boza_kg 6299 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 4653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To da li je nekom skupo održavanje ili nije, svako će već da za sebe odredi. Ali bitno je da se zna kako stvari stoje, bar koliko-toliko, da ne bude neprijatnih iznenađenja. Meni lično i nije neka fora da skuter bude skup i prekomplikovan za održavanje. Nije to ni motor, a nije ni ferari. To mi je praktično prometalo za svaki dan. Treba da mi bude jednostavno i ekonomično vozilo, da mi ne komplikuje život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 147 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: NBG Motocikl: Vespa GTS 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan @dexex To dosta zavisi od stila vožnje i uslova u kojima se koristi. Ne bih da licitiram sada, ali ako mokro kvačilo ne može da izdrži 20 hiljada neke normalne vožnje, onda ga *ebi... @boza_kg Tu se slažem, svako ko se zadržava u lokalu potpuno je bespotrebno imati komplikovanije, jače i skuplje sprave... Sve ostalo su čisti hirovi. Međutim, svako ima svoje želje i afinitete i ne treba u to ulaziti. Motorče o kome je reč možda ipak za dlaku izlazi od običnog prometala za otići do radnje i završiti nešto po gradu. Ovaj agregat od 400ccm ipak ima neku zalihu snage da se previše ne opterećuje i kada se vozi i na putevima višeg reda, što nekima možda odgovara jer voze i takve deonice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 128 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, ovo je skuter koji može da se koristi i ozbiljnije van grada a to znači i više km u ukupnom zbiru nego kada voziš samo lokal po gradu. Meni je prosek po gradu oko 4k km jer se svodi na vožnje kuća-posao i 125-ca mi je završavala tu priču. Prelazak na 300 je bio zbog izlaska van grada a 400 postaje potreba jer sledeći zahtev je kao u svakoj priči , vožnja u dvoje. I dalje to mora biti skuter zbog praktičnosti i izostanka negog ozbiljnijeg čačkanja i održavanja tj svoje pragmatičnosti kao dvotočkaša. Videćemo kad se pojavi a pošto moram da pišem PGS-u nekim drugim povodom , pitaću i kako stoji priča sa ovim tj da li će ga biti na proleće kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 128 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan A evo i odgovora: Okvirna cena nove Aprilie SR GT 400 će biti oko 7000 €, očekujemo je sledeće godine . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 147 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: NBG Motocikl: Vespa GTS 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo sa Beverlijem 300 van grada i u dvoje nisam imao nikakav problem. Jedino je na auto putu falilo daha da se brzo obiđe sporije vozilo, ali to je tip puta koji mi svakako nije omiljeni. Nekome je malo i 100ks, ali ja nemam veštinu ni da iskoristim pun potencijal ovih 25 konja. Radi se samo o tome što kada se nađeš na nekoj brzoj saobraćajnici želiš da imaš više rezerve snage kada ti zatreba... pre 10 minuta, dexex je napisao: A evo i odgovora: Okvirna cena nove Aprilie SR GT 400 će biti oko 7000 €, očekujemo je sledeće godine . To mi se čini kao OK cena ako tako bude. Nije to mnogo više od Kineza.... Ne kažem to jer Kinezi ne valjaju, već iz razloga što će Aprilija ipak kroz eksploataciju sigurno zadržati neku vrednost, dok za kineske varijante još uvek ne znamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6299 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 4653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia se pravi u Indiji, ako je to bolje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3822 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1817 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno izgleda ova aprilija ,iskočili mi rilsovi gde se vidi u realnom okruzenju u odnosu na vozača. Deluje robusno , izgleda da ima mesta i za visoke ,400 cc ,lepe viljuške ,neka je i mokro kvačilo ako ne čangrlja i muče kao ovo obično,platio bi taj servis za snagu i tišinu. Dizaijn sivog modela sa rol barovima bomba.Uboli su Promenio pre 2 sati član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...