Da dodam da im je cena tehnickog 7.000. Mislio sam da je 6.000 maksimalna dozvoljena cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...