RobiNS 282 Napisano Septembar 7, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eto da se javim posle dužeg vremena, vozikamo se....već preko 26.000 km, juče urađen mali servis i promenjene prednje pločice (prvi put). I evo par sličica naravno, još uvek je ko nov . Promenio Septembar 7, 2024 član RobiNS 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 282 Napisano Octobar 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan 28.000km na satu posle dve godine i 8 meseci... Novosti: prvi put ove nedelje vozio sa "Pinlock"-om, nabavio sam odličnu Jet kacigu sa kojom sam dobio "Pinlock" - nema više izdizanja vizira i podizanja na svakom semaforu da ne bi maglilo. Odlična stvar! Inače su mi u "Barelu" rekli da nema svrhe da Jet kaciga ima pinlock jer nije skroz zatvorena - to nije tačno, možda to kažu samo zato što oni nemaju takvu na prodaju... Promenio Octobar 28, 2024 član RobiNS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 282 Napisano Ponedeljak u 08:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene posle dužeg vremena, uskoro prodajem moju mašinu koja i dalje izgleda kao nova i radi besprekorno. Na satu ima već 45.500km pa iako mi majstor kaže da će me služiti bar još toliko - mislim da će mi biti teže prodati ga sa više od 50.000 pređenih km a nemam nameru da vraćam kilometražu. (vidim u oglasim svi su prešli ispod 20.000 km ) Sledeći je već kupljen XMAX 125 Tech MAX + 2025 sa pređenih 2.500 km meni ovakav motor savršeno odgovara a i pokazao se pouzdanim (kako i nebi s obzirom na cenu ) Ove nedelje stari stavljam u oglas... Pozdrav! Promenio Ponedeljak u 12:33 član RobiNS 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4805 Napisano Ponedeljak u 13:03 BJB Maxi Scooter Club, 1432 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i na kilometraži i na izboru, to je stvarno klasa gde se retko ko zadrži ako vozi dosta. Sad moraju onakve fotke i od novog primerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 483 Napisano Ponedeljak u 16:38 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kol’ko para to? Alal vera za km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 282 Napisano Utorak u 04:13 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj što sam kupio (od Ruskog bračnog para) star je 10 meseci, prešao 2500km po BG, ima sitne ogrebotina sa jedna strane ali je samo farba zagrebana. To je Techmax + oprema, grejači ručica i sedišta, navigacija... Platio sam ga 5.000 e (nov u radnji je trenutno 7.000e) Slike ću postaviti uskoro a možda i da zatvorim ovu temu kad postavim oglas - pa nova tema sa novim motorom. Evo oba motora, već sam na novi dodao nosač kofera a slede još neke modifikacije pa onda fotkanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 483 Napisano Utorak u 08:59 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma kolko para za stari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 282 Napisano Utorak u 09:03 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisi precizirao. 3800 (sa nosačem kofera i povišenim vizirom.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 282 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro postavljam oglas, evo par fotki... Promenio pre 17 sati član RobiNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...