djolji 1273 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbica za motor od pvc cerade, nepromocivo. Dimenzije 24/36x20x8cm. Vezivanje za crash bar (rolbar) sa gurtnama i plasticnim kopcama. Zatvaranje je sa cicak trakom. Prakticna torbica, moze da se spakuje kisno odelo ili drugi deo opreme i alat. Ima vise kom u crnoj i kombinaciji crno-siva, zuto-crna boja. Cena 3000din kom. 063 8522384 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 11, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jun 26, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jun 26, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu torbicu za rep, odlična je, od mene sve preporuke, materijal je kao za kamionske cirade jak i otporan. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, imam i druge modele torbica, rolo torbe, repne torbe, bočne torbe. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Za ove torbe svaka preporuka. Nosim ih na crash barovima i ne skidam. Trpe pušku bez problema. U jednoj kišno odelo, u drugoj set za krpljenje guma, kompresor, ulje za lanac i prva pomoć. Taman.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 18, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Nekakva mogucnost slanja za Bosnu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 3. 2023. at 13:22, Pirotehnicar je napisao: Nekakva mogucnost slanja za Bosnu? Nisam imao do sada takva iskustva. Najbolje da napraviš kombinaciju ako neko dolazi u Srbiju pa da mu pošaljem pouzećem preko pošte. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar jel imaš nekog u Sarajevu/Mostaru/Trebinju? Planiram malo da se švrćkam po BiH od 10-16. aprila, ako @djolji može do tad da sredi (ako se utanačite), pa da nekome dostavim u BiH. Ili pošta/brzi kurir, pa da šibnem iz Trebinja recimo (ne znam jel ima neke veze Federacija/Hercegovina)? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 22, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, nafetS je napisao: @Pirotehnicar jel imaš nekog u Sarajevu/Mostaru/Trebinju? Planiram malo da se švrćkam po BiH od 10-16. aprila, ako @djolji može do tad da sredi (ako se utanačite), pa da nekome dostavim u BiH. Ili pošta/brzi kurir, pa da šibnem iz Trebinja recimo (ne znam jel ima neke veze Federacija/Hercegovina)? Hvala mnogo na ponudi. Gledam da utanacim neku voznju kad dodjem kuci iza 7og Aprila. Javicu se ako sta iskombinujem. Ako te put nanese prema BL ili jos bolje PD javi se za neku klopu, pice, kafu, solju razgovora, bilo sta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9867 Napisano Mart 22, 2023 Ne silazi, 2292 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to hteo da ti ponudim, trebalo bi za Uskrs da idem za Sarajevo.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 23, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan @djoljiKoliko bi ti trebalo vremena da odradis dve Crne za Crash Bar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9867 Napisano Mart 23, 2023 Ne silazi, 2292 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar Koliko sam shvatio, @djolji je blizu mene (Bele Vode), na Ceraku. Mogu da uzmem od njega šta ti treba, i da ti ponesem za Sarajevo. Mogu i preko Bijeljine, pa da tamo nekome ostavim, ako imaš koga. Druga kombinacija, najverovatnije ću ići u Junu za Kostajnicu, pa mogu tamo da ti dostavim. To ti je blizu. Samo što je dalek datum, i još nisam 100% siguran da li idem gore. ili za Trebinje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 23, 2023 (promenjeno) Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Blaza je napisao: @Pirotehnicar Koliko sam shvatio, @djolji je blizu mene (Bele Vode), na Ceraku. Mogu da uzmem od njega šta ti treba, i da ti ponesem za Sarajevo. Mogu i preko Bijeljine, pa da tamo nekome ostavim, ako imaš koga. Druga kombinacija, najverovatnije ću ići u Junu za Kostajnicu, pa mogu tamo da ti dostavim. To ti je blizu. Samo što je dalek datum, i još nisam 100% siguran da li idem gore. ili za Trebinje... Hvala mnogo u svakom slucaju. Gledam da Djolji to odradi pa da vidim kako da mu prebacim lovu. A onda da vidim kako da je dobacim do mene. Stizem kuci 6-og aprila a planiram mozda na put za Pulu pa dalje do Italije mozda vec 8-og. Gledam kako da to dobavim prije tog puta. U svakom slucaju mnogo hvala obojici sto ste se ponudili. Nesto cu valjda iskemijati Promenio Mart 23, 2023 član Pirotehnicar greska u kucanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pirotehnicar je napisao: @djoljiKoliko bi ti trebalo vremena da odradis dve Crne za Crash Bar? Imam na stanju crne za crash bar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 23, 2023 (promenjeno) Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, djolji je napisao: Imam na stanju crne za crash bar. Odlicno, Nasao sam soluciju ako ti se da provozati do Sajma. Sin mi dolazi na sajam sa skolom sutra pa mozes njemu dati a on ce da ti plati. Samo mi reci koliko je u Eurima za dva komada (par) jer nisam siguran da li ce imati priliku da negdje mijenja pare. Promenio Mart 23, 2023 član Pirotehnicar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbice su 50e za par. Najbolje da mi se javi na 063 85 22384 kada dodje na sajam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 23, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, Dacu mu broj da se javi sutra. Ostaje on i nociti negdje u BG u nekom hotelu, ali ne znam tacno u kom. Posacu i tebi njegov broj za sv slucaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 24, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dogovoreno oko preuzimanja sa @djolji Zelim iskreno jos jednom da se zahvalim @nafetSi @Blaza za nesebicnu ponudu da pomognu u realizaciji ovog transfera. Sretni vam kilometri momci i ako vas put nanese u okolinu Banja Luke u Aprilu ili Augustu obavezno se javite, pecenje i pivo je na moj racun. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 24, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, jel odgovara avgust? Pirotehničar, nema na čemu ( a i doslovno ). Drago mi je da ste se organizovali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2090 Napisano Mart 24, 2023 (promenjeno) Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan @nafetSMeni odgovara Promenio Mart 24, 2023 član Pirotehnicar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbice aktuelne 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbice aktuelne 20220330 180145 — Postimages POSTIMG.CC 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...